Hugo de Jonge komt met grote waarschuwing: ‘Slechte uitkomst voor mensen die met vakantie gaan’
Connect with us

Meest bekeken

Hugo de Jonge komt met grote waarschuwing: ‘Slechte uitkomst voor mensen die met vakantie gaan’

De coronabesmettingen stijgen enorm in Nederland, de stijging gaat zo hard dat Hugo de Jonge een spoedadvies heeft met het OMT. De stijging kan nog wel eens een slechte uitkomst hebben waarschuwt minister de Jonge, dit daar Nederland binnenkort een Europees reisadvies krijgt.

In Nederland zijn er plekken die de kleur groen hebben, echter zijn de meesten geel gekleurd. De kans dat deze naar rood of zelfs donkerrood gaat veranderen is volgens de Jonge erg aanwezig. Als dit werkelijkheid gaat worden dat moeten mensen die op vakantie gaan naar naar het buitenland eerst in quarantaine, alvorens zij echt kunnen gaan genieten.

Aan het OMT wil hij de Jonge in een spoedadvies vragen welke coronamaatregelen er nodig zijn om het aantal besmettingen weer te laten dalen. Wanneer er eventuele maatregelen worden ingevoerd hangt dus onder andere af van het advies van het OMT.

Celeberties

Update: Arts vertelt over situatie Peter R. De Vries

Gisteren zat Mike Hogervorst, chirurg en medisch hoofd traumachirurgie van het UMCG aan tafel in de talkshow van Humberto en hij gaf meer duidelijkheid over de eventuele situatie van Peter R. de Vries.

Hoewel hij Peter niet behandeld en het medisch dossier niet kent heeft hij wel eerder gewerkt met mensen die dezelfde verwondingen hadden. Hij zegt hier het volgende over:

“Een hele ernstige zaak. Bij dit soort letsel is het zaak zo snel mogelijk het ziekenhuis te bereiken. Maar het begint al op straat waar in dit geval de hartmassage is gestart. Dat kan in zo’n geval doorslaggevend zijn.”

“Wij kunnen bij dit soort type letsels heel goed een bloeding bestrijden maar ander letsel wat dan nog overblijft, is lastig. Dan moet je afwachten. Dan moet je geduld hebben, geluk misschien ook wel.”

Gisteren gingen er ook geruchten dat er een verpleegster uit de school was geklapt en die had slecht nieuws over de toestand van Peter.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heel pijnlijk wat Erica Meiland te horen krijgt van Claire, het dochtertje van Maxime Meiland

De familie Meiland krijgt binnenkort al een zesde seizoen van ‘Chateau Meiland’. Het programma blijft succes oogsten.

Martien Meiland en Erica Meiland hebben twee dochters, Montana en Maxime Meiland. Maxime verwacht binnenkort zelf een tweede dochter nadat ze drie jaar geleden al een dochtertje, Claire, kreeg.

Claire heeft een hechte band met haar grootouders. Met de ene blijkbaar wel een betere dan met de andere. “Ik krijg vaak ‘stomme oma’ te horen, maar ik ben, net als bij de opvoeding van Maxime en Montana, niet zo’n ‘verzorgend’ type dat overal ja op zegt”, zegt Erica in Veronica Superguide.

“Van Martien is ze gewend dat ze altijd krijgt waar ze om vraagt, maar ik ga haar niet ‘verpesten’ door haar te verwennen met ijsjes. Ze vindt Martien leuker”, aldus Erica Meiland.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

John van den Heuvel over op ernstige aanslag Peter R. de Vries: ‘Wij zwijgen nooit’

John van den Heuvel en zijn misdaadcollega’s laten zich na de aanslag op Peter R. de Vries niet het zwijgen opleggen. Dat schrijft Van den Heuvel in een emotioneel bericht op Instagram. ‘Denkt diegene werkelijk dat hij met het uitschakelen van Peter R. de Vries heeft gewonnen?’

De Vries werd dinsdag neergeschoten in Amsterdam en zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd. Twee verdachten zijn inmiddels opgepakt. ‘Hoe godvergeten slecht moet je zijn om dit te doen? Wat is er misgegaan in iemands leven om iemand die gewoon zijn werk doet en van grote betekenis is voor de maatschappij, zo af te knallen’, vraagt John van den Heuvel zich af.

Van den Heuvel zit met nog veel meer vragen. Wie gaf bijvoorbeeld de opdracht om een liquidatiepoging te doen? ‘Denkt diegene werkelijk dat hij met het uitschakelen van Peter R. de Vries heeft gewonnen? Meent die persoon werkelijk dat er een journalist is die nu zijn werk neerlegt?’, vervolgt Van de Heuvel, die de aanslagen op De Telegraaf, de raketaanval op Panorama, de moord op de broer van kroongetuige Nabil B. en zijn advocaat Derk Wiersum en het doodschieten van misdaadblogger Martin Kok aanhaalt.

Ook na al die gebeurtenissen bleven zijn misdaadcollega’s hun werk uitvoeren. De aanslag op Peter R. de Vries zal daar ook nu geen verandering in brengen. ‘Niemand zette een stap terug. Dat zal ook nu niet gebeuren. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries zou niet anders verwachten van zijn collega’s. Wij zwijgen nooit.’

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending