Connect with us

Lifestyle

Irene Schouten, kersvers Europees schaatskampioen heeft heerlijke foto’s voor ons!

Ze is een van de knapste sportvrouwen van ons land (#125 in de FHM500) en won vorige winter een bronzen medaille op de Olympische Spelen in Pyeongchang. Mannen, trakteer jezelf op koek en zopie en give it up voor Irene Schouten!

Zij is een Nederlands schaatsster die zowel op de langebaan (met name allround) als op de marathon en de inline-skates actief is. Ze schaatste in seizoen 2010/2011 voor Team Anker en tijdens de marathon in het team Timpaan met Maaike Vos en Corina Strikwerda.

Sinds 2015 traint ze bij Jillert Anema in de ploeg Clafis, dat in 2018 is overgaan in Team easyJet. Zijn marathonschaatsploeg heet Team Royal A-ware. Van 2013 tot en met 2017 en 2019 werd zij Nederlands kampioen Massastart. In 2015 en 2019 werd ze Wereld Kampioen Massastart.

https://www.instagram.com/p/B3tbxb0JWeO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

https://www.instagram.com/p/B1yPdQpoXIP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

https://www.instagram.com/p/B1IesBzIrsD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

https://www.instagram.com/p/Bz7yBf7Ira9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Celeberties

Sonja Bakker heeft groot verdriet

Sonja Bakker deelt een emotionele post op haar Instagram pagina. Haar vader is overleden en Sonja is er kapot van. Ze wijdt een prachtig eerbetoon aan de belangrijkste man uit haar leven.

Er is een legendarische man heengegaan. Mijn lieve, positieve, gastvrije, Bourgondische, levenslustige, ondernemende pappa is er niet meer. Wij zijn verdrietig en bedroefd, maar hij zal altijd bij ons blijven door de onuitwisbare indruk die hij achterlaat. Pappa, mijn allerbeste vriend, ik ga je zo missen ❤️❤️❤️ Zo schrijft Sonja bij de post.

Sinds vorig jaar zomer weet Sonja’s vader Theo dat hij darmkanker met uitzaaiingen heeft. De artsen kunnen niets meer voor hem doen en in zijn eigen huis wordt hij verzorgd door zijn familie.

De afgelopen weken zei hij te willen wachten op 1 juli, omdat er dan meer mensen naar zijn afscheid mogen komen. Hij wil graag een kerkdienst waar al zijn vrienden naartoe kunnen komen. Maar het kan ook nog een maand duren. We weten niet hoe lang zijn lichaam het nog volhoudt.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

Vriendin Lil Kleine, Jaimie Vaes verbluft volgers met foto in bikini

Groot nieuws gisteren in roddelend Nederland. De geruchten gingen dat rapper Lil’ Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes uit elkaar zouden zijn. De reden voor deze geruchten?

De twee volgen elkaar niet meer op Instagram en op het account van Jaimie zien we tevens vrijwel nooit de kleine rapper voorbijkomen. Intussen heeft Jorik, zoals de rapper echt heet alle geruchten al ontkracht. Hij wil naar eigen zeggen gewoon liever niet zien wat zijn liefje uitspookt op social media. Ja ja Jorik!

Lil Kleine en Jaimie Vaes in Dubai

En natuurlijk zitten we dan liever op het account van de brunette te koekeloeren dan die van de Amsterdamse rapper. Daar komen namelijk behoorlijk fijne kiekjes voorbij:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Maxima gewaarschuwd betreft middelste dochter Alexia!

Willem Alexander en Maxima hebben samen drie kinderen. In volgorde van oud naar jong zijn dat Amalia, Alexia en Ariane. En dat houdt dus in dat Amalia ooit de troonopvolgster van haar vader zal zijn. Best wel lastig om mee te leven als tweede of derde kind lijkt ons zo. Als tweede kind is het nét alsof je alles bent misgelopen.

Experts waarschuwen de koningin dat ze vooral veel zal moeten opletten op Amalia. Het is namelijk best pittig om als puber te beseffen dat je zus wel alles krijgt en jij niet. Ook de verjaardag van Amalia is veel bekender en het wordt overal in het nieuws gedeeld. Of hun tweede dochter het nu fijner vindt om meer buiten de media aandacht te vallen of niet weten we niet.

Maxima: “Let op Alexia”

Aangezien Amalia klaargestoomd moet worden voor de troon, doen haar ouders aparte dingen met haar die ze niet met de andere dochters doen. Ze spreekt nu bijvoorbeeld al met de media en maakt ander soort uitstapjes met haar vader. Het zou belangrijk zijn om de middelste en jongste dochter nu er nu extra het gevoel te geven dat ze nét zoveel bij het gezin horen als Amalia.

Doorgaan met lezen

Trending