Connect with us

Lifestyle

Ineke is WOEST op Center Parcs na antwoord op klacht

Iedereen heeft wel eens een vakantie gehad in de Center Parcs. Dit zou kunnen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Het is ideaal als je kleine kinderen hebt zodat je als ouder ook een beetje kan genieten van je vakantie.

Ineke is BOOS!
Ineke kon niet genieten van haar vakantie aangezien ze geen Duits of Engels kan. De communicatie ging dus niet van harte. Ineke dacht goed te handelen door een klacht in te dienen bij de klantenservice, maar Ineke kreeg niet de reactie waarop ze had gehoopt!

Celeberties

‘Dit is er tussen Emma Heesters en Wesley Sneijder gebeurd’

Sinds Wesley Sneijder niet meer samen is met de prachtige Yolanthe gaan er flink wat geruchten rond in de roddelbladen. De laatste roddels gaan over Emma Heesters waar hij voor gevallen zou zijn. Emma ken je misschien wel van het programma De Beste Zanger. Hij zou aanwezig geweest zijn op haar verjaardag die ze een tijdje geleden vierde in Café Bolle Jan in Amsterdam.

Er wordt gesproken over een flinke zoen die hier zou plaatsgevonden hebben tussen de twee. De zangeres heeft in een eerder interview aangegeven dat ze het erg gezellig heeft met iemand maar wie dat is wil ze nog niet zeggen. Of dat ooit gaat komen, komen we natuurlijk vanzelf wel achter. Maar is diegene nou de oud-voetballer, of iemand anders?

Wesley Sneijder en Emma Heesters samen?

De blondine heeft aangegeven een erg leuke verjaardag te hebben gehad. Maar of Wesley aanwezig was? “Nee, die was in geen velden te bekennen. Zou wel gezellig geweest zijn.” We kunnen dus wel stellen dat hier hoogstwaarschijnlijk niets van waar is. Maar voor Wes wel een goede hint om toch maar eens een drankje te gaan doen met de zangeres!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Schokkend nieuws: Gordon ligt op de IC met corona

Een flinke domper voor Gordon. Hij is besmet met het coronavirus, maar heeft gelukkig geen klachten. Dit laat een woordvoerder van SBS6 weten aan Shownieuws. Gordon zit momenteel dus in thuisquarantaine.

“Voor de producties van onze programma’s worden de RIVM-richtlijnen en die van het actuele Protocol Audiovisuele sector strikt opgevolgd. In sommige gevallen, zoals voor het programma 100 Jaar Jong, gaan wij verder dan het protocol en testen voorafgaand aan de opnames op Covid-19. Ondanks dat presentator Gordon geen klachten vertoonde, bleek zijn uitslag afgelopen week helaas positief. In het kader van de geconstateerde besmetting zijn alle door het RIVM voorgeschreven voorzorgsmaatregelen richting de contacten van de presentator genomen. Op dit moment gaat het goed met Gordon, hij zit in thuisquarantaine en vertoont nog steeds geen klachten”, aldus een woordvoerder van SBS6.

Testen

Begin vorige maand heeft hij zich ook al laten testen. “Covid-19-test voor ik weer ga draaien met de oudjes!”, schreef hij bij onderstaande video op Instagram. “Ik wil het zekere voor het onzekere nemen. Want ik ga weer draaien voor 100 Jaar Jong.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Marieke Elsinga heeft iets te blote kleding aan thuis!

Van september 2015 tot augustus 2016 was Marieke Elsinga presentatrice bij omroep NH. Vanaf 29 augustus 2016 was de presentatrice te zien als co-presentator bij RTL Late Night als opvolger van Luuk Ikink, tevens was ze in 2017 te zien in de zomervariant van dit programma dat onder de naam RTL Summer Night verscheen.

Ze maakte op 3 augustus 2017 in het programma RTL Boulevard bekend dat ze voor dat programma ging werken, ze verliet daarvoor RTL Late Night. Op 12 oktober 2017 won de brunette de Aanstormend Talent Award tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. Maar we zijn hier natuurlijk voor haar thuis-outfit.

Marieke Elsinga en haar vriendinnen

Op social media is de presentatrice ook erg actief. Tijdens de quarantaine laat ze natuurlijk ook even zien wat ze precies aan het doen is. En dat is op zich niet heel interessant, kruiswoordpuzzels. Maar dat doet ze met twee vriendinnen laat ze weten: “Even Zweeds puzzeltje doen met de vriendinnen!”

Doorgaan met lezen

Trending