Hopeloze hond ondergaat een verschrikkelijke dood – levend begraven onder heet asfalt en overreden door machine
Connect with us

Nieuws

Hopeloze hond ondergaat een verschrikkelijke dood – levend begraven onder heet asfalt en overreden door machine

Honden zijn loyale en liefhebbende zielen; de meesten van ons konden ons het leven niet voorstellen zonder onze trouwe metgezellen. Dat is waarom we het hebben over mensen die wrede daden jegens hen begaan wat sterke emoties opwekt.

Dit verhaal is om vele redenen erg wreed en moeilijk om over te schrijven. Maar het is belangrijk dat we zulke vreselijke dingen benadrukken, zodat ze hopelijk in de toekomst kunnen worden voorkomen.

Het betreft een hond in India die op brute wijze werd vermoord door bouwvakkers. Ze dompelden de arme puppy in asfalt terwijl het sliep en lieten haar achter om een ​​lange en pijnlijke dood te ondergaan.


Werknemers waren bezig met het opduiken van een straat bij het UNESCO werelderfgoed ,de Taj Mahal, toen ze een hond tegen kwamen die sliep. In plaats van hem uit de weg te halen, bedekten ze volgens de Hindustan-tijd zijn achterpoten en delen van zijn rug in een hete laag met asfalt.

Alsof dat nog niet genoeg was, reden de bouwvakkers toen met een wals over de hond en verpletterden ze het weerloze dier.


Volgens de Metro zei de lokale bewoner Virendra Singh: “De poten van de hond werden begraven onder het teer en kronkelde van de pijn, de arbeiders weigerden de weg op te breken om de pup te verwijderen. “De hond stierf daarna. ”

De bouwvakkers zijn zich bewust van wat er is gebeurd.

Wraak

Degenen die getuige waren van het vreselijke tafereel waren de verantwoordelijke voor deze barbaarse daad. Volgens de Metro stopten demonstranten met werken en eisten antwoorden van de baas.

Hij sprak zijn spijt uit over de inhumane daad en bracht een graafmachine binnen om het lichaam van de hond te verwijderen. De politie onderzoekt nu de zaak.

Het is vaak moeilijk om de walgelijke daden te begrijpen waar mensen toe in staat zijn. Desalniettemin willen we je er bij op aandringen dat als je een dier in nood ziet, je contact moet opnemen met de plaatselijke autoriteit voor dierenwelzijn.

Deel dit verhaal, laat het aan de wereld zien. We moeten iedereen de prachtige aard van deze trouwe zielen laten zien.
[fblike]


Nieuws

Jongen (13) uit zee gehaald, overleden

De 13-jarige jongen die maandagmiddag vermist raakte in de zee bij Scheveningen en kort daarna in het water werd gevonden, is overleden. Dit bevestigde de politie woensdag aan Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder video


De jongen werd maandag rond 17.15 uur als vermist opgegeven, waarop een grootschalige zoekactie werd gestart. Hulpdiensten kwamen in grote aantallen ter plaatse en er werd ook met een helikopter gezocht. Rond 17.30 uur werd de jongen in het water gevonden.

Hij werd uit het water gehaald en direct gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Lichaam gevonden in gebied waar gezocht werd naar vermiste festivalganger

Bij het dorp Ens in de Noordoostpolder is een lichaam gevonden. Dit is dichtbij het gebied waar wordt gezocht naar een vermiste festivalganger uit Lochem. De 34-jarige man verdween afgelopen weekend van het festival Wildeburg in Kraggenburg.

De politie meldt op sociale media dat het lichaam is ontdekt in het gras langs de Zwartemeerweg bij Ens, vlakbij Kraggenburg. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de persoon.


De man werd voor het laatst gezien in de nacht van zaterdag op zondag op het festivalterrein. Hij maakte toen een verwarde indruk. Kort daarna zou hij nog bij zijn auto zijn geweest, die in de buurt geparkeerd stond.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Video: Meisje in Leusden van achteren aangevallen door wolf

De leiding van de buitenschoolse opvang, verantwoordelijk voor het kind dat afgelopen dinsdag door een wolf werd aangevallen, bevestigt dat er fysiek contact was tussen de wolf en het kind. Het meisje werd in haar zij gebeten door het dier. Eerder werd gesproken over een ‘kort incident’ met een wolf.

Tekst gaat verder onder video

Volgens Vrijland Amersfoort, de opvang verantwoordelijk voor het meisje, gaat het goed met alle betrokkenen. Ze melden dat iedereen geschrokken is van de gebeurtenissen. De verwondingen van het meisje zijn beperkt: ze heeft slechts lichte verwondingen opgelopen en maakt het naar omstandigheden goed.

Het bijtincident is bevestigd door experts: het betrof inderdaad een wolf. Een medewerker die naast het meisje stond verklaarde dat de wolf haar in haar zij beet maar snel weer losliet. Het meisje, dat de wolf niet zag aankomen, viel direct na de beet. Het dier vluchtte terug het bos in.


Na het incident hebben het wolvenexpertteam en de politie een grondig onderzoek uitgevoerd. Het gezin van het meisje is verhoord en haar kleding is voor sporenonderzoek meegenomen. Vrijland Amersfoort heeft alle ouders geïnformeerd en zal deze zomer enkel natuurspeeltuinen en -gebieden bezoeken waar geen wolven zijn gesignaleerd.

Het advies van de provincie om het natuurgebied nabij Leusden te mijden, blijft gelden. De politie onderzoekt samen met wolvendeskundigen nog wat er precies is gebeurd.

Wolvendeskundige Maurice La Haye is geschrokken van het gedrag van de wolf. “De wolf behoort tot de wilde dieren, die in principe schuw zijn en bang voor de mens.”

Hij hoopt dat dit gedrag niet vaker voorkomt. “We willen duurzaam samenleven met de wolf, maar op deze manier gaat dat niet,” aldus La Haye.

Dit is niet de eerste keer. Anderhalve week geleden werd in een natuurgebied in Leusden een hond waarschijnlijk door een wolf doodgebeten en is nog vermist.

Eerder die week was de Amersfoortse Maartje bij Den Treek aan het paardrijden toen haar paard op hol sloeg na een wolf te hebben gezien. Maartje vertelde: “Er zijn meer incidenten geweest. Het lijkt een kwestie van tijd voordat een kind wordt gepakt.”

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Trending