Huh: “De vader van André en Roxeanne Hazes is niet André Hazes maar zijn broer!”
Connect with us

Celeberties

Huh: “De vader van André en Roxeanne Hazes is niet André Hazes maar zijn broer!”

Sinds André Hazes senior overleden is gaan er de meest uiteenlopende verhalen rond over de vermeende ouders van zijn kinderen. De kinderen die volgens de verhalen dus niet echt zijn kinderen zouden zijn. We kennen ze allemaal, André en Roxeanne, die hij samen met Rachel gekregen heeft. De gezinsleden komen nog regelmatig in het nieuws door ruzies, wisselende vriendinnetjes en dat soort gekkigheid.

Maar dit keer meldt de jongste broer van senior zich, Theo (61 jaar). Hij wordt er namelijk van “beschuldigd” dat hij een verhouding gehad zou hebben met Rachel. Roxeanne zou volgens deze geruchten zijn dochter zijn.

André Hazes of toch niet?

In Story doet hij nu zijn verhaal en laat hij weten hoe het volgens hem zit. Hij zegt: “Er kwamen anonieme berichten via de fansite van André binnen. Dat ik een verhouding met Rachel zou hebben gehad en Roxeanne mijn dochter was..” Hij laat weten dat dit de grootste onzin is en dat zijn andere broers en zus dit verzonnen hebben: “Hun IP-adressen correspondeerden met de afzender van die verzinsels.” laat hij weten.

Celeberties

Zien: Zoveel geld verdient nieuwe vriend van presentatrice Bridget Maasland

Bridget Maasland is weer helemaal gelukkig in de liefde. De presentatrice deelde niet alleen zelf de eerste foto met haar nieuwe vriend Christian, maar ook de weekbladen staan vol met foto’s van de twee. Volgens de Shownieuws Podcast maken de bladen hem alleen wat rijker dan hij daadwerkelijk is.

In de Shownieuws Podcast bespreken Bart Ettekoven en Kayleigh van den Hout het laatste Shownieuws. Als ze het hebben over de nieuwe relatie van Bridget komt het gesprek al snel op zijn werk. “Overal in de media wordt hij genoemd als vastgoedinvesteerder.”

Hij wordt neergezet als een hele rijke man, maar dat blijkt hij helemaal niet te zijn. “Zijn vader schijnt wel veel vastgoed te hebben”.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Als je deze foto’s van Monique Westenberg ziet snap je wel waarom André Hazes wilde trouwen

Het was een raar verhaal in het najaar van 2019. André maakte het zo ongeveer via Whatsapp uit met Monique en ging er niet veel later vandoor met Bridget. Helaas voor die twee hield die relatie maar een paar maanden stand. Een vakantie op Curaçao gooide vervolgens met name voor Bridget heel wat roet in het eten. André ging er namelijk weer vandoor met Monique… En nu ruim een jaar later heeft Dreetje ‘zijn’ Monique zelfs ten huwelijk gevraagd.

André Hazes zal Monique Westenberg wel gemist hebben

Dat Bridget een mooie vrouw is, dat is zeker. Maar je zou haar helaas geen leeftijd in de 30 meer geven. Een leeftijdsverschil van bijna 20 jaar met de volkszanger, dat is nogal wat.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Sarah van Soelen is blij?: André Hazes vertelt hoe groot zijn pielemuis is!

Mocht je je afvragen wat Sarah nou te zoeken heeft bij zo’n gozertje als André Hazes, dan is dit waarschijnlijk niet de reden. Grootschalig onderzoek heeft uitgewezen dat de pielemuis van een gemiddelde man in startpositie zo’n 14,8 centimeter is. Helaas moet Sarah het met een maatje kleiner doen, weten we nu.

De zanger is natuurlijk coach geworden in de Belgische Voice Of Holland Senior en komt daar ook aardig wat in talkshows voor. In Gert Late Night (een Vlaams TV programma) zijn ze voornamelijk nieuwsgierig wat hij tussen de benen heeft hangen.

De vraag luidt: “Tussen de 12 en 15 centimeter, tussen de 15 en 18 centimeter of tussen de 18 en 20 centimeter?” Het antwoord levert nogal een hilarisch fragment op:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending