Instagram legt Wahib en Ahammoud de allerzwaarste sanctie op na walgelijke video
Connect with us

WOW

Instagram legt Wahib en Ahammoud de allerzwaarste sanctie op na walgelijke video

Instagram bant Bilal Wahib en Oussama Ahammoud levenslang van haar sociale media platform. Dat liet het bedrijf vandaag weten. De twee acteurs haalden zich de woede van de hele gemeenschap op de hals nadat ze een minderjarige jongen tijdens een livestream in de val lokten om zijn geslachtsorgaan te laten zien.

De livestream is dinsdagavond uitgezonden door Ahammoud. Wahib bood de jongen geld aan om zijn geslachtsdeel te tonen.

Hoewel Ahammoud nog waarschuwde dat hij minderjarig was, deed Wahib vrolijk verder. De jongen deed wat de BN’er hem vroeg.

Wahib is later aangehouden op verdenking van het verspreiden of maken van kinderporno. Voorlopig is Ahammoud alleen getuige in de zaak.

Instagram maakt dat onderscheid niet. De accounts van beide acteurs zijn levenslang geschorst. Het bedrijf verbiedt ook dat ze een nieuwe pagina zouden maken. Er is geen mogelijkheid om bezwaar aan te tekenen.

Meest bekeken

Mariska Bauer verbijsterd door liefdesbedrog!

Met verbazing heeft Mariska Bauer (45) de amoureuze ellende van Marco en Leontine Borsato gevolgd. Het stel was ongeveer net zo lang samen als zij met haar Frans. Dat haar huwelijk ooit op die manier zal eindigen is voor Mariska ondenkbaar.

Dat het liefdesbedrog van Marco Borsato uiteindelijk leidde tot zijn scheiding van Leontine is een situatie die voor Mariska Bauer ondenkbaar is. ‘Ik kan me er helemaal geen voorstelling van maken dat dat ons ooit te wachten staat,’ vertelt de echtgenote van Frans Bauer aan Story.

Feestje
‘Je hoort tegenwoordig zo vaak dat relaties stukgaan. Corona zou daar onder andere schuldig aan zijn. Omdat je ineens 24 uur op elkaars lip zit. Ja, dat zitten Frans en ik ook. Het afgelopen jaar heeft hij niet kunnen optreden en waren we meer dan gewoonlijk samen. Maar wij hebben dat juist als iets heel positiefs ervaren. Ik begrijp ook niet waarom het een probleem moet zijn wanneer je dag en nacht samen bent. Op vakantie ben je toch ook elke dag samen? Ik vind het nog steeds een feestje om dagelijks samen te zijn met Frans. Overigens is het tegenovergestelde ook niet gebeurd. Sommige stellen groeien in zo’n periode naar elkaar toe. Dat is bij Frans en mij niet mogelijk. Hechter dan wij zijn, kan namelijk niet.’

Verbouwing
Vorig jaar rond deze tijd verlieten Frans en Mariska met hun vier kinderen hun villa in Fijnaart vanwege een grondige verbouwing. ‘We konden tijdelijk een ander huis huren, want het was geen optie om een jaar lang in het stof te blijven wonen. Alles wordt onder handen genomen. Nieuwe keuken, badkamers en slaapkamers en een uit-gebouwde woonkamer. De hele woning krijgt nieuwe afmetingen. Gelukkig heb ik alles vóór corona besteld, anders had het wellicht nog langer kunnen duren. Want online een keuken kopen, dat zie ik niet zitten.’ Zoals het schema er nu uitziet, kan het gezin komende zomer de villa weer betrekken. ‘Ik ga er elke dag langs. Om te kijken hoe ver ze zijn, om de post te pakken en goed af te sluiten. Ik zou liever gisteren dan vandaag gaan verhuizen. Ik heb zo’n zin om in ons nieuwe huis aan de gang te gaan. Maar we hebben besloten pas te verhuizen wanneer alles echt klaar is. Dat zelfs de laatste plintjes zijn gelegd.’

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Jaap van Dissel: “Mogelijk een vierde golf deze zomer”

Jaap van Dissel heeft laten weten dat er een grote kans is dat we nog een vierde coronagolf kunnen krijgen deze zomer.

Als er nu al versoepelingen zouden komen dan is er een grote kans dat we nog een vierde golf krijgen. Ook maakt hij zich zorgen om de coronacijfers.

Het gaat niet goed met de coronacijfers en dat is duidelijk te zien aan de persconferentie van gisteravond. Rutte heeft namelijk geen versoepelingen aangekondigd en de huidige coronamaatregelen zullen tot zeker 20 april duren. Veel mensen denken ook dat deze maatregelen ook na 20 april nog zullen blijven.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Rachel Hazes haalt uit naar dochter: ‘Probleem ligt bij Roxeanne!’

Rachel Hazes kan maar niet snappen dat haar dochter Roxeanne niks met haar te maken wil hebben. De weduwe van André Hazes senior beweert nu dat ze de ruzie met Rox helemaal niet had zien aankomen. Meer nog, Rachel geeft Roxeanne de schuld van de ruzie. “Het is meer iets bij Rox zelf”, aldus Rachel.

Zoveelste ruzie
Het is niet de eerste keer dat het rommelt bij de Hazesjes. Dat is iets wat ook André Hazes junior maar al te goed weet. Jarenlang had hij vrijwel geen contact met zijn moeder en zus. Onlangs legde hij het op aangeven van zijn Monique weer bij. De zanger onthult dat de ruzie tussen moeder en dochter veel ingewikkelder is. André vertelde aan Story: “Volgens mij zijn zij nog een tandje erger met elkaar.”

Hoogspanning
Roxeanne weigerde zich tot nu uit te laten over de vete. Maar tussen de lijnen door is te lezen dat ze elkaar rauw lusten. Tijdens haar eerbetoon voor Moederdag en ook tijdens de onthulling van het wassenbeeld van André Hazes senior negeerde ze haar dochter volkomen. Bij het bericht over de onthulling liet ze fijntjes weten dat ze het had gedaan voor ‘hun kleine jongen’. Maar wat dan met hun ‘kleine meid’ vroegen velen zich af?

Roxeanne koestert wrok
Rachel komt compleet uit de lucht vallen en zegt dat het Rox is die wrok koestert tegen haar. Tegenover Story deed Rachel een boekje open over de aanslepende ruzie en het feit dat Rox niet bij de onthulling van het wassen beeld was. “Niemand wordt moeder om zijn kind niet meer te zien. Ik heb Rox gewoon uitgenodigd, maar ze heeft ervoor gekozen om er niet bij te zijn. Dat respecteer ik. Ik wil haar graag in haar waarde laten.”

Volgens Rachel is het dan ook Rox die haar de rug toekeerde. Ook zij heeft naar eigen zeggen het raden naar de reden voor haar gedrag. Rachel wijst haar dochter onomwonden aan als schuldige van de ruzie: “Het is ook niet iets tussen ons dat mis is, het is meer iets bij Rox zelf. En daar wil ik het bij laten. Want weet je, meestal trek je in dit soort situaties achteraf samen de conclusie dat het nergens over ging. Dat was toen kleine André en ik even geen contact hadden ook zo.”

Geen contact met kleinzoon
De brunette zegt dat Roxeanne de reden was waarom zij moest verhuizen. De ruzie betekent helaas ook dat Rachel haar kleinzoontje niet meer ziet.

Daarover onthulde Rachel: “Dat vind ik vreselijk. Fender was eerst drie dagen in de week bij me, toen ik nog boven Rox woonde. Je mag ook wel weten dat dat de reden is geweest dat ik ben verhuisd. Dan zag ik die kleine beneden. En hij mij, waarna hij dan zijn armpjes naar me spreidde. En dan werd hij weer naar binnen gehaald. Dat werd me te wrang.”

Doorgaan met lezen

Trending