Hugo de Jonge: Hele grote kans dat er voor kerst nieuwe coronamaatregelen komen
Connect with us

Celeberties

Hugo de Jonge: Hele grote kans dat er voor kerst nieuwe coronamaatregelen komen

Hugo de Jonge heeft laten weten dat er nog voor kerst nieuwe maatregelen kunnen komen. Ook heeft hij gezegd dat hij zich ernstige zorgen maakt ook de nieuwe variant van het coronavirus: omicronvariant. Wel is het dat als je vanuit Zuid-Afrika bent gekomen er nog geen extra maatregelen zijn.

Op dit moment is het zo dat als je uit Zuid-Afrika komt je een pcr test van te voren moet doen en in Nederland verplicht in quarantaine moet, de gemeente moet dit controleren.

De omicronvariant

De Omicronvariant is veel besmettelijker dan de Deltavariant en weet niemand op dit moment nog hoe de vaccins werken op deze variant. De Jonge heeft gezegd dat het volgende week pas duidelijk is hoe de overheid moet reageren op deze variant omdat we er nu nog vrij weinig over weten.

Extra coronamaatregelen

“We maken ons zorgen, maar hoeveel zorgen wij ons moeten maken is nog onbekend”, zegt Hugo de Jonge. Ook liet hij weten dat de kans zeer groot is dat we voor kerst nog extra maatregelen gaan zien. Een avondklok is bijvoorbeeld nog steeds niet uitgesloten en ook een totale lockdown niet.

Celeberties

Zien: ‘Eva Jinek krijgt flinke trap van collega’

Het is veel mensen in het verkeerde keelgat geschoten dat Eva Jinek heeft gezegd hoe zwaar ze het wel niet heeft. Ze werkt maar 6 maanden per jaar en elke avond is ze een uurtje te zien en ze verdiend daarmee 1,2 miljoen euro. Volgens Eva moet ze hiervoor haar hele sociale leven opgeven en heeft ze amper rust.

Jan Uriot vindt het walgelijk dat mevrouw Jinek dit durft te zeggen. Jan zegt er het volgende over:

“Ze heeft recht, vindt ze zelf, op wel zes maanden vakantie per jaar. Dat zegt ze omdat ze om drie uur ’s nachts naar bed gaat en om acht uur of half acht staat dat kind er alweer dat een flesje moet hebben.”

“Dan denk ik: er zijn mensen die het veel zwaarder hebben natuurlijk en die krijgen geen 1,2 miljoen daarvoor. Dan denk ik: zit niet te zeuren, het is allemaal aanstellerij.”

“Alles wordt voorgekauwd voor die mevrouw! Zij heeft een heel team daarzo.”

“Ik kijk er helemaal niet meer naar hoor, want ik vind haar een beetje een zure schooljuffrouw geworden de laatste tijd. Dat komt ook door de onderwerpen: het is heel veel corona. Dat hoef ik allemaal niet meer te zien, begrijp je wel?”

“Ik heb met haar gewerkt en ik ken haar goed hoor, want ik heb twee jaar met haar Goedemorgen Nederland gedaan.”

“Ik zou haar adviseren om er een goede sidekick bij te nemen die er even lucht in pompt. Wat dacht je van Martijn Koning? Haha.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Gerard Joling maakt zich grote zorgen om zijn moeder (92)

Ze verloor haar grote liefde, brak haar borstbeen en viel twee keer van de fiets. Het is geen wonder dat Gerard Joling zich zorgen maakt om zijn hoogbejaarde moeder Janny. ‘En dan voelt ze zich ook nog eenzaam.’

Wie de verschillende kanalen op internet waar Gerard Joling (61) zich roert een beetje volgt, ziet met grote regelmaat ook zijn moeder Janny voorbijkomen. Er gaat geen week voorbij zonder dat haar zingende zoon haar een bloemetje brengt. ‘Natuurlijk. Maar ik moet je zeggen dat er sowieso heel goed voor haar wordt gezorgd,’ vertelt Gerard aan Story. ‘Zeker niet alleen door mij. Ook door mijn broer, zus, zwager en de kleinkinderen. En door de kinderen van haar overleden vriend Cor. En daar ben ik ongelooflijk dankbaar voor. Ze woont nog steeds op zichzelf en dan denk ik weleens: jeetje, wat een sterke vrouw.

Ze heeft vorig jaar haar borstbeen gebroken, is twee keer van de fiets gevallen. En natuurlijk is Cor ook nog overleden, wat een ellende voor zo’n oud mens. Soms voelt ze zich ook best een beetje eenzaam. Dat zegt ze dan meteen tegen me. Zo van: Jemig Geer, dan ben ik dan en dan weer alleen. Ze maakt ook echt tijdsblokken. Tussen twee en drie komt die, dan die, en kom jij dan daarna? vraagt ze dan. Maar goed, op de een of andere manier rolt ze er toch doorheen. Ik ben enorm trots op haar.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

Jeffrey lijkt de échte reden aan te geven waarom het misliep tussen hem en Gordon en die is niet fraai

Gordon maakte in oktober een einde aan zijn relatie met Jeffrey. Die laatste was zelfs met hem mee naar Dubai getrokken, maar keerde snel weer terug.

Gordon plaatste een opvallende post op zijn Instagram. “Beste beslissing ooit om alleen verder te gaan. Ik ben weer in mijn kracht en ga weer vol gas!”

Jeffrey reageerde ook op die post. “Een uur geleden smeekte hij nog om een achtste kans”, schrijft hij.

Een volger van Jeffrey vroeg hem daarna het volgende: “Ben jij ooit bedrogen?”

Een antwoord kwam er niet. Jeffrey wiste zelfs zijn reactie. Dat meldt Shownieuws. Het lijkt een duidelijk antwoord te zijn.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending