Inwoners schreeuwen dat man die beroerte krijgt van hun gazon af moet gaan terwijl buurman zijn leven redt
Connect with us

Meest bekeken

Inwoners schreeuwen dat man die beroerte krijgt van hun gazon af moet gaan terwijl buurman zijn leven redt

Dit verhaal laat twee kanten van de mens zien: complete apathie en onverschilligheid tegenover medeleven en barmhartigheid.

Het begon toen Tony vorig jaar in Palm Beach zag hoe een buurman een beroerte kreeg. Hij haastte zich om de man te helpen.

De Palm Beach County Sheriff’s Office liet in een bericht op Facebook weten dat hij toen te horen kreeg dat hij “de man weg moest halen, laat hem ergens anders sterven.”

“Velen van ons hebben Tony zijn grasmaaier door de buurt zien duwen. Maar op maandag, toen hij naar zijn werk liep, zag hij een buurman in nood,” schreef de politie. “De buurman zat in zijn auto en kreeg een ernstige beroerte.”

De politie vervolgde: “Zonder te aarzelen, rende Tony naar de rijdende auto op Dunes Road en pakte het spatbord beet om de auto te doen stoppen. Het voertuig reed over Tony’s voet, maar gelukkig had hij werkschoenen met stalen neuzen aan!”

Hij wist de auto tot stilstand te brengen. “De auto stopte uiteindelijk op het gazon van een buurman, maar de ramen waren dicht en de deuren op slot. De bestuurder kreeg stuiptrekken en was er erg slecht aan toe.”

“Tony schreeuwde om hulp en pleitte voor iemand om te helpen,” ging de post verder. Maar hulp kreeg hij niet … “De eigenaren van het huis waar de auto stopte schreeuwden tegen Tony: ‘Ga van ons gazon af. Haal de man hier weg, laat hem ergens anders sterven’.”

Gelukkig wist Tony het hoofd koel te houden en “realiseerde hij zich al snel waar de gewonde man woonde.” Hij rende naar het huis, waar zijn vrouw de alarmdiensten belde. Mede dankzij zijn heroïsche acties overleefde de man!

Nadat de man herstelde, bedankten hij en zijn vrouw Tony uitvoerig en gaven ze hem een dikke knuffel!

Een geweldige actie van deze held!

Meest bekeken

Paul Simon begint met ‘Sound of Silence’ als een vertrouwde stem op de achtergrond klinkt

Bijna 50 jaar nadat ze The Sound of Silence uitbrachten, kwamen Simon & Garfunkel samen voor een nieuwe interpretatie.

Weinig mensen zullen het iconische nummer The Sound of Silence van Simon & Garfunkel nooit hebben gehoord. Het wordt vaak gebruikt in films, reclameclips of radioprogramma’s.

Toen Paul Simon en Art Garfunkel pas 11 jaar oud waren, ontmoetten ze elkaar in New York. Ze woonden maar een paar straten van elkaar. Het tweetal begon direct muziek te componeren en te spelen.

Van hun geweldige oeuvre is het meest populaire nummer waarschijnlijk The Sound of Silence. De eerste versie werd in 1964 opgenomen en stond op hun debuutalbum Wednesday Morning, 3 A.M. Het album flopte bij uitkomst. Zonder dat ze het wisten, werd er een remix van het nummer gemaakt en het jaar daarop als single uitgegeven. De rest is geschiedenis.

Er bestaan veel prachtige covers van het nummer. Fameuze artiesten zoals Bob Dylan, Leonard Cohen en Disturbed hebben hun eigen draai aan het lied gegeven, met geldige interpretaties! Toch blijft voor menigeen het origineel onovertroffen.

Vandaag delen we de video waar het duo na bijna een halve eeuw weer samenkomt om de prachtige klassieker te spelen. Meer dan 44 miljoen mensen hebben de beelden gezien. Het is overduidelijk waarom!

Het legendarische nummer blijft nog altijd heel speciaal en zorgt voor veel kippenvel. Het is absoluut de moeite waard om meerdere keren te beluisteren!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Bizar: ‘Lachende mensen’ staan dodelijk ongeluk te filmen

Voor wijkagent Erwin Tiggelaar is letterlijk de maat vol. De politieman uit via Instagram zijn onbegrip over een handjevol mensen dat een dodelijk ongeluk heeft aangegrepen om wat ‘spectaculaire’ beelden te maken.

Het ongeluk gebeurde afgelopen donderdag op de A28. Bij het Drente Hooghalen raakte een camper van de weg. De 76-jarige bestuurder overleed ter plekke. De andere inzittenden, een vrouw en twee kinderen, kwamen met de schrik vrij.

Vervolgens ontvouwde zich een bizar tafereel. Terwijl hulpdiensten een poging deden het leven van de man te redden, verzamelde zich op het naastgelegden viaduct een groepje ramptoeristen. Volgens Tiggelaar ging het om ”toeschouwers op de eerste rang” die hun cameraatjes hadden gericht op het medische team.

De wijkagent stoort zich eveneens aan ”lachende en filmende” automobilisten die zeer traag voorbij het incident reden.

Het zou jouw kind maar zijn

De politieman vraagt om respect. Voor de filmers in kwestie heeft hij een duidelijke boodschap: “Het zou jouw vader, moeder, kind, vriend of wat dan ook maar zijn! Wil jij dat, voordat wij het hebben kunnen vertellen, zien op social media?” De agent roept op: “Denk na, heb dan in ieder geval nog respect voor de slachtoffers en hun nabestaanden!”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Vrouw raakt verlamd na beroerte en wordt door haar man verlaten – 2 jaar later heeft ze maar één ding te zeggen

In het leven weet je nooit wat er kan gebeuren of hoe onze geliefden kunnen reageren. Wij zijn nooit immuun voor een onverwachte gebeurtenis, een ongeluk of een geschil. Voor Riona Kelly zal de maand maart in 2015 voor altijd synoniem blijven voor veel pijn en een drastische verandering in haar leven.

Deze moeder van 4 kinderen was 14 jaar getrouwd en liep toen een ernstig letsel op aan de wervelkolom die haar verlamd maakte. Van de ene dag op de andere kon Riona niet meer rechtstaan of wandelen. Een echte tragedie voor deze altijd actieve moeder, zo schrijft The Sun.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Riona Kelly (@rionakelly_offical)

En een ongeluk komt nooit alleen, zo gaat het gezegde. Haar man besloot op dat moment om van haar te scheiden. Na 14 jaar huwelijk, met 4 kinderen en dit terwijl ze door een heel ingewikkelde en pijnlijke periode ging.

Maar Riona besloot om niet bij de pakken te blijven zitten, en nam haar leven in eigen handen. Ze besloot daarom om een sportcoach in te huren, Keith Mason, om haar te helpen om fysiek sterker te worden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Riona Kelly (@rionakelly_offical)

“Na onze sessies bleven Keith en ik in contact, hij vroeg me hoe het ging met mij en we begonnen dichter bij elkaar te komen.

We zijn nu 11 maanden samen en de kinderen houden van hem. Ik voel dat ik nu het leven leidt die ik verdien.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Riona Kelly (@rionakelly_offical)

Riona was 37 jaar oud toen ze verlamd werd. Meer dan 2 jaar later lijdt ze hier nog steeds onder, fysiek en psychologisch. Maar in Keith vindt ze nu ongelofelijk veel steun.

Toen haar man van haar scheidde voelde ze zich verlaten en ze zat heel diep. Ook al kon ze op haar vrienden en haar kinderen rekenen, het is pas na haar ontmoeting met Keith dat ze zich echt terug goed voelt in haar leven. Ze heeft weer zin om te leven.

Wanneer ze het nu moeilijk heeft weet ze dat ze op hem kan rekenen. En liefde kan echt mirakels verrichten.

Het was een lange reis, maar vandaag kan Riona op zichzelf wonen en heeft ze zelfs twee marathons voltooid in haar rolstoel!

Tot slot heeft ze nog maar één ding te zeggen: “Als ik terugkijk, was wat ik meemaakte het beste wat me is overkomen.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending