Hulpeloze 2-jarige uitgehongerd in appartement – terwijl moeder danst voor geld
Connect with us

Lifestyle

Hulpeloze 2-jarige uitgehongerd in appartement – terwijl moeder danst voor geld

Kinderen zijn onze trots en vreugde en ervoor zorgen dat ze uitgroeien tot gezonde, sterke jonge mensen behoort zonder twijfel bovenaan de prioriteitenlijst van elke ouder te staan.

Dus als we horen dat kinderen worden verwaarloosd, lijkt het onbegrijpelijk voor zovelen van ons.

Een tweejarig meisje in Georgia was uitgehongerd en ’s nachts alleen gelaten terwijl haar moeder ging dansen voor geld. Nu moet ze zich verantwoorden voor de rechtbank.

Devin Moon uit Gwinnett Country, Georgia, verliet haar kind gedurende 10-12 uur per nacht op een “regelmatige basis”, zei de politie, volgens de New York Post.

Autoriteiten geloven dat Reygan in hun huis in Lilburn achterbleef, terwijl de 29-jarige volgens een artikel naar haar werk ging in een plaatselijke club.

De politie werd gebeld omdat de moeder haar zwakke peuter levenloos vond na een nacht dansen in de club.

Te laat

Ze belde 911 en zei dat Reygan ‘niet reageerde’ en ‘koud aanvoelde’. Helaas waren ambulance en politie te laat voor deze hulpeloze peuter.

Het meisje, dat net haar derde verjaardag had gevierd, was bij aankomst dood.

Op dit moment was de doodsoorzaak nog steeds onduidelijk en werd er geen actie tegen de moeder ondernomen.

Twee dagen later toonde een onderzoek echter aan dat de oorzaak van overlijden verwaarlozing door ondervoeding was. Ze woog slechts 14 kilo.

De moeder wordt nu geconfronteerd met kindermishandeling en aanklachten wegens moord.

Absoluut gruwelijk dat een dergelijk jong kind ons moest verlaten en erger nog dat dit kleine meisje uitgehongerd was in plaats van goed gevoed en geliefd, zoals elk kind verdient.

Deel deze post alstublieft om de aandacht te vestigen op het feit dat baby’s NOOIT zo lang alleen moeten worden gelaten.
[fblike]

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending