Imke Roose uit Ex on the Beach 14 kilo aangekomen door heftige reden
Connect with us

Celeberties

Imke Roose uit Ex on the Beach 14 kilo aangekomen door heftige reden

Reality-ster Imke Roose speelt open kaart met haar volgers. Ze vertelt in een bericht dat ze in een jaar tijd 14 kilo is aangekomen. Dit komt door een aandoening aan haar schildklier.

Imke plaatst een foto op haar Instagram en daaronder schrijft ze dat achter iedere ‘bitch’ een lieve meid zit die moe wordt door gedoe van anderen. “Achter ieder persoon schuilt een verhaal en dat is niet altijd rozengeur en maneschijn”, schrijft ze daarna. “Ik had vroeger ook al wat problemen, dat ik mezelf te dik vond en nu 14 kilo erbij is niet niks.”

Acceptatie

Door een aandoening aan haar schildklier is ze een aantal kilo aangekomen. Gelukkig heeft de reality-ster zichzelf helemaal geaccepteerd. “Er is nu 14 kilo meer Imke om leuk te vinden. Moraal van het verhaal: aan elke negatieve kant zit er ook een positieve zijde. Niet alles hoeft meteen slecht te zijn. Het hangt er gewoon vanaf hoe je het bekijkt.” En zo is het!

 

Bron: RTL Nieuws / Beeld: Ex on the Beach

Celeberties

Groeiende zorgen om Samantha de Jong: “Wat als hij vrij komt?”

Samantha de Jong, bij velen wellicht beter bekend als Barbie, weet zich altijd wel in de roddelbladen te krijgen met haar capriolen. In een relatief korte tijd hebben we behoorlijk wat vriendjes voorbij zien komen in haar leven. Dit valt allemaal te volgen op social media, voornamelijk via haar kanaal op Instagram. Ook de tegenwoordige juicekanalen houden uiteraard alles goed in de gaten.

Zo weten we dat Barbie onlangs is opgepakt, samen met haar vriendje van destijds. Haar vriendje, Robbie, zou een bajesklant zijn en veroordeelt voor heling. Dat het niet helemaal zuivere koffie is wisten we al, echter blijkt de jongeman ook behoorlijk opvliegend. Zo verscheen er in oktober van het vorige jaar een video waarin Robbie een verkeersregelaar tijdens zijn werk aanvalt. Ook Barbie is op deze beelden te zien. Echter is het de laatste tijd verdacht stil rondom Barbie, en dat belooft vrijwel nooit veel goeds.

Samantha de Jong gaat door, zonder Robbie!

Zoals we al eerder lieten weten zijn de juicekanalen een uitkomst wanneer je iets wil weten over bepaalde bekende Nederlanders. Afgelopen maand leek het allemaal goed te gaan met Barbie. De blondine deelde veel oude video’s uit de tijd waarin ze nog met haar ex op televisie kwam. Natuurlijk vinden fans en oud-fans het geweldig om beelden uit betere tijden terug te zien. Tijdens een vragenrondje van ‘Juicechannel‘ kwam de vraag: “Waarom horen we opeens zo weinig van Barbie? Zit ze in een afkickkliniek?” ‘Juicechannel‘ weet meer: “Samantha is weer verliefd op een nieuwe man. Haar vorige liefde zit op dit moment vast en daarom heeft ze alvast een andere vent aan de haak geslagen. Deze zat wel alleen nog in een relatie. Maar joh, wat maakt het uit!” Wie haar huidige vriend is, is onbekend. Hoe Robbie hiermee om gaat wanneer hij vrijkomt zullen we meemaken. Hieronder meer:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Suzanne Schulting weet wel hoe ze de camera weet te verleiden

De Olympische Spelen zijn in weer voorbij en onze eigen prachtige Suzanne Schulting heeft weer een topprestatie geleverd door in de finale van de 500 meter shorttrack zilver te pakken. Daarnaast pakte ze nog twee gouden plakken en een bronzen plak. Voor ons is ze goud dus zetten we haar vandaag weer even in een lekker in het (bijna) lentezonnetje. Wat een wereldvrouw is dit.

Suzanne Schulting grootste talent

Sinds de winst in Zuid-Korea heeft de uit Groningen afkomstige Schulting alle ogen op zich gericht. Ze wordt gezien als één van de meest getalenteerde schaatsers van ons land. Daarnaast staat ze de laatste tijd volop in the spotlight. Ze wordt namelijk, samen met Jutta, gezien als de meest aantrekkelijke schaatster van ons land.

Dit is ook de reden dat alle aandacht en camera’s op haar gericht zijn. En dat weet deze mooie vrouw dondersgoed. Ze weet namelijk heel subtiel met de camera te spelen.

Spelen met de camera

De ogen en camera’s zijn dus altijd op haar gericht. Voor sommigen is dit wellicht wat ongemakkelijk, voor Suzanne is dit juist heel erg leuk. Ze weet namelijk precies hoe ze hier mee om moet gaan.

We hebben het over de video hieronder. Ze speelt zo goed met de camera dat de video nu het hele internet over gaat. Kijk en oordeel zelf:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Monica Geuze laat per ongeluk tepel zien in haar vlog

Monica Geuze legt alle momenten in haar leven vast met haar vlogcamera. Zo krijgen haar fans een inkijkje in haar leven. Maar soms laat de vlogster per ongeluk iets té veel zien van haar leven.

Monica Geuze presenteert het realityprogramma Temptation Island en was voor de opnames op de Dominicaanse Republiek. Op 20 december kwam haar vlog online en daarin vertelde ze dat de opnames van het laatste kampvuur erop zaten. Monica was weer laat terug op haar hotelkamer en ze besloot om nog even te vloggen. Op de badkamer filmde zij zichzelf toen zij haar boob tape eraf haalde, maar de oplettende kijker viel op dat zij net iets te veel filmde.

Tepel

Tijdens het filmen vertelde ze al dat ze ‘kapot’ was van de dag en bij het monteren was ze er waarschijnlijk ook niet helemaal bij. In het fragment is namelijk te zien dat er een stuk van haar tepel te zien is. Oops!

 

Doorgaan met lezen

Trending