Iris Hond niet geïnteresseerd in serieuze relatie met Marco Borsato
Connect with us

WOW

Iris Hond niet geïnteresseerd in serieuze relatie met Marco Borsato

Toen enige tijd geleden het nieuws uitkwam dat Marco Borsato en Iris Hond een kortstondige relatie hadden, zorgde dat voor heel wat ophef. De pianiste vertelt nu in Privé dat het haar alleen om ‘vluchtig contact’ te doen was.

Iris Hond onthult dat zij en de zanger aanvankelijk alleen maar goede vrienden waren. Ze vertelde: “We konden goed met elkaar praten in een periode waarin het in ons beider leven ontzettend moeilijk liep.

Ergens in dat contact is het toen verder gegaan dan we vooraf hadden gedacht. Dat had niet moeten gebeuren, maar we kunnen het niet meer terugdraaien. We hebben erkend wat er is gebeurd en benadrukt dat het kortstondig was.”

De pianiste zegt dat er nooit sprake was van een serieuze relatie. Iris verduidelijkt: “Zover is het nooit gekomen en dat was ook de intentie niet.”

Na hun affaire zagen Marco en Iris elkaar een tijdje niet meer. Daarover zei ze: “De eerste keer was pas in 2016, drie jaar nadat het allemaal was voorgevallen.”

Ze gaat verder: “We hebben elkaar echter nooit ontlopen en konden elkaar altijd in de ogen blijven aankijken.

Omdat we onze fout erkenden. Ook Leontine wist het al vrij snel en zij en Marco hebben het met elkaar besproken. Daar was ik natuurlijk niet bij.”

Meest bekeken

ZIEN: Gerard Joling deelde het bed met een wel héél bekende politicus

Gerard Joling werd onlangs 60 jaar en wilde dat uiteraard groots vieren. Wegens de coronacrisis kon dat helaas niet doorgaan maar aan tafel bij Jinek voelde hij zich toch een beetje jarig. En hij deed daar een aantal opmerkelijke uitspraken. Na Patty Brard en Gordon komt nu ook Gerard met een eigen boek, zo vertelt hij vrijdagavond.

“Ik geloof niet dat ik heel anders ben privé, als op televisie”, vertelt hij over zijn aanstaande biografie. Toch komt er genoeg in te staan wat we nog niet wisten, zoals wilde verhalen over zijn s*ksleven. “Anders is het ook geen biografie”, lacht hij.

Gerard Joling deed het met een politicus

Zo onthult hij dat hij ooit het bed heeft gedeeld met een bekende Nederlandse politicus. “Meer ga ik niet zeggen, het wordt enig. Het is zeker niet om iemand te kakken te zetten of vervelend te doen, maar ik heb zoveel internationale mensen ontmoet.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Grote zorgen om gezondheid Martien Meiland: ‘Dit kan hem echt fataal worden’

Martien Meiland en zijn familie zijn sinds een paar weken weer terug op de buis met hun programma Chateau Meiland. En hoe! Het programma behaalde maar liefst 1,3 miljoen kijkers en scoorde daarmee weer vanouds goed. Het leven lijkt de kasteelheer toe te lachen momenteel maar dat is niet altijd zo geweest. In oktober komt namelijk de veelbesproken biografie van de markante man uit en daar staan een aantal schokkende onthullingen. Volgens weekblad Story valt daarin onder andere te lezen dat hij in het verleden tot twee keer toe een zelfmoordpoging heeft ondernomen. In de nieuwe afleveringen is te zien hoe slecht het met de gezondheid van de kasteelheer lijkt te gaan.

Gezondheid van Martien Meiland

De vrouwen des huizes maken zich zorgen om de aanhoudende benauwdheid van de kasteelheer. Dit komt allemaal bij zijn depressiviteit kijken wat het allemaal nog een tikkeltje heftiger maakt. Erica laat het volgende weten: “Een tijdje geleden heeft hij het heel erg benauwd gehad en daar is hij heel erg van geschrokken. Hij is meteen gestopt met roken. Maar ’s nachts wordt hij alsnog wakker en is hij erg bang voor die benauwdheid. Hij denkt dat er iets niet goed zit.” Eenmaal bij de dokter geweest blijkt dat er niet veel lichamelijk aan het handje is. Of de benauwdheidsklachten voort zouden kunnen komen uit de depressieve klachten is niet duidelijk. Tekst gaat verder onder de onderstaande video:

De biografie van de kasteelheer

Met al het succes van nu zal zijn biografie, vernoemd naar zichzelf, van burgemeesterszoontje tot kasteelheer hoogstwaarschijnlijk ook wel een kaskraker worden. Grappig detail: het boek zal worden uitgegeven door de mede door hem opgerichte uitgever Osjato. Juist, de Nederlandse uitspraak van het Franse au Chateau!

Doorgaan met lezen

WOW

Gerard Joling: ‘Jan Smit liegt keihard over zijn gezondheidsproblemen’

Dat het niet helemaal lekker gaat met Jan Smit is inmiddels wel bekend. De zanger heeft een flinke keelontsteking opgelopen en zit verder ook niet zo goed in zijn vel. Jan Dules heeft laten weten dat de Volendammer maar liefst 13 kilo is kwijtgeraakt voor het schaatsprogramma waar hij een mee heeft gedaan.

Dat heeft niet veel goeds gedaan voor zijn verdere gezondheid. Ook Gerard Joling heeft zich uitgesproken over de gezondheidsproblemen van de zanger. Hij geeft namelijk aan dat hij er niets van gelooft dat het alleen een keelontsteking is.

Gerard Joling zegt dat er meer aan de hand is

Joling geeft aan dat er meer aan de hand moet zijn. Smit heeft zijn hele agenda vrijgemaakt tot het einde van 2019 om tot rust te komen. Hij vermoed dat de Volendammer in een burn-out zit. Het is inmiddels 2020 en er is nog niet veel beweging gezien in het leven van de zanger.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending