Connect with us

Funny

Huis op Funda met lelijkste zwembad ooit, als je géén Feyenoord fan bent!

Speur jij Funda dagelijks af naar verborgen pareltjes? Nou, hier ga je wél of juist helemaal géén fan van zijn! Sfeervolle rietgedekte villa op een mooie locatie. De Nico Staalstraat is in 2006 aangelegd voor de bouw van zeven vrijstaande riet gedekte villa’s.

Nummer twee onderscheidt zich van de andere woningen door een prachtig overdekt terras aan de achterzijde en het enorme zwembad in de achtertuin. Het huis is uitstekend onderhouden en is binnen strak en modern afgewerkt. Een mooi en comfortabel huis met veel privacy. De prachtige Brabantse Biesbosch en recreatiepark de Kurenpolder op loopafstand.

Feyenoord zwembad
Wanneer je dit huis zou willen kopen dan moet je 100% fan zijn van Feyenoord en van geen enkele andere club. Verkooptechnisch misschien niet heel handig voor de verkoper omdat hij nu een hoop minder potentiële klanten heeft:

Funny

Ai: Optreden van Gerard Joling gaat compleet mis!

Gerard Joling is een Nederlands zanger en televisiepresentator. Hij brak in de jaren tachtig door na zijn deelname aan de Soundmixshow en werd vooral in Azië een zeer populair artiest. In 1988 was hij de Nederlandse deelnemer aan het Eurovisiesongfestival.

Hij blies aan het begin van de 21e eeuw zijn carrière nieuw leven in door zich aan te sluiten bij De Toppers en mee te werken aan televisieprogramma’s als Joling & Gordon over de vloer. Daarna presenteerde hij onder meer diverse grote tv-shows, behaalde muzikale hits als Maak me gek en zette zich met Gordon in als ambassadeur van het Nationaal Ouderenfonds. Maar wist je dat hij zélf wanneer hij aan het hoesten is nog prachtig kan zingen?

Gerard Joling heeft een kriebeltje
Hij was namelijk te gast bij koffietijd om even een nummertje te zingen. Maar iets zegt ons dat dit niet live was maar dat hij aan het playbacken was. En ander is het best knap om zo mooi te blijven zingen tijdens het hoesten!

Doorgaan met lezen

Funny

Wilfred Genee: ‘Bridget Maasland, stop met zeiken!’

Wilfred Genee vindt dat Bridget Maasland gruwelijk veel zeikt over de media-aandacht voor haar relatie met haar toyboy André Hazes jr. Dat heeft de presentator gezegd op Radio Veronica. Maasland is nota bene presentatrice van RTL Boulevard, maar vindt dat niemand zich met haar privéleven mag bemoeien. “Wat loop je nou te zeiken? Je bent een bekende Nederlander, weet je wel. Dan weet je dat er reacties gaan komen. Doe nou niet zo moeilijk. Alsjeblieft, weet je wel“, aldus Genee.

Zijn sidekick Celine Huijsmans begrijpt wel waarom Bridget en André zoveel ellende over zich heen krijgen. “Wat het overschaduwt is het verdriet van Monique natuurlijk en dat die ineens dat persbericht voor haar voeten geworpen kreeg.”

Bridget en André wrijven hun geluk er te veel in bij Monique Westenberg en dat is niet erg chic, zei Story-baas Guido den Aantrekker gisteren in Shownieuws.

Daar kan Huijsmans zich wel in vinden: “ Waarom mensen er zo op reageren en er zo mee bezig waren, dat is niet per se omdat het Bridget is, misschien een beetje, maar meer om de manier waarop het gegaan is. Als André nou al jaren vrijgezel was en hij krijgt een relatie met Bridget, dan denk ik dat mensen veel minder heftig hadden gereageerd.”
Wilfred Genee: “Zij wekte de indruk dat ze dacht dat het nog goed zou komen en dat maakt het helemaal een beetje pijnlijk allemaal. Ach, laat het maar gaan.”

Doorgaan met lezen

Funny

Chantal uit Married At First Sight wordt uitgelachen vanwege nieuw uiterlijk

En opnieuw breekt Chantal uit Married At First Sight het internet door haar optreden in het programma. De uitzending van dinsdagavond boeide ook weer ontzettend veel kijkers, maar vooral de look van Chantal maakt de tongen los…

Het wordt in de nieuwste aflevering vrij duidelijk dat het huwelijk van ‘Henkie en Wenkie’ het niet lang gaat overleven. Henk wordt zelfs emotioneel in de hotelkamer, als hij de balans opmaakt en zich ook beseft dat er geen redden aan is.

Chantal uitgelachen door kijkers
Toch is dat niet wat veel kijkers is bijgebleven. Het opvallende uiterlijk van Chantal daarentegen! ”De mode politie heeft gebeld… Ze gooien de handdoek in de ring en zijn huilend naar huis gegaan,” schrijft iemand bijvoorbeeld.

Doorgaan met lezen

Trending