Connect with us

Lifestyle

In Texas schoot een vrouw op haar man, omdat hij de kat had geslagen

De politie van Dallas kwam recentelijk in aanraking met één van de vreemdste gevallen, toen een 47-jarige vrouw haar man fataal had neergeschoten ter verdediging van hun kat.

De scène speelde zich af toen de schutter, Mary Harrison, besloot dat ze het herhaalde misbruik van de kat niet langer kon aanzien. Mary’s overleden echtgenoot, Dexter Harrison, zou het dier zo vaak hebben geslagen dat het uiteindelijk wegliep.

Mary werd ongerust en plaatste foto’s van hun vermiste huisdier in hun buurt, totdat een goedbedoelende buurman uiteindelijk het dier vond. Helaas hervatte Dexter zijn misbruik toen de kat naar huis was teruggekeerd, waardoor zijn gefrustreerde vrouw hem uiteindelijk neerschoot in een poging om het te stoppen. Maar toen Dexter stierf aan zijn verwondingen onderweg naar het ziekenhuis, werd Mary vervolgens beschuldigd voor moord.

Social media blijft ondertussen verdeeld over deze straf. Sommige mensen beschuldigden Mary ervan overdreven te reageren door het leven van de kat voorrang te geven boven dat van haar man. Anderen, waaronder dierenverdedigers die een Gofundme-pagina hebben opgezet om de juridische kosten van Mary te dekken, beweren dat ze dapper heeft gehandeld namens een onschuldige kat.

Zie het hele verhaal in de video hieronder:

Lifestyle

Wat is dit nou: Maxime Meiland gaat prostitutie in!

Geldnood in Chateau Marillaux. Het gezin is al een tijdje van plan om te gaan verhuizen naar Nederland. Er zou zelfs al een huis gekocht zijn en de verkoop van het kasteel zou ook al gestart moeten zijn volgens verschillende bronnen.

Wanneer het geld op is dan kunnen er nog weleens een hoop problemen gaan voordoen. Vanwege de coronacrisis komen er geen gasten meer in het kasteel van Martien en zijn gezin. Maar Maxime Meiland denkt de oplossing te hebben op het gezin te redden van de fatale ondergang. Maar of dat nu zo’n slim idee is met de huidige maatregelen rondom het coronatijdperk weten we niet.

Maxime Meiland heeft de oplossing

Anderhalf meter afstand houden in de prostitutie zit er namelijk ook niet helemaal lekker in. Maar toch ziet de blonde kasteeldame dit als enige oplossing om uit de penarie te komen:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Oorlog tussen Jan Smit, Kees Tol en Nick & Simon

Het Volendamse zangduo Nick & Simon en hun vriend Kees Tol zouden niets meer te maken willen hebben met Jan Smit. Volgens Volendammers zijn de verhoudingen onderling zo bekoeld dat ze elkaar zelfs op de jaarlijkse kermis ontwijken…

In Volendam wordt gefluisterd dat Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol geen contact meer hebben met Jan Smit. Is het bekende vissersdorp aan het IJsselmeer al enige tijd in de ban van de vermeende ruzie tussen hun beroemde dorpsgenoten, ook daarbuiten begint het nu op 
te vallen dat de liefde tussen de ooit zo hechte jeugdvrienden behoorlijk bekoeld is. Fans die hen op de voet volgen, vinden het vreemd dat ze de mannen nooit meer ergens samen zien. ‘De jaarlijkse kermis is net geweest en andere jaren postten ze altijd foto’s van en met elkaar,’ laten fans weten. ‘En we vinden het ook opvallend dat Nick & Simon de laatste twee jaar niet op het Votown Festival in Volendam, destijds samen met Jan Smit opgezet, hebben opgetreden.’ Dat is de bewoners van Volendam ook niet ontgaan. ‘Laten we het erop houden dat ze elkaar niet meer zo aardig vinden,’ zegt een insider. ‘En eigenlijk weet niemand de reden. Er zijn verschillende dingen gebeurd en wellicht is het een opeenstapeling van kleine ruzies.’

Ontvolgen

Ook op social media hebben zowel Kees Tol als Nick & Simon een statement gemaakt door Jan te ontvolgen. Jan daarentegen volgt de drie mannen nog wel op Instagram. De irritaties zouden ook met name aan het adres van Jan zijn gericht. Zelf heeft de zanger niet het idee dat er iets speelt. In elk geval niets waar hij schuld aan heeft.

Koele ondertoon

Maar dat er wel degelijk iets aan de hand is, werd duidelijk in de talkshow van Eva Jinek. Eind augustus waren Nick & Simon en Kees Tol daar te gast om te praten over hun nieuwe programma Nick & Simon, the dream. Het gesprek kwam ook op het Eurovisiesongfestival. Toen Eva aan hen vroeg of zij wisten of Jan het spektakel zou gaan presenteren, zei Simon Keizer: ‘Dat weet ik al helemaal niet.’ Waaraan Kees toevoegde: ‘Wij zullen de laatsten zijn die dat weten.’ Uit hun ondertoon bleek dat er geen enkel contact is met Jan Smit.

Bron: Story Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Celeberties

Temptation-Pommeline slaat keihard terug na kritiek op uiterlijk.

Uiteraard kan een realityster als Pommeline Tillière het met dit tropisch zomerweer niet laten om bikinikiekjes te posten. Normaal regent het dan complimentjes, maar haar laatste foto oogst heel wat kritiek. De blondine is er helemaal klaar mee en haalt keihard uit.

Pommeline heeft haar eerste televisieopdracht wellicht te danken aan haar aantrekkelijke vormen. Ze was zo populair dat ze een plaatsje veroverde in de VIPS-editie. Sindsdien is Pommeline niet meer weg te denken van de sociale media en heeft ze een grote schare volgers. Bij haar laatste kiekje hadden de fans plotseling alleen maar oog voor haar gewicht.

Dit bericht bekijken op Instagram

VIVΛ ᄂΛ VΛᄃΛY.

Een bericht gedeeld door (@pommelinetilliere) op

De comments waren niet mals. “Je was een toppie, nu een dikkie. Jammer”, “Je lijkt zwanger” en “Je hebt een dikke buik”, waren slechts enkele van de onvriendelijke reacties. Pommeline laat het niet aan haar hart komen en slaat terug. In een Instagram Story vertelde ze: “Ik voelde me zelfverzekerd over die foto, maar mensen halen me neer. Ik weeg bijna 60 kilo, voor mijn lengte is dat heel normaal.”

Ze geeft wel toe dat ze een beetje veranderd is. Pommeline beaamt: “Inderdaad, een jaar geleden woog ik nog 50 kilo. Maar toen had ik constant stress en was ik totaal niet gelukkig.” Dat is nu helemaal anders, want ze eet goed en gezond. “Ik sport veel en ben gelukkig met mijn leven. (…) Ik word echt moe van sommige mensen.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Sunkissed ☼

Een bericht gedeeld door (@pommelinetilliere) op

Doorgaan met lezen

Trending