Insider onthult flinke leugens van Marco Borsato
Connect with us

Meest bekeken

Insider onthult flinke leugens van Marco Borsato

Het slippertje met Iris Hond heeft Marco Borsato eind vorig jaar opgebiecht. Volgens een showbizzcollega heeft de hitzanger alleen niet helemaal de waarheid gezegd. Als dat waar is, is het de zoveelste leugen van Marco.

‘Helemaal niet waar’
Het avontuurtje met Iris Hond zou eenmalig zijn geweest. Marco had er spijt van en had Leontine al op de hoogte gebracht voordat de media er lucht van kreeg. Sterker nog: de affaire zou al tien jaar geleden hebben plaatsgevonden! Een insider weet dat dat niet de waarheid is en vertelt een andere versie aan weekblad Story: ,,Dat met Iris Hond heeft veel langer geduurd dat tot nu toe bekend is geworden. Tot veel korter terug, bedoel ik. Dat van die tien jaar terug is helemaal niet waar.”

De bron, die anoniem wil blijven, weet ook iets over een ander gerucht. Marco zou namelijk niet alleen met Iris het bed hebben gedeeld, maar ook met de veel jongere zangeres Maan! Marco was notabene haar coach in The Voice! ,,Dat met Maan is ook allemaal gebeurd, dat weet iedereen in het vak. En zo zijn er nog veel meer dames voorbij gekomen.”

Wie die andere dames zijn, en of het ook bekende Nederlanders zijn, is niet bekend. Al gaan er wel geruchten rond dat Marco een affaire had met een werkneemster van The Entertainment Group en met een gemeenschappelijke vriendin van hem en Leontine. Het lijkt een kwestie van tijd te zijn voordat er nog meer affaires naar buiten komen…..

Celeberties

Belachelijk: Marieke Elsinga “dik” genoemd vanwege deze foto’s?

Marieke Elsinga heeft zich behoorlijk uitgelaten op social media omdat een afslankmerk haar heeft benaderd om haar “quarantaine-kilo’s” kwijt te raken. Ze schrijft het volgende bij haar post: “Ik ga hier iets doen, dat ik niet zo vaak doe, namelijk mijn frustratie delen. Bij mijn management komen regelmatig verzoeken binnen van merken die willen samenwerken. Ambassadeurschap, partnerships, hoe je het noemen wilt. In bijna alle gevallen sla ik dat af. Soms past een merk goed bij mij en ga ik er wel voor. Tussen de aanvragen zat vorige week een mail van een bureau dat ambassadeurs zoekt voor een bekend afslankmerk. Ik citeer: “Voor een nieuwe samenwerking zijn we op zoek naar mensen die de uitdaging aan willen gaan om van hun (corona?)kilo’s af te komen. Wij zien een goede match met Marieke.”

Marieke Elsinga niet blij
Dat valt een tikkeltje verkeerd bij de presentatrice: “Mijn manager kent me goed en had dus al vriendelijk bedankt, maar stuurde de aanvraag ter controle nog even langs mij. Ik las het, zei: “Nee, idd niks voor mij” en klikte het weg. Maar toen las ik het nog eens en dacht: “Ho eens… dit is eigenlijk helemaal geen leuke tekst!” Er staat dus dat er bij mij wel wat (corona?)kilo’s af kunnen! Het bureau bedoelt het heus niet kwaad en ik sta redelijk stevig in mijn schoenen. Maar wie zijn zij om dat voor mij te bepalen? Nu ben ik niet tegen diëten (sterker nog, ik ‘Sonja Bakkerde’ me in mijn studietijd suf!), maar actief het signaal uitdragen dat mijn lichaam ‘te dik is’, zie ik niet zitten. Zeker niet omdat ik een groot bereik heb.

Mijn lijf is sterk en fit!
Mijn lijf is sterk en fit. ‘Hilversum slank’ ben ik misschien niet en daar zit volgens mij precies de kracht. Als we blijven doen alsof elke vrouw eruit moet zien zoals in de bladen of op tv, geven we écht het verkeerde signaal af. Aan onszelf en aan onze kinderen. Je mag me te dik vinden, precies goed of zelfs te dun, allemaal prima. Ik deel dit niet omdat ik zo graag hieronder ‘Je bent perfect’ of ‘Je bent prachtig’ wil lezen, ik deel dit omdat ik wil bijdragen aan een normaler zelfbeeld bij (jonge) vrouwen. Iets waar ik zelf ook mee worstel.”

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Goed nieuws: Vanaf begin april mag je met 2 personen aan een terrastafel zitten!

Als de terrassen weer open gaan zou je met zijn tweeën aan een tafeltje mogen zitten. Het kabinet is volop bezig om de versoepelingen voor te bereiden en volgens meerdere bronnen is dit één van de ideeën van de overheid.

Hugo de Jonge heeft laten weten dat als de terrassen weer open gaan je met maximaal een bepaalde hoeveelheid mensen mag genieten van het terras. De kans is er groot dat het om twee personen per tafel gaat. Het is nog niet helemaal zeker dat dit ook echt gaat gebeuren maar de kans is groot.

Volgens het plan van het kabinet zouden alle terrassen in Nederland tot 20:00 open mogen blijven. Helaas weten we nog niet wanneer de terrassen weer precies open mogen want dat is nog niet officieel bekend gemaakt.

Hugo de Jonge liet wel tijdens de persconferentie van gister weten dat het er nog niet positief voor staat als we kijken naar de hoeveelheid coronabesmettingen. De derde golf waar we momenteel inzitten heeft namelijk haar piek nog niet bereikt.

Bron: Trendnieuws

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Kabinet lanceert coronapaspoort om mensen meer vrijheid te geven

Het kabinet wil mensen meer vrijheid geven met een app als coronapaspoort. Die app bewijst dan of mensen negatief testten op het virus of ingeënt zijn.

Bij het uitlezen van de app is het niet de bedoeling dat die gegevens zichtbaar zijn. Dankzij deze app moeten mensen weer toegang krijgen tot evenementen, bioscopen en de horeca. Het dient ook als vaccinatiebewijs om in het buitenland te tonen. Denk bijvoorbeeld aan buitenlandse reizen.

Een woordvoerder van het ministerie van Volksgezondheid zegt dat een en ander technisch en juridisch mogelijk wordt gemaakt.

Minister van Economische Zaken, Bas van ’t Wout, verwacht dat de app in april of mei al operationeel is.

Doorgaan met lezen

Trending