Huilende hond weigert van gat te wijken totdat iemand naar binnen kijkt
Connect with us

WOW

Huilende hond weigert van gat te wijken totdat iemand naar binnen kijkt

Afgelopen maand nam Willians Mollo Flores zijn hond ‘s avonds mee uit wandelen nabij zijn huis in Chili. Hij had nooit verwacht een leven te redden, laat staan twee! 

Toen hij langs een oude bouwplaats liep, begon zijn hond aan de lijn te trekken. Het duurde niet lang voordat hij begreep waarom.

“Mijn hond leidde me naar een verlaten hond”, vertelde Flores aan The Dodo. Het arme dier was heel erg aan het huilen. Maar niet alleen voor zichzelf …

Er bevonden zich een aantal diepe gaten in de buurt. In een van deze gaten zat een ander hondje vast.

“Hij vroeg om hulp”, legde Flores uit. “Zijn broer of zus zat in een gat en hij kon er niet alleen uitkomen.”

De man rende naar huis om eten, water en een touw te halen. “Ik klom in het gat en slaagde erin het hondje eruit te krijgen.”

Het diertje rende onmiddellijk naar zijn broer of zus, alsof het hem wilde bedanken. Omdat beide honden nog te zwak waren om hem mee naar huis te volgen, zocht Flores hulp op sociale media.

Dierenredder Valeska Torres Tapia hoorde van de situatie en rond middernacht haastte ze zich naar de plek en nam ze de dieren mee naar huis. De vrouw besloot de honden, Angel en Salvador zelf te adopteren!

Het tweetal is onafscheidelijk. Tapia vermoedt dat ze door een broodfokker zijn gedumpt. Gelukkig zijn ze nu samen en hebben ze een liefdevol thuis gevonden!

Celeberties

Freddie Mercury zou 76 jaar zijn geworden – Queen maakt eerbetoonvideo en kondigt onuitgebracht nummer aan

Freddie Mercury zou afgelopen maandag 5 september 76 jaar oud zijn geworden. Helaas mocht het niet zo zijn en stierf hij in 1991 op 45-jarige leeftijd. Maar niets zal ooit de geweldige indruk en erfenis die hij op de muziekwereld naliet uitwissen!

Zijn voormalige bandleden, Brian May en Roger Taylor, brachten een eerbetoon aan de zanger en kondigden een onuitgebracht nummer aan, met Freddy als zanger!

Het onuitgebrachte nummer, Face It Alone, is meer dan 30 jaar geleden opgenomen door Freddy. Deze maand zal de gerestaureerde versie worden uitgebracht!

Soms zeggen beelden meer dan woorden, zoals in dit geval. Freddy zal nooit vergeten en altijd gemist worden! Hieronder kun je het eerbetoon zien:

 

Doorgaan met lezen

WOW

Koningin Elizabeth (96 jaar) overleden

Koningin Elizabeth is op 96-jarige leeftijd overleden. ,,De koningin stierf vanmiddag vredig in Balmoral”, meldt Buckingham Palace.

De Britse koningin werd sinds vanochtend onder medisch toezicht gehouden, omdat artsen zich zorgen maakten om haar gezondheid. De 96-jarige koningin verbleef in het Schotse Balmoral Castle, haar vakantieverblijf. Haar zoon prins Charles, zijn vrouw Camilla en haar kleinzoon prins William waren bij haar aanwezig.

Gezondheidsklachten
Elizabeth kampte al enige tijd met gezondheidsklachten. Zo was ze slecht ter been en liep ze daarom al langere tijd met een wandelstok. Ook moest ze op doktersadvies regelmatig activiteiten uit de agenda schrappen. Volgens Britse media zou de koningin een val hebben gemaakt, maar dat nieuws is niet bevestigd.

Woensdag werd al bekend dat de 96-jarige koningin rust moest nemen na een ‘volle’ dag op dinsdag. Ze kreeg bezoek van oud-premier Boris Johnson die zijn ontslag kwam indienen. Daarna kwam Liz Truss langs die door Elizabeth werd gevraagd de nieuwe premier van het Verenigd Koninkrijk te worden.

Premiers
In de zeventig jaar dat Elizabeth nu op de Britse troon zat, heeft ze vijftien premiers langs zien komen. Na haar benoeming was Truss de zestiende. De eerste premier waar Elizabeth mee samenwerkte, was Winston Churchill. Uit de wandelgangen is bekend dat hij ook haar favoriet is gebleven. Toen Churchill in 1955 aftrad, schreef de koningin hem een brief waarin zij zei dat geen enkele opvolger zijn plek zou kunnen innemen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Daniëlle van ’t Schip gelooft in het leven, ondanks strijd tegen tumoren

Daniëlle van ’t Schip brengt haar boek Licht van de Liefde uit, maar ze vecht momenteel ook tegen kanker. De dochter van zangeres Willeke Alberti is al jarenlang samen met de voetbaltrainer John van ’t Schip. Ze weigert op te geven.

In een interview met De Telegraaf vertelt ze: “Ik heb een doodvonnis gekregen, maar door mijn vertrouwen in het leven heb ik dat kunnen keren. Ik onderga het, zonder dat ik de slachtofferrol wil aannemen.”

Momenteel ondergaat ze nog pittige behandelingen. De tumoren werden in april ontdekt en toen kreeg ze te horen dat ze nog maar zes maanden te leven had. In het interview onthult ze ook hoe ze vandaag de dag in het leven staat. “We zijn allemaal één, de dood bestaat niet en er is geen tijd en afstand.”

Daniëlle kreeg de diagnose van kanker op een ogenblik dat ze haar nieuwe boek zo goed als klaar had. Ze voegde echter nog een hoofdstuk toe. Daarin schrijft ze: “Ik weet niet hoe mijn verhaal gaat eindigen, maar een nieuw hoofdstuk is begonnen.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending