Hulpeloze 2-jarige uitgehongerd in appartement – terwijl moeder danst voor geld
Connect with us

Nieuws

Hulpeloze 2-jarige uitgehongerd in appartement – terwijl moeder danst voor geld

Kinderen zijn onze trots en vreugde en ervoor zorgen dat ze uitgroeien tot gezonde, sterke jonge mensen behoort zonder twijfel bovenaan de prioriteitenlijst van elke ouder te staan.

Dus als we horen dat kinderen worden verwaarloosd, lijkt het onbegrijpelijk voor zovelen van ons.

Een tweejarig meisje in Georgia was uitgehongerd en ’s nachts alleen gelaten terwijl haar moeder ging dansen voor geld. Nu moet ze zich verantwoorden voor de rechtbank.


Devin Moon uit Gwinnett Country, Georgia, verliet haar kind gedurende 10-12 uur per nacht op een “regelmatige basis”, zei de politie, volgens de New York Post.

Autoriteiten geloven dat Reygan in hun huis in Lilburn achterbleef, terwijl de 29-jarige volgens een artikel naar haar werk ging in een plaatselijke club.

De politie werd gebeld omdat de moeder haar zwakke peuter levenloos vond na een nacht dansen in de club.

Te laat


Ze belde 911 en zei dat Reygan ‘niet reageerde’ en ‘koud aanvoelde’. Helaas waren ambulance en politie te laat voor deze hulpeloze peuter.

Het meisje, dat net haar derde verjaardag had gevierd, was bij aankomst dood.

Op dit moment was de doodsoorzaak nog steeds onduidelijk en werd er geen actie tegen de moeder ondernomen.

Twee dagen later toonde een onderzoek echter aan dat de oorzaak van overlijden verwaarlozing door ondervoeding was. Ze woog slechts 14 kilo.

De moeder wordt nu geconfronteerd met kindermishandeling en aanklachten wegens moord.

Absoluut gruwelijk dat een dergelijk jong kind ons moest verlaten en erger nog dat dit kleine meisje uitgehongerd was in plaats van goed gevoed en geliefd, zoals elk kind verdient.

Deel deze post alstublieft om de aandacht te vestigen op het feit dat baby’s NOOIT zo lang alleen moeten worden gelaten.
[fblike]


Nieuws

Jongen (13) uit zee gehaald, overleden

De 13-jarige jongen die maandagmiddag vermist raakte in de zee bij Scheveningen en kort daarna in het water werd gevonden, is overleden. Dit bevestigde de politie woensdag aan Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder video


De jongen werd maandag rond 17.15 uur als vermist opgegeven, waarop een grootschalige zoekactie werd gestart. Hulpdiensten kwamen in grote aantallen ter plaatse en er werd ook met een helikopter gezocht. Rond 17.30 uur werd de jongen in het water gevonden.

Hij werd uit het water gehaald en direct gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Lichaam gevonden in gebied waar gezocht werd naar vermiste festivalganger

Bij het dorp Ens in de Noordoostpolder is een lichaam gevonden. Dit is dichtbij het gebied waar wordt gezocht naar een vermiste festivalganger uit Lochem. De 34-jarige man verdween afgelopen weekend van het festival Wildeburg in Kraggenburg.

De politie meldt op sociale media dat het lichaam is ontdekt in het gras langs de Zwartemeerweg bij Ens, vlakbij Kraggenburg. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de persoon.


De man werd voor het laatst gezien in de nacht van zaterdag op zondag op het festivalterrein. Hij maakte toen een verwarde indruk. Kort daarna zou hij nog bij zijn auto zijn geweest, die in de buurt geparkeerd stond.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Video: Meisje in Leusden van achteren aangevallen door wolf

De leiding van de buitenschoolse opvang, verantwoordelijk voor het kind dat afgelopen dinsdag door een wolf werd aangevallen, bevestigt dat er fysiek contact was tussen de wolf en het kind. Het meisje werd in haar zij gebeten door het dier. Eerder werd gesproken over een ‘kort incident’ met een wolf.

Tekst gaat verder onder video

Volgens Vrijland Amersfoort, de opvang verantwoordelijk voor het meisje, gaat het goed met alle betrokkenen. Ze melden dat iedereen geschrokken is van de gebeurtenissen. De verwondingen van het meisje zijn beperkt: ze heeft slechts lichte verwondingen opgelopen en maakt het naar omstandigheden goed.

Het bijtincident is bevestigd door experts: het betrof inderdaad een wolf. Een medewerker die naast het meisje stond verklaarde dat de wolf haar in haar zij beet maar snel weer losliet. Het meisje, dat de wolf niet zag aankomen, viel direct na de beet. Het dier vluchtte terug het bos in.


Na het incident hebben het wolvenexpertteam en de politie een grondig onderzoek uitgevoerd. Het gezin van het meisje is verhoord en haar kleding is voor sporenonderzoek meegenomen. Vrijland Amersfoort heeft alle ouders geïnformeerd en zal deze zomer enkel natuurspeeltuinen en -gebieden bezoeken waar geen wolven zijn gesignaleerd.

Het advies van de provincie om het natuurgebied nabij Leusden te mijden, blijft gelden. De politie onderzoekt samen met wolvendeskundigen nog wat er precies is gebeurd.

Wolvendeskundige Maurice La Haye is geschrokken van het gedrag van de wolf. “De wolf behoort tot de wilde dieren, die in principe schuw zijn en bang voor de mens.”

Hij hoopt dat dit gedrag niet vaker voorkomt. “We willen duurzaam samenleven met de wolf, maar op deze manier gaat dat niet,” aldus La Haye.

Dit is niet de eerste keer. Anderhalve week geleden werd in een natuurgebied in Leusden een hond waarschijnlijk door een wolf doodgebeten en is nog vermist.

Eerder die week was de Amersfoortse Maartje bij Den Treek aan het paardrijden toen haar paard op hol sloeg na een wolf te hebben gezien. Maartje vertelde: “Er zijn meer incidenten geweest. Het lijkt een kwestie van tijd voordat een kind wordt gepakt.”

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Trending