Insider openhartig: ‘Hoop op hereniging Marco en Leontine’.
Connect with us

Celeberties

Insider openhartig: ‘Hoop op hereniging Marco en Leontine’.

De vakantie van Leontine Borsato op Aruba was na haar breuk een goed moment om even te bezinnen. Nu onthulde goede vriendin Kim Kötter aan weekblad Weekend dat ze allemaal een potje zaten te janken.

Nadat het nieuws uitkwam dat Marco zijn vrouw inderdaad bedrogen had met Iris Hond, zat Leontine met enkele vriendinnen op Aruba. Kim legt uit: “We waren daar met een vast vriendinnenclubje en natuurlijk hebben we veel met elkaar gepraat en gelachen. (…) We hebben ook met z’n allen zitten janken.”

Hereniging?

Samen met vele volgers hoopt Kim nog altijd dat het goedkomt tussen de twee. Daarover vertelde ze: “Ik zag hen samen altijd als de koning en koningin van de Nederlandse showbizz. Ik hóóp dat ze elkaar weer gaan vinden.” Kim geeft ook nog enkele inside details mee over het stel: “Ze hebben nog heel veel liefde voor elkaar, je ziet dat de kinderen zich daar ook heel liefdevol over uiten op social media. Ik hoop echt dat ze hier goed uitkomen en dat het weer gaat werken. Voor het hele gezin is het superzwaar natuurlijk, ook voor Marco. Maar volgens mij gaan Marco en Leontine met heel veel respect met elkaar om, ook voor de kinderen, en dat is het allerbeste wat je kunt doen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wat heerlijk om hier met deze prachtige vrouwen te mogen zijn en om samen te delen ❤️#Aruba #onehappyisland

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

Geheimhouding

De vriendinnen hebben een belangrijke regel als het op geheimen aankomt. De blondine legt uit dat ze hebben afgesproken dat alles wat ze onder hen bespreken, ook onder hen moet blijven. Kim vertelt: “Dat alles wat wordt besproken onder ons blijft, dus Leontine kan gewoon haar hart bij ons luchten. Alleen luisteren kan voldoende zijn, dat geeft al veel steun. Het is fijn om verdriet, maar ook groot geluk met elkaar te kunnen delen.”

Daarom is het belangrijk om behoedzaam te zijn met wat je zegt en vraagt. Daarover onthulde Kim: “We zijn heel open en eerlijk tegen elkaar, dat vind ik wel bijzonder. Tegelijkertijd is de situatie heel precair, dus je moet heel voorzichtig zijn in wat je vraagt en zegt.”

Celeberties

ZIEN: Vrij pikante foto’s van Isabelle uit First Dates op social media opgedoken!

Gisteren konden First Dates-kijkers kennis maken met Isabelle en Luc. Een leuk stel die het volgens kijkers alleen maar over het leven tussen de lakens hebben gehad. Prima gespreksonderwerp tijdens een leuke date natuurlijk.

Niet onze eerste keuze wanneer er tientallen camera’s op je gericht staan. Maar goed, daar hadden deze twee niet heel veel problemen mee. We zijn altijd benieuwd naar de socials van deelnemers uit dit soort programma’s en gelukkig zijn er genoeg mensen die ons hierover tippen.

First Dates-Isabelle schaamt zich niet!

Meestal is het niet zo héél opvallend wat er op de Instagram accounts van de deelnemers staat. Maar bij Isabelle staan er toch wat foto’s die het kijken wel eventjes waard zijn:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig: Koning Willem-Alexander heeft droevig weekend achter de rug

Koning Willem-Alexander moest zijn vakantie in Griekenland onderbreken om een verdrietige reden. Zijn peetvader, vorst Ferdinand von Bismarck, werd afgelopen weekend namelijk in intieme kring in Duitsland begraven.

Ferdinand von Bismarck overleed op 23 juli en werd 88 jaar.

Overlijden

Ferdinand von Bismark is ’s avonds op 23 juli overleden in de St. Adolf-Stitft in Reinbek. Dit bevestigde de familie van de vorst twee dagen na zijn overlijden. Ferdinand was de achterkleinzoon van de Duitse rijkskanselier Otto van Bismarck en tevens de peetvader van koning Willem-Alexander. De Rijksvoorlichtingsdienst liet een dag later weten dat de Oranjes niet publiekelijk op het overlijden van de vorst wilden reageren. Tevens bleef het onduidelijk of prinses Beatrix en koning Willem-Alexander naar de uitvaart zouden gaan. Afgelopen weekend werd Ferdinand in privésfeer begraven. Koning Willem-Alexander vloog ’s ochtends van Griekenland over naar Duitsland om afscheid te nemen van zijn peetvader.

Peetvader

Ferdinand von Bismark en Claus van Amsberg leerden elkaar kennen tijdens hun studie. De twee werden goed bevriend. Toen Claus van Amsberg in 1966 het huwelijksbootje stapte met prinses Beatrix trad Ferdinand als getuige op bij het huwelijk. Tevens werd hij een jaar later de peetvader van hun eerste zoon, koning Willem-Alexander. In september 1967 was Ferdinand aanwezig bij de doop en kreeg de koning Ferdinand als een van zijn doopnamen: Willam-Alexander Claus George Ferdinand.

Gebeurtenissen

De Duitse vorst bleef betrokken in het leven van de koning. Zo was hij aanwezig bij diverse bijzondere gebeurtenissen van de koninklijke familie waaronder het huwelijk van koning met Máxima in 2002. In 2013 liet Ferdinand trots weten dat Nederland boft met zijn petekind als koning.

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Wauw! Miljuschka Mitzenhausen heeft ze losjes in de tas hangen

Miljuschka Witzenhausen, we kennen d’r inmiddels allemaal. Via het modellenbureau waar ze werkte kwam zij uiteindelijk bij de jongerentelevisiezender TMF terecht, waar ze vanaf 5 februari 2005 werkzaam was. En sindsdien is ze wereldberoemd in Nederland.

Ze heeft natuurlijk haar looks mee maar wist je dat ze ook het nichtje is van vermeend topcrimineel Willem Holleeder? Ook is ze dit jaar te zien in het nieuwe seizoen van het populaire televisie programma Wie Is De Mol?.

Miljuschka bakt lekker weg op het strand

Enfin, Miljuschka houdt zich tegenwoordig vooral bezig met lekker koken en bakken in de keuken. Maar op zo’n zomerse zondag als vandaag ligt ze natuurlijk heerlijk te bakken op het strand.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending