Hopeloze hond ondergaat een verschrikkelijke dood – levend begraven onder heet asfalt en overreden door machine
Connect with us

Lifestyle

Hopeloze hond ondergaat een verschrikkelijke dood – levend begraven onder heet asfalt en overreden door machine

Honden zijn loyale en liefhebbende zielen; de meesten van ons konden ons het leven niet voorstellen zonder onze trouwe metgezellen. Dat is waarom we het hebben over mensen die wrede daden jegens hen begaan wat sterke emoties opwekt.

Dit verhaal is om vele redenen erg wreed en moeilijk om over te schrijven. Maar het is belangrijk dat we zulke vreselijke dingen benadrukken, zodat ze hopelijk in de toekomst kunnen worden voorkomen.

Het betreft een hond in India die op brute wijze werd vermoord door bouwvakkers. Ze dompelden de arme puppy in asfalt terwijl het sliep en lieten haar achter om een ​​lange en pijnlijke dood te ondergaan.

Werknemers waren bezig met het opduiken van een straat bij het UNESCO werelderfgoed ,de Taj Mahal, toen ze een hond tegen kwamen die sliep. In plaats van hem uit de weg te halen, bedekten ze volgens de Hindustan-tijd zijn achterpoten en delen van zijn rug in een hete laag met asfalt.

Alsof dat nog niet genoeg was, reden de bouwvakkers toen met een wals over de hond en verpletterden ze het weerloze dier.

Volgens de Metro zei de lokale bewoner Virendra Singh: “De poten van de hond werden begraven onder het teer en kronkelde van de pijn, de arbeiders weigerden de weg op te breken om de pup te verwijderen. “De hond stierf daarna. ”

De bouwvakkers zijn zich bewust van wat er is gebeurd.

Wraak

Degenen die getuige waren van het vreselijke tafereel waren de verantwoordelijke voor deze barbaarse daad. Volgens de Metro stopten demonstranten met werken en eisten antwoorden van de baas.

Hij sprak zijn spijt uit over de inhumane daad en bracht een graafmachine binnen om het lichaam van de hond te verwijderen. De politie onderzoekt nu de zaak.

Het is vaak moeilijk om de walgelijke daden te begrijpen waar mensen toe in staat zijn. Desalniettemin willen we je er bij op aandringen dat als je een dier in nood ziet, je contact moet opnemen met de plaatselijke autoriteit voor dierenwelzijn.

Deel dit verhaal, laat het aan de wereld zien. We moeten iedereen de prachtige aard van deze trouwe zielen laten zien.
[fblike]

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending