“Ik ben een rebel”; oma (94) kleedt zich als een tiener en trekt ze zich niets aan van kritiek
Connect with us

WOW

“Ik ben een rebel”; oma (94) kleedt zich als een tiener en trekt ze zich niets aan van kritiek

Sommige dingen zouden niet leeftijdsgebonden moeten zijn. Neem kleding bijvoorbeeld. Nee, een volwassene met babykleding is natuurlijk niet de bedoeling, maar iedereen mag zich kleden naar wens. Leeftijd is geen factor, alhoewel er altijd zuurpruimen zijn …

Helen Ruth Elamis een 94-jarige oma die een online sensatie werd vanwege haar bijzondere manier van kleden. Ze is een excentrieke vrouw die niet bang is om te pronken met haar geweldige persoonlijkheid en het kan haar niets schelen wat mensen zeggen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Helen Vanwinkle Honey (@baddiewinkle)

Helen, beter bekend als Baddiewinkle houdt ervan om zich te kleden in zeer kleurrijke, sexy en extravagante outfits.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Helen Vanwinkle Honey (@baddiewinkle)

Toegegeven, normaal gesproken denk je bij een (over)grootmoeder niet aan glitter, glam en een regenboog aan kleuren, maar Helen doet gewoon haar eigen ding.

Dankzij haar persoonlijkheid en manier van kleden heeft ze fans over de hele wereld. Op Instagram heeft ze meer dan drie miljoen volgers, waaronder de wereldberoemde zangeres Rihanna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Helen Vanwinkle Honey (@baddiewinkle)

Helen werd op 18 juli 1928 in Kentucky geboren. Haar lange leven is lang niet altijd even rooskleurig geweest. Op hun 35e huwelijksverjaardag verloor haar man het leven bij een auto-ongeluk. Helaas stierf hun zoon op 46-jarige leeftijd aan kanker.

Baddiewinkle is een opgewekte en kleurrijke personage. Hoewel het niet bij iedereen in de smaak valt, is ze tevreden met zichzelf. Ze is authentiek, vrolijk, grappig en excentriek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Helen Vanwinkle Honey (@baddiewinkle)

Haar zelfvertrouwen en zelfrespect zijn niet alleen een voorbeeld voor ouderen, maar ook voor de jongeren! De weg naar roem begon in 2014, toen haar achterkleindochter een foto van Helen in haar kleding op Twitter plaatste.

Acht jaar later is ze een inspiratie voor velen! Iedere dag viert Helen het leven en druk ze zich mede uit met haar kleurrijke kledij. Ze laat zien dat leeftijd slechts een getal is!

Meest bekeken

Leeuw doodt man die zijn verblijf binnenkomt in dierentuin Ghana

Een man werd zondag gedood door een leeuw in de dierentuin van Accra, de hoofdstad van Ghana, nadat hij het leeuwenverblijf was betreden.

“Vandaag rond het middaguur zagen de autoriteiten van Accra Zoo tijdens een routine patrouille een man van middelbare leeftijd die over de veiligheidshekken sprong en het leeuwenverblijf betrad”, schrijft de Ghansese Forestry Commission in een persbericht.

De indringer werd aangevallen door een van de leeuwen en overleed later aan de verwondingen. De leeuw, leeuwin en hun twee welpen werden tijdelijk in een kooi geplaatst terwijl de man uit hun verblijf werd gehaald.

Er is een onderzoek door de politie ingesteld, bericht de Ghana Police Service. Het motief is volgens de Forestry Commission nog niet bekend, maar er wordt in sommige plaatselijke media gespeculeerd dat de man een welpje probeerde te stelen.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Heftige video: Vier Nederlanders opgepakt in Kreta na ernstige mishandeling

Op het Griekse party-eiland Kreta, specifiek Chersonissos, heeft de politie vier jonge landgenoten opgepakt wegens gruwelijk geweld jegens meerdere andere Nederlanders. Een van de slachtoffers verblijft in het ziekenhuis

Het gaat om drie jongens van 19 jaar en een iemand van 18 jaar. Het viertal zou inmiddels al zijn voorgeleid aan de rechter-commissaris, zo meldt De Telegraaf. Tegen hen liggen verdenkingen van ernstige mishandeling. Het geweld zou afgelopen donderdag hebben plaatsgevonden. Bij bars en discotheken raakten drie Nederlanders gewond.

Kopschoppen

Er zijn beelden van het incident. Hierop is te zien hoe een man op de grond wordt gesmeten, waarna drie mannen op de zijkant van zijn hoofd beginnen in te trappen. De man beweegt hierna niet meer. Mogelijk nog schokkender is dat een van de dader een aanloopje neemt, waarna hij hard uithaalt op het hoofd van de bewusteloze man. Justitie neemt de zaak zeer hoog op.

Ruzie met elkaar

De vier verdachten kregen het in eerste instantie aan de stok met elkaar. Twee van de latere slachtoffers probeerden het voorval te sussen, iets dat faliekant mislukte. Van de man die in het ziekenhuis ligt, is niet bekend hoe ernstig hij eraan toe is.

Ook de aanleiding van de ruzie is gissen. Het Griekse medium Iefemerida meldt dat de Nederlanders duidelijk dronken waren en uit zijn geweest op ruzie. Ze zouden lukraak op mensen in hebben geslagen. De vier blijven vastzitten totdat de openbaar aanklager beslist over eventuele verdere vervolging.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Bizar nieuws op komst over André Hazes jr: ‘Monique Westenberg zwanger’

André Hazes jr. gaat de showmedia aankomende dinsdag op zijn kop zetten met ‘spectaculair’ nieuws dat mensen écht zal verrassen. Dat kondigt Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker aan.

Het is alweer een paar dagen stil rondom André Hazes jr. en dat is vrij ongebruikelijk. We staan echter aan de vooravond van meganieuws over de volkszanger. Het is al bekend bij zijn vrienden van de Story. “Je moet volgende week maar eens even opletten. Dan gaat er echt iets spectaculairs gebeuren. Hou het in de gaten”, aldus hoofdredacteur Guido.

Wie is zwanger?
De aankondiging van de Story-baas leidde vanochtend op Radio Veronica tot flink wat speculaties, bijvoorbeeld over een zwangerschap van André’s nieuwste vriendin Sarah van Soelen. “Ja, ze is zwanger! Ik zei het toch! Ik zei het een paar weken geleden! Ik vind dat wel l*llig hoor voor Monique”, aldus nieuwslezeres Florentien van der Meulen.

Wilfred Genee sluit echter ook niet uit dat André zijn geplaagde ex-vriendin Monique Westenberg vlak voor hun relatiebreuk nog even heeft getrakteerd op een flinke lading kikkervisjes. “Is het dat Monique toch nog zwanger blijkt te zijn?”, vraagt de presentator zich af.

‘My lips are sealed’
Guido wil niets bevestigen of ontkennen. “My lips are sealed. Volgende week dinsdag komt er groot nieuws.”

Wilfred Genee is er verbaasd over. “Dat nieuws is er dus eigenlijk nu al. Ben je dan niet bang dat het uitlekt?” Guido: “Nee, daar ben ik niet bang voor. Daar ben ik héél zeker van.” Wilfred: “Jullie hebben een afspraak begrijp ik, André en jij?”

Guido: “Wat er dinsdag uitkomt, dat kan niet uitlekken.”

Story een dag eerder?
Niels van Baarlen, de sidekick van Wilfred, merkt op een gegeven moment op: “Woensdag ligt dat blaadje in de winkel, hè? Daar staat de rest in.”

Daarop hintte Guido dat zijn Story voor één keer niet op woensdag uitkomt. “Misschien een dag eerder, dat kan ook.”

Niels verrast: “Oh, dan is het echt sensatie. Als dat zo is… Als ze een dag eerder uitkomen, wow.”

Wilfred: “Jullie komen een dag eerder uit?” Guido: “Dinsdag komt er iets uit. Er komt dinsdag echt iets uit wat ik best spectaculair vind. Is dat een goede teaser of niet?”

Terug naar Monique?
De Veronica-sterren bleven maar speculeren. “Ik denk dat hij teruggaat naar Monique”, aldus Niels.

Wilfred: “En dat zou nu al bekend moeten zijn? Dat lijkt me sterk.”

Guido: “Ik zou daar niet op rekenen. Hij gaat echt de mensen verrassen volgende week.”

Florentien daarop: “Hij heeft wéér een ander?”

Nou, die kunnen we alvast uitsluiten. Dat zou immers totáál geen verrassing zijn.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending