In deze enorme penthouse begint Marco aan vrijgezellenbestaan.
Connect with us

Lifestyle

In deze enorme penthouse begint Marco aan vrijgezellenbestaan.

De voorbije maanden woonde Marco Borsato bij zijn moeder in Stompetoren. Daar kon hij de breuk tussen hem en Leontine in alle rust verwerken. Nu blijkt dat de zanger een gloednieuw appartement kocht.

Plaats zat

Leontine heeft er nooit een geheim van gemaakt waar ze wil wonen: gewoon in haar Blaricum. Daar bevindt zich ook de echtelijke villa van het koppel. Ze gaf echter aan dat ze liever wat dichter bij het centrum zou willen wonen. Tot nu was het onduidelijk waar Marco zou gaan wonen. Volgens weekblad Story kocht de zanger een penthouse in zijn geboortestad Alkmaar. Hij zou binnen enkele weken al verhuizen. Het appartement heeft een oppervlakte van 180 vierkante meter. Groot genoeg dus voor zijn drie kinderen.

Overspel

Eerder dit jaar raakte bekend dat het huwelijk tussen Marco en Leontine op de klippen was gelopen. De precieze reden is niet bekend, maar het nieuws kwam er na de overvloed aan geruchten over de vermeende affaires van de zanger. Zo gaf hij zijn avontuurtje met pianiste Iris Hond toe, maar er circuleren nog meer namen van vrouwen met wie hij tussen de lakens zou gedoken zijn. Mensen vragen zich dan ook af of deze geruchten voor Leontine de druppel waren?

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending