Horrorweerbericht voor woensdag en donderdag: Dit staat ons te wachten
Connect with us

WOW

Horrorweerbericht voor woensdag en donderdag: Dit staat ons te wachten

Nadat we het een paar weekjes lekker warm hebben gehad, is het weer tijd voor een flinke plensbui. Dan zijn de boeren weer gelukkig, zijn waterbedrijven weer gerustgesteld en noem het allemaal maar op. En zie nu, het weerbericht voor aankomende woensdag en donderdag ziet er verre van zonnig uit. Sterker, het gaat he-le-maal los.

Dat laten de weermodellen van weer.nl tenminste zien. Aankomende nacht wordt er een onweersbui die komt aanwaaien vanuit Frankrijk verwacht. Die zal echter niet zo lang in Nederland blijven, maar volgens Reinout van den Born wordt het morgen her en der regenachtig.

Woensdag en donderdag

Morgen gaat het goed los wat betreft onweer. Menig Nederlander zal het gebulder kunnen horen vanuit zijn/haar bed. De dag erna, donderdag dus, trekt er een tweede onweersbui over ons land heen. Van den Born zegt dat de buien er ”heel erg actief” uit zien.

Horrorweerbericht voor woensdag en donderdag: ''Er staat ons iets te wachten''

”In beide gevallen kan het langdurig en hard onweren. Dan heb ik het over uren achter elkaar.” Waar het zwaartepunt van de buien zal komen te liggen is nog niet duidelijk. Wel weet de weerman te melden er er ”veel” gaat vallen. Hiermee doelt hij op ”tientallen milimeters” regen. Het zou zelfs kunnen dat er tot wel 50 millimeter regen valt op de natste plekken. Op woensdag en op donderdag.

WOW

GGD geeft extreem belangrijk douche-advies aan terugkerende vakantiegangers

Mensen die terugkeren van een welverdiende vakantie, doen er verstandig aan na thuiskomst niet direct onder de douche te springen. De GGD Groningen adviseert om eerst alle waterleidingen door te spoelen, zodat een infectie met de levensgevaarlijke legionellabacterie voorkomen wordt.

Deze bacterie schijnt zich heel erg prettig te voelen in leidingen met stilstaand water. In een warme temperatuur gedijt de bacterie al helemaal goed. Wie kleine druppeltjes legionalle inademt, kan getroffen worden door (milde) griepklachten, zo waarschuwt de GGD.

Zoals vaak zijn er ook uitzonderingen mogelijk. Het kan voorkomen dat legionella een ernstige longontsteking oplevert en je kunt er zelfs dood aan gaan. Deze gezondheidsrisico’s gelden voornamelijk voor ouderen en mensen wiens gezondheid een zorgenkindje is.

Heel veel tips

Maar wat moet je nu precies doen volgens de gezondheidsdienst? Laat alle kranen een minuutje doorstromen. Dat is niet leuk voor je waterrekening en ook niet omdat we al kampen met een watertekort, maar voorkomt tenminste legionella.

GGD geeft extreem belangrijk advies aan terugkerende vakantiegangers

Heb je een boiler? Zorg dan dat deze afgesteld staat op minimaal zestig graden. Daarnaast is het verstandig om apparaten die lucht bevochtigen of water sproeien regelmatig schoon te maken. Laat ook geen water in deze apparaten staan, vooral niet wanneer je ze langer dan een week niet gebruikt.

Nou, succes ermee.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Meerdere affaires van Waylon onthuld door Yvonne Coldeweijer: “Hij stopt niet!”

Waylon, ofwel Willem Bijkerk, is nu al enige tijd één van de bekende namen als het over vreemdgaan gaat. Eerder bracht Juicechannel naar voren dat de zanger tijdens de zwangerschap van zijn geliefde Bibi Breijman de bloemetjes buiten heeft gezet met een ander. Juicechannel hierover destijds: “Willem is namelijk tijdens de laatste zwangerschap van Bibi vreemd gegaan met een dame genaamd ‘Jadey Lois’. De twee kennen elkaar al sinds 2016. Uiteindelijk hebben Willem en Jadey toch afgesproken en is het ‘dokterafspraakje’ er op 26 maart geweest. Echt walgelijk.“. Bibi knikkerde hierop haar vent de deur uit, om even later te besluiten er toch weer samen voor te gaan. Bibi in de video die ze hierover opnam: “Vervolgens pleur je iemand het huis uit en dat lost helemaal niets van je vragen op en ook niet je verdriet. Ik merkte ook dat ik met woede niet verder kwam.”

Waylon: vergeven door Bibi, afgeslacht door Coldeweijer!

Dat Bibi de zanger terugneemt, daar kan roddeltante Coldeweijer met haar hoofd niet bij. Haar conclusie? Bibi blijft vanwege het geld. Coldeweijer vertelt dat Bibi, tijdens hun gezamenlijke reisserie voor YouTube in 2017, geen goed woord over had voor Willem. Coldeweijer: “Ik zei tegen Bibi: ‘Meid, don’t get me started over deze man. Ik weet hoe hij is. Hij is een narcist en een misselijkmakend figuur.’ Laat ik het zo zeggen: vreemdgaan is nog maar het minste van hoe misselijk deze man is.“. Toch bleken Bibi en Willem een paar weken daarna een relatie te hebben met elkaar. Coldeweijer vervolgt: “Dat is dan omdat iemand bekend is of geld heeft.” Om diezelfde reden neemt Bibi Willem nu ook terug, stelt Coldeweijer. “Het is een ‘Moniqueje’. Ze woont in een kast van een huis. Ze heeft een nanny en een zwembad. Waar gaat ze heen?”

Coldeweijer deelt affaires met spionnenleger!

Een week geleden bracht Coldeweijer nog meer schokkend nieuws over Waylon: “Ik heb gehoord dat Willem twee weken geleden op een maandag, ergens in Zeeland, bij een beachclub is geweest met een meid (zie foto hier). Vreselijke narcisten zoals Willem hebben zichzelf een patroon aangeleerd. Die doen dit om áltijd te krijgen wat ze willen. En ze gaan zielig doen. Ze gaan huilen bij je. Ze gaan zeggen ‘Als jij mij verlaat dat houdt het leven voor mij op…’” Coldeweijer sloot af: “Het is dus ‘all fake’. Narcisten die liegen om te krijgen wat ze willen. Dat is wat hij doet.“. Zowel Willem als Bibi hebben hier nog geen reactie op gegeven. Coldeweijer daarentegen schuift haar mening over de zanger niet onder stoelen of banken: “Een bloedhekel heb ik aan die vent. Het is gewoon zo’n nare narcist.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Ex Lil’ Kleine kraakt Wesley Sneijder helemaal af: ‘Kleine dikzak’

Shayna Senior, de dame die meerdere keren gespot werd met Lil’ Kleine, zou volgens geruchten haar pijlen hebben gericht op Wesley Sneijder. Maar volgens Shayna zelf klopt daar helemaal niets van. In een gesprek met een bekende kraakt ze Wesley compleet af. ,,Klein dik mannetje van 38.”

Het liefdesleven van Wesley Sneijder lijkt een chaotische boel. Een paar maanden terug was hij nog samen met het Belgische model Jotti Verbruggen, en daarna leek hij weer een kansje te willen wagen bij Yolanthe.

Gerucht over Wesley en Shayna

Nu zou hij het gezellig hebben met Shayna Senior, de dame die eerder met Lil’ Kleine ging. ,,Deze twee deden het de afgelopen maanden met elkaar”, meldde Yvonne Coldeweijer op Instagram.

Shayna is echter niet blij met de gelekte informatie. In een gesprek met een bekende, dat in handen is van Roddelpraat, zegt ze dat het niet klopt wat er gezegd wordt. ,,Tegenwoordig kan iedereen maar wat neerzetten op een juicekanaal en is het zo”, zegt Shayna in het gesprek. Ook deelt ze nog een sneer uit naar Yvonne: ,,Heel knap dat zij precies weet hoe of wat. Zij weet meer dan ik.”

‘Klein dik mannetje van 38’

De bekende laat weten dat het gerucht al erg ongeloofwaardig klonk. ,,Geloofde het gelijk al niet. Zo’n klein dik mannetje van 38. En voor het geld zou je het ook niet hoeven doen lijkt me.”

Shayna is het met deze uitspraak eens. ,,Daarom! Zag echt de meest nare reacties. Maar probeer er gewoon boven te staan”, antwoordt ze.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending