Hond zit 4 jaar lang vast aan een ketting in de kou en wordt gehaat door eigenaar en aangevallen door andere dieren.
Connect with us

Meest bekeken

Hond zit 4 jaar lang vast aan een ketting in de kou en wordt gehaat door eigenaar en aangevallen door andere dieren.

Er bestaat geen twijfel over dat honden een van de meest trouwe en liefste gezelschapsdieren zijn voor de mens.

Sommige mensen kiezen voor een hond ter bescherming voor zichzelf of bewaking voor hun huis. Maar in vele gevallen is het veel effectiever om een alarm te installeren.

Wanneer iemand alleen een hond koopt voor bewaking, krijgen ze niet altijd de liefde die ze verdienen.

Dat was ook zo in het geval van Diesel, een grote hond die in Yukon, Canada, vastgeketend werd door zijn baasje. Doorheen de zomer en de winter, vier jaar lang!

Zijn baasjes waren de hond beu, en wilden hem niet meer in huis hebben. Hij was aan het sterven, had gezondheidsproblemen en werd aangevallen door andere beesten.

Diesel had letterlijk, een hondenleven. Maar geen leven die een hond verdient.

Vier jaar lang hing hij vast aan een ketting, tijdens ijskoude winters en snikhete zomers in Canada. Tijdens de winter kan het tot – 40 graden Celsius worden.

Om de koude te trotseren zette Diesel zijn pootjes om de beurt op de grond, om zo telkens zijn andere pootje te beschermen tegen de ijskoude oppervlakte.

Het overleven in de koude was niet het enige wat de hond moest doorstaan. Hij werd ook geregeld aangevallen door andere beesten. Wilde honden profiteerden ervan gezien hij vastgeketend was en zich niet kon verdedigen.

Een paard gaf hem ooit zelfs eens een stamp op zijn kop, waardoor zijn tanden braken en zijn tong scheurde.

Het bloed op zijn schouders werd veroorzaakt door een gevecht met een andere hond.

Gelukkig werd hij uiteindelijk geholpen. Toen zijn dagen geteld leken, daagde de organisatie Animal Advocates plots op om hem te helpen.

De organisatie bracht Diesel naar een herstelkliniek in Vancouver waar hij behandeld werd. Ze verwijderden een tumor en lapten de hond op. Diesel was natuurlijk bang van mensen, maar mettertijd begon hij mensen opnieuw te vertrouwen.

Diesel onderging een intens herstelproces en zijn verzorgers zorgden ervoor dat hij mensen opnieuw vertrouwde, in het bijzonder mannen en andere dieren.

Hij werd meteen ook maatjes met hond Romeo, die gered werd van mishandelingen.

Kom meer te weten over het uitstekende werk van deze organisatie die Diesel er terug bovenop heeft geholpen.

Meest bekeken

Man verrast ex-vriendin door haar hele hypotheek af te betalen als dank voor goede moeder te zijn

Een man liet zijn ex-vriendin sprakeloos achter toen hij haar vertelde dat hij haar hypotheek had afbetaald.

Shaun Nyland verraste zijn ex-vriendin Cat met het nieuws en legde haar reactie vast en postte die op TikTok.

Hij gaf Cat, die de moeder van zijn kind is, het goede nieuws net op haar 31e verjaardag.

In de video op TikTok, die meer dan 5 miljoen views heeft, is te zien hoe Shaun Cat een set sleutels overhandigt terwijl ze vraagt: “Waarom geef je me deze?”

Hij vertelt haar: “Het is je verjaardag vandaag, ik wil dat je de beste verjaardag ooit hebt.”

@itscatkeenan My ex paid off my mortgage 😳 #foryou ♬ Surrender – Natalie Taylor

“En kijk, ik weet dat we niet meer samen zijn, en ik ben zo trots op je geweest. Je bent de beste moeder ooit, dus heb ik iets gedaan. Ik heb de bank gebeld, ik heb de hele hypotheek afbetaald. Dit huis is nu van jou.”

Cat blijft kalm na het horen van het nieuws en vertelt Shaun dat ze hem niet gelooft.

“Ik beloof je, dit huis is van jou. Ik heb de bank gebeld, afbetaald, jij bezit dit huis.”

Hij vertelt Cat om haar e-mails te controleren waar ze de bevestiging zal vinden en na het controleren beseft ze dat het inderdaad geen grap is. Ze kan het maar niet geloven.

@itscatkeenan My ex boyfriend paid off my mortgage 😳 #foryou ♬ Home – Edith Whiskers

Shaun postte nog een video waarin hij uitlegde waarom hij besloot de hypotheek af te betalen, niet alleen voor Cat, maar ook voor hun zoon.

“Uiteindelijk gaf mijn ex-vriendin me het beste cadeau dat een man zich kan wensen door Leo op deze wereld te zetten. Ik weet dat het moeilijk was voor Cat om te proberen dezelfde levensstijl te leiden als we samen deden, maar dan alleen,” zei hij.

“Eerlijk jongens, ik sta nog steeds te beven. Ik ben gewoon zo dankbaar dat ik het geluk heb gehad om dit te kunnen doen. Niet alleen voor Cat, maar ook voor mijn baby, zodat hij gegarandeerd een dak boven zijn hoofd heeft voor de rest van zijn leven. Als je dat kunt doen, waarom zou je het dan niet doen? Ik hoefde hier geen twee keer over na te denken.”

Shaun en Cat waren 7 jaar samen voordat ze eerder dit jaar uit elkaar gingen.

@shaun.nyland And that’s my version of Co Parenting 💫 #ex #friends #parents ♬ original sound – Sarah Cothran

Ik ben blij dat deze twee een goede relatie hebben in het belang van hun kind.

Deel dit artikel alsjeblieft als je ook hield van Cats reactie toen ze het goede nieuws hoorde.

Doorgaan met lezen

Funny

Moeder maakt grappige foto van de “eerste vangst” van haar zoontjes

Het is niet makkelijk om een foto te maken van kinderen! Ze zijn onvoorspelbaar en blijven niet vaak stil. Deze moeder wilde een mooie foto maken van haar zoontjes met hun laatste vangst (een nepvis), maar dat bleek lastig en vooral hilarisch!

Marika Daniels is de trotse moeder van drie zoontjes. Levi, Logan en benjamin Landon, die op dat moment net 18 maanden oud was. Verleden jaar ging de familie op bezoek bij een museum en er was een vijver met nepvissen.

De kinderen ‘vingen’ elk hun vis en Marika wilde een foto maken van de jongetjes met hun vangst.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marika Daniels (@sahm.of.sd)

Ze legde aan Good Morning America uit:

“Ik plaatste het oorspronkelijk op Facebook en mijn vrienden vertelden me hoe grappig en schattig het was. Het verspreidde zich als een lopend vuurtje […]”

Ze vervolgde: “Toen ik hem zag, wilde ik ‘Bah, Landon’ zeggen. Hij is net op de leeftijd waarop hij alles in zijn mond stopt. Het zijn rubberen vissen. Het zijn geen echte vissen.”

Marika realiseerde zich toen hoe grappig de foto was. Sindsdien is de foto viraal gegaan, met veelal het bijschrift: “Elke familie heeft dat ene kind.”

Doorgaan met lezen

Animals

Roze kaketoe neemt met kusje afscheid van overleden partner

Veel soorten vogels blijven hun hele leven samen bij hun partner. Het moment waarop ze een partner verliezen is dan ook hartverscheurend.

Dit overkwam een roze kaketoe op een weg in Australië. Het lichaam van de vogel blijft levenloos op de weg liggen, terwijl de andere vogel haar probeert te reanimeren met zijn snavel.

De emotionele video is viraal gegaan op sociale media.

Het blijkt tevergeefs … na verschillende reanimatiepogingen besluit de kaketoe om haar een laatste afscheidskus te geven. Een heel droevig moment wat waarschijnlijk de laatste keer is dat hij haar zal zien.

Op een afstandje zien we een groep met meer roze kaketoes. Het is net alsof ze hem afstand hebben gegeven om alleen afscheid te kunnen nemen van zijn geliefde.

Hieronder zijn de emotionele beelden te zien. Dit bewijst maar weer eens hoeveel liefde en gevoelens dieren hebben.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending