Iedereen mag het weten: Dit is de reden waarom Leontine Ruiters volledig voor John gaat!
Connect with us

Celeberties

Iedereen mag het weten: Dit is de reden waarom Leontine Ruiters volledig voor John gaat!

De afgelopen tijd was Leontine nog voorzichtig als het ging om het spreken over haar nieuwe liefde. Toch kiest zij er nu voor om haar hart te laten spreken.

Ruiters is smoorverliefd op John en ze gaat er dan ook voor de volledige honderd procent voor. Wat doet hij waardoor haar hartje sneller gaat kloppen?

Na alle narigheid is Leontine weer gelukkig en heeft ze in haar John de liefde gevonden. ,,Als je echt gelukkig wilt worden, moet je er vol voor gaan.

En dat doe ik dus!”, vertelt Leontine in een interview met weekblad Story. ,,John en ik hadden het laatst over een tekst die we tegenkwamen en allebei mooi vonden.

Die ging erom dat je kwetsbaarheid als kracht moet gebruiken. Als je dat goed doet, kunnen daar heel mooie dingen van komen.”

John is een multimiljonair, veel mensen staan daar niet raar van te kijken. ,,Het valt me op dat ze nooit op een groenteboer of loodgieter zal vallen”, zei Henny Huisman in weekblad Weekend.

,,Ze zit natuurlijk ook wel in die kringen. Marco was immers ook miljonair.” Maar volgens Leontine is John gewoon een héél leuke man. ,,Hij heeft voor mij alles wat een man moet hebben…”, zegt ze in Story.

Haar ex Marco Borsato is uiteraard, net zoals de rest van haar omgeving, op de hoogte van haar nieuwe relatie. De zanger heeft er vrede mee.

,,We zijn goed met elkaar. We hebben drie mooie kinderen en we hebben een prachtig huwelijk gehad met ups en downs.

Iedereen heeft het alleen maar over de downs, maar er zijn ook zoveel prachtige ups geweest. Daar zijn wij allebei dankbaar voor. Daarom is onze relatie nog goed.”

Haar drie kinderen hebben haar nieuwe relatie goedgekeurd. Luca en Jada wonen niet meer thuis maar komen geregeld langs.

,,We zijn nog vaak met z’n allen, hoor. En de kinderen zijn ook geregeld samen bij Marco”, legt ze uit.
Vooral Luca, hij trok onlangs in bij zijn vader Marco. ,,Daarbij heeft John óók drie kinderen, dus aan gezelligheid geen gebrek!”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zanger René Froger onthult heftig nieuws over zijn gezondheid

René Froger kan terugkijken op zeer geslaagde Toppers-concerten. Toch is het voor de oppertopper niet makkelijk geweest om op te treden, omdat hij last had van ‘helse pijnen’ op het podium.

Schijn bedriegt
In de nieuwste uitgave van Story vertelt de zanger dat ‘vrolijk doen’ hem heel veel moeite kost. ”Schijn bedriegt. Ik heb nog nooit met zoveel pijn opgetreden”, aldus René Froger die last heeft van een nekhernia. Naar eigen zeggen heeft hij dit tot en met de Toppers-concerten bewust stilgehouden.

”Maar het was heftig, ik stond er met helse pijnen.” Een tijdje terug begon het en na wat onderzoeken blijk ik een nekhernia te hebben.”

De zanger moet nu veel rusten en daar zal hij zich aan gaan houden. “Dan zie ik wel hoe het loopt. Ik ben blij dat we met de Toppers weer zo’n spektakel hebben kunnen neerzetten. Maar ook trots. Natasja heeft zitten tellen en dit was mijn 57e stadionconcert.”

Haddaway
En dan moest Rene ook nog eens handelend optreden tegen het wangedrag van Haddaway. Naar eigen zeggen heeft Rene de zanger er zelf uitgetrapt, nadat de What Is Love-artiest helemaal tekeer ging tegen medewerkers van Froger. ”Ik pik dat natuurlijk niet.”

 

Bron: Showblad

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zoon Peter Gillis betrapt met de schoonmaakster. ‘Waren net lekker bezig’

Er is altijd genoeg te doen rondom de familie Gillis. Er is geëtter op de vakantieparken, Nicol kust met een vreemde man of er wordt gebeten. Mark, de zoon van Peter, lijkt daarbij ook niet helemaal vrij van de nodige ‘drama’. Het blijkt dat Peter hem nogal in een comprimerende houding heeft betrapt, met de schoonmaakster!

 

Net zoals Gillis zelf, woont Mark op een van de vakantieparken, alleen dan Prinsenmeer. Als er iets aan de hand is op de camping, dan is Mark er dus om iedereen uit de brand te helpen. Dit kan handig zijn! Kennelijk dus ook als een van de schoonmaaksters ‘jeuk’ heeft en hulp nodig heeft bij het krabben.

Net bezig

Volgens de website Roddelpraat was het Peter die zijn zoon met een schoonmaakster betrapte. “We waren net hevig bezig, toen jij ineens kwam binnenlopen”, zou Mark tegen Peter hebben gezegd.

Problemen

De roddel is niet iets wat uit de lucht komt vallen. De familie Gillis schijnt er aan alle kanten een nogal zwakke moraal op na te houden. Het meest recente is toch wel de beelden van Nicol op de parkeerplaats met een vermeende Duitse minaar of het feit dat Gillis illegale immigranten op zijn parken laat verblijven. Daarnaast blijven er geruchten gaan dat de twee uit elkaar zijn. Wat zal er precies van kloppen?

 

Bron: DitjesenDatjes

Doorgaan met lezen

Celeberties

Groot drama voor Jeroen van der Boom: ‘Op straat gezet’

Jeroen van der Boom was jarenlang te zien in SBS-programma’s, maar daar komt binnenkort verandering in. Talpa heeft zijn contract niet verlengd. Waarom? ,,Hij wilde meer geld”, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram.

‘Meer geld’
Jeroen van der Boom is sinds 2011 aan SBS verbonden, maar aan die samenwerking komt een eind. ,,Zijn contract bij SBS is niet verlengd”, schrijft Yvonne Coldeweijer. ,,Blijkbaar wilde hij verlengen voor meer geld, maar dat had zijn bestie John er niet voor over. Van je vrienden moet je het maar hebben.”

Onzeker
De afgelopen jaren maakte de zanger vooral muziekprogramma’s als ‘Hoge bomen’ en ‘De liedjes van’. Of die programma’s terugkeren op televisie is nog niet bekend. Ook is het verdere verloop van de carrière van Jeroen onzeker. ,,Hoe de carrière van Jeroen verder ingevuld zal worden is nog onbekend”, concludeert Coldeweijer.

Niet de enige
Jeroen is overigens niet de enige: ook het Talpa-contract van Patty Brard is niet verlengd. Zij tekende in februari 2019 een lucratief, vierjarig contract bij Talpa. Brard laat aan RTL Boulevard weten dat ze niet van plan is helemaal te stoppen met televisie maken. Momenteel voert ze gesprekken met Talpa om als freelancer actief te blijven.

Doorgaan met lezen

Trending