Huishoudster Nadège nog altijd heel boos op de Meilandjes.
Connect with us

Lifestyle

Huishoudster Nadège nog altijd heel boos op de Meilandjes.

Huishoudster Nadège krijgt alleen nog deze maand haar salaris voor haar werkzaamheden voor de familie Meiland. Hier is ze nog altijd op televisie te zien en Chateau Meiland trekt nog altijd miljoenen kijkers. Daar heeft ze echter nooit een cent voor gekregen.

Het contrast kan nauwelijks groter zijn. De Meilandjes hebben hun intrek genomen in een riante woonboerderij in de Achterhoek en baden in luxe. Huishoudster Nadège daarentegen woont nog altijd in haar klein appartementje in een minder goede wijk. En nu ze geen werk heeft, moet de knip op de portemonnee.

Grote verrassing

De huishoudster heeft geen contact meer met de familie Meiland. Haar verbazing was dan ook groot dat ze nog altijd te zien is in het programma. Nadège uit haar ongenoegen tegenover weekblad Privé: “Nog voordat we onenigheid kregen en de coronacrisis uitbrak, hebben we opnames gemaakt dat we aan het kijken zijn voor een nieuw appartement. Ze hebben geprofiteerd van mijn vriendelijkheid.” De vrouw gaat verder: “Het was helemaal niet de bedoeling dat er een appartement werd gekocht. Dat was alleen voor de televisie. Ik wist ook helemaal niet dat dit nog gebruikt ging worden. Overigens heb ik nooit een euro ontvangen voor de opnames.”

Net zoals bij Caroline gebeurde, lijkt het erop dat het nooit meer goedkomt tussen de huishoudster en de Meilandjes.

Lifestyle

Het gaat niet goed met Bridget Maasland: ‘Ze is depressief’

We weten allemaal dat Bridget Maasland een stukje ouder is dan haar ex André Hazes. We zagen de zanger regelmatig op social media voorbij komen in de sportschool waar hij hard aan de weg aan het timmeren is.

Geen wonder dat de blondine voor hem was gevallen natuurlijk. Maar de presentatrice blijkt ook niet bepaald stil te zitten op dit vlak.

Met zo’n jonge hengst als vriend moest ze als 45-jarige er natuurlijk voor zorgen dat je een beetje bij kunt benen.

Dat ze er alles aan gedaan heeft om een beetje bij te blijven kunnen we wel stellen. En we kunnen je vertellen dat het haar aardig goed af gaat.

Bridget Maasland laat de kilo’s eraf vliegen!

Op social media plaatst ze een foto met de volgende tekst: “Ik voel me de afgelopen weken fitter en energieker dan ooit! Eindelijk is die beruchte 7 kg eraf.

Dit heb ik makkelijk weten te bereiken met mijn coach en met Powerslim. Volg mij de komende maanden voor tips!”.

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld programma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een PowerSlim voedingscoach.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Nikkie Plessen presenteert het kleinste topje dat je ooit gezien hebt!

In 1998 debuteerde Nikkie Plessen op de televisie in de soapserie Onderweg naar Morgen. Vanaf 2000 verscheen ze in Goede tijden, slechte tijden en vertolkte zij een semi-gastrol van drie maanden, als Nikki.

Verder was ze te zien in de series Wet en Waan, Costa! en I.C. in gastrollen. Sinds april 2020 is de blondine als investeerder onderdeel van de jury in het televisieprogramma Dragons’ Den.

Haar vermogen is geschat op zo’n 30 miljoen euro. Hiermee staat ze op plek 28 van de rijkste BN’ers onder de 40 jaar.

De 25-jarige Martin Garrix is overigens koploper in deze lijst met een geschat vermogen van maar liefst 45 miljoen euro.

Nikkie Plessen gaat voor luchtig deze zomer!

Maar even terug naar onze vermogende modeontwerpster en voormalig TMF-vj. In de comments zien we dat het al aardig veel mensen opvalt dat haar topje wel érg klein is.

Ze maakt vandaag bekend dat haar nieuwe collectie in de verkoop gaat. We zijn erg benieuwd wat je moet betalen voor zo’n klein lapje stof:

Doorgaan met lezen

Celeberties

FOTO: Dit is de nieuwe bedpartner van André Hazes!

André Hazes is alweer een tijdje weg bij Bridget Maasland. Hij heeft ervoor gekozen om terug te gaan naar de moeder van zijn kind, Monique Westenberg. Maar we weten allemaal dat de zanger behoorlijk aandacht krijgt van andere vrouwen. De verleiding zal dus behoorlijk groot zijn voor de 26-jarige zanger.

Gelukkig kunnen we alles volgen wat betreft het privéleven van de zanger via zijn social media en die van zijn vriendin. En wanneer we iets daar niet kunnen vinden weet Story het wel tot de bodem uit te zoeken. Maar dit keer plaatst hij gewoon zelf de foto op zijn Instagram!

Heeft André Hazes Monique alweer ingeruild?

En wie zien we daar liggen? Juist, niet Monique. De zanger grapt nog bij de foto dat het de leukste foto is die ze hebben van hem en zijn vriendin:

Doorgaan met lezen

Trending