Iets teveel info: Sophie uit Lang Leve de Liefde kreeg hem er altijd droog in van haar ex
Connect with us

Meest bekeken

Iets teveel info: Sophie uit Lang Leve de Liefde kreeg hem er altijd droog in van haar ex

In de Villa van Lang leve de Liefde komen er soms gesprekken tot stand die best intiem kunnen zijn. Maar je moet toch wat als je 24 uur met elkaar zit opgesloten. In dit geval deelt Sophie een detail uit het s*ksleven met haar ex waar menig wenkbrauwen van zullen fronsen.

Sophie was niet tevreden met haar s*ksleven

Tijdens een gezellig potje schilderen komt het onderwerp tussen de twee uit op het s*ksleven dat ze hadden met hun vorige partners. Ze vragen elkaar of het een beetje spannend was, en of ze iets te klagen hadden over de s*ks met hun exen.

Sophie maakte duidelijke dat ze niet helemaal tevreden was met het s*ksleven dat ze had met haar laatste ex-vriendje. Ze klaagt dat ze nooit voorspel van hem kreeg en hij ‘hem er maar in duwde wanneer hij er zin in had’. Ze maakte duidelijk dat ze daar in ieder geval niet meer op zit te wachten.

Geen voorspel is echt next-level

Sophie maakt er geen geheim van dat ze niet tevreden was met het gedrag van haar ex en het feit dat ze hem er telkens droog in kreeg. Haar huisgenoot en potentiële date antwoordde verontwaardigd dat hij dat echt next-level vindt en dat absoluut niet vind kunnen.

We weten niet of er kunstwerkjes zijn geproduceerd tijdens deze intieme schildersessie, maar we weten in ieder geval wel dat Sophie een goed potje voorspel erg kan waarderen. In de villa van Lang leve de Liefde blijft niets onbesproken, dat blijkt wel weer.

Celeberties

“Naast Marco Borsato ook deze BN’er verdacht van grensoverschrijdend gedrag!”

Marco Borsato is al een tijdje vaak in het nieuws vanwege verhalen over grensoverschrijdend gedrag bij een minderjarige. Verschillende juicekanalen hebben dit aan het licht gebracht bij het grote publiek. Hierdoor kreeg het mondjesmaat ook meer aandacht bij de grote nieuwskanalen zoals AD en NU.nl. De zanger is nog niet schuldig of onschuldig bevonden door de rechter, maar de gevolgen zijn al groot. Zo wordt de zanger op verschillende radiostations niet meer gedraaid en worden er heftige grappen gemaakt over de situatie. Uit eerdere berichtgevingen blijkt dat het nog wel even kan duren voordat er uitspraken gedaan worden over de zaak.

In de tussentijd hebben de juicekanalen zich al op andere BN’ers gericht. Gelukkig zijn het niet zulke heftige verhalen als bij Borsato. Tot Stoy plots met een ander verhaal kwam over een BN’er die zich mogelijk in het zelfde schuitje gaat begeven.

Naast Marco Borsato ook deze BN’ers de klos?

Volgens het weekblad zou er een bekende presentator zich vergrepen hebben aan minderjarige jongens. De chef van Story zegt: “Het gaat om een bekende presentator van wie dat vast en zeker door niemand verwacht zou worden. Mocht het dossier concretere vormen aannemen, dan zal de naam vermoedelijk snel uitlekken. De tv-wereld houdt de adem in.” Natuurlijk zijn er social media behoorlijk wat speculaties over wie dit zou betreffen. Echter is iedere speculatie maar giswerk en kan dat een persoon onwijs veel schaden. Het is afwachten op wat Story te melden heeft. Hieronder meer:

Doorgaan met lezen

Funny

Date gaat helemaal mis bij Lang Leve de Liefde: ‘Dame vliegt in brand’

Gisteren was er te zien in het programma Lang Leve de Liefde hoe een deelneemster zichzelf per ongeluk in de fik stak. Het moment zorgde voor veel hilariteit bij kijkers, maar dit had ook zomaar heel verkeerd af kunnen lopen.

Het ging om de 21-jarige Chantal die een date had met autoverkoper Jeroen. Chantal irriteerde de kijker al snel door continue te zeggen hoeveel aandacht ze op een dag krijgt van mannen en dat ze zichzelf bovengemiddeld knap vindt. Helaas blijkt ze niet echt onder de indruk van haar date Jeroen. Als ze een vriendin een berichtje stuurt laat ze zelfs weten dat ze Jeroen lelijk vindt.

Als de twee in de tuin gaan zitten in de avond om er nog wat van te maken begint Chantal opeens met een aansteker te spelen. Haar jas en haren staan al snel in de fik en Jeroen weet niet wat hij ziet.

Bekijk hieronder het filmpje van Chantal die zichzelf in de fik steekt.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Douwe Bob over zwangerschap van ex: ‘Misschien wel beetje onorthodox’

Douwe Bob zegt in de zevende hemel te zijn met de zwangerschap van zijn ex-vriendin Anouk. Binnenkort wordt de zanger voor de tweede keer vader. Op 9 december zag zijn dochtertje Bobby het levenslicht. Hij kreeg het meisje met kunstenares Loes van Delft. Over de zwangerschap van zijn ex legt hij nu uit: “Het is wat onorthodox en misschien niet zoals het hoort.”

De zanger onthult dat Loes, met wij hij evenmin een relatie heeft, zwanger raakte toen hij en Anouk geen stelletje meer waren. Ze probeerden al drie jaar zwanger te worden. “Dat was natuurlijk ook best wel heftig voor Anouk.” Vijf maanden terug lukte het dan toch.

Loes en Anouk hebben geen ruzie. “Ze gunnen het elkaar van harte. Er is totaal geen wrok.” Vanaf de aankondiging van de zwangerschap waren Douwe en Loes er heel duidelijk over dat ze geen relatie hadden. De zanger heeft ook geen relatie met zijn ex. “Ik weet in ieder geval dat ik veel van Anouk houd.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending