Italiaanse hardloper verliest Wereldkampioenschap nadat penis uit broekje schiet
Connect with us

WOW

Italiaanse hardloper verliest Wereldkampioenschap nadat penis uit broekje schiet

Een Italiaanse atleet heeft een nogal ongelukkige race gerent tijdens de 400 meter op de Wereldkampioenschappen atletiek U20 van 2022. Alberto Nonino nam deel aan het evenement met als onderdeel de tienkamp in Cali, Colombia. Hij begon de race goed, totdat het noodlot toesloeg.

Genitale gebied

Terwijl hij goed op dreef was op de middelste baan, vielen de ogen van de kijkers in het bijzonder op zijn genitale gebied. Zijn penis viel er tijdens de race constant uit, aldus sportjournalist David Sanchez de Castro: “Misschien heb ik mezelf slecht uitgelegd. Zijn penis ontsnapte uit de zijkant van zijn korte broek en hij moest hem vasthouden omdat hij niet goed kon rennen, wat normaal is als je jongeheer heen en weer zwaait.”

Terwijl hij nog aan het rennen was probeerde hij uit alle wanhoop het probleem op te lossen, maar niets leek te helpen. Aan het begin van de race behoorde hij nog tot de koplopers, maar naarmate de race vorderde, en hij de hele tijd in gevecht was met zijn penis, eindigde hij als laatste.

Dit deed hij in een tijd van 51,57 seconden. Het was niet de manier waarop de renner de krantenkoppen wilde bereiken. Toch heeft hij besloten om het van de positieve kant te bekijken. Hij besloot zelfs nog een bericht op Instagram te plaatsen voor al zijn fans.

WOW

Farmers Defence Force doet huiveringwekkende aankondiging aan kabinet

Farmers Defence Force (FDF) is zwaar ontevreden over het eerste overleg dat boerenorganisaties met het kabinet hebben gehad. Voorman Mark van den Oever heeft de stemming onder boeren geproefd en denkt dat Nederland zich moet gaan opmerken voor ”de hardste acties die FDF ooit heeft gevoerd.”

De kloof tussen politiek Den Haag en de boeren is volgens Van den Oever te vergelijken met die van de Grand Canyon in de Verenigde Staten.

Kabinet niet bereid tot meewerken

”De impasse is groot, we zijn terug bij af. Aangezien de hand niet gegrepen wordt, moeten we weer terug naar de oude strategie”, aldus Van den Oever.

Volgens de actieleider wilden de boeren enkel een toezegging van het kabinet. Omdat die niet gekomen is, is het volgens hem tijd dat de ‘vergaderboeren’ een stap terug doen en weer plaats maken voor de ‘actieboeren’. Wat hij daar precies mee bedoelt wil hij niet zeggen.

”Maar we gaan zeker escaleren. We bedenken altijd iets speciaals.” Stikstofminister Van der Wal is erg bang voor wat er komen gaan en heeft de boeren opgeroepen om rustig te blijven.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Meisje valt uit autoraam zonder dat bestuurder het beseft, wordt gered door andere automobilisten

Schokkende beelden van een beveiligingscamera laten zien hoe een jong meisje uit een autoraam valt als de auto op een druk kruispunt begint te rijden.

Het voorval deed zich plaats in de Chinese miljoenenstad Ningbo. Het meisje leunde uit het raam vanaf de achterbank. Als de auto begint te rijden, valt ze op straat. De bestuurder heeft niets door.

Een oplettende automobilist zet zijn auto voor het meisje om haar te beschermen. Snel schieten anderen te hulp en brengen ze het kind in veiligheid. Volgens de South China Morning Post kwam de moeder later terug om haar op te halen.

De politie geeft aan dat het meisje een paar schrammen aan het incident heeft overgehouden.

Gelukkig waren andere bestuurders attent en kwam het meisje er met de schrik vanaf! Bekijk de huiveringwekkende beelden hieronder:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Vader krijgt kritiek omdat hij leiband gebruikt om met zijn vijf kinderen te wandelen

Een vader uit Kentucky krijgt van sommige mensen kritiek te verduren omdat hij een leiband gebruikt om met zijn 5-jarige vijfling te wandelen.

Jordan (31) en Brianna Driskell (34) zijn de ouders van Zoey, Dakota, Hollyn, Asher en Gavin. Vorige maand postte Jordan een video met zijn kinderen waarop ze worden samengehouden door een leiband.

Zoals te verwachten valt, is het niet makkelijk om vijf energieke kinderen van vijf jaar oud in de gaten te houden. Een leiband is daarbij een handig hulpmiddel. Maar blijkbaar vinden sommige mensen op sociale media dat dit niet kan.

“Die kinderen zijn veel te oud om als een verdomde hond aan de lijn te lopen”, was de kritiek van een gebruiker. “Het zijn geen honden. Wat dacht je ervan om ze te leren wat ze moeten doen?”, schreef een tweede.

Een groot aantal mensen verdedigden de vader echter. “Doe wat je moet om die baby’s veilig te houden! Liefde is wat ik zie. Geen van hen ziet er gestrest uit. Goed gedaan,” schreef een supporter.

Jordan liet echter weten dat hij zich niets aantrekt van negatieve reacties. Aan TODAY liet hij weten:

“Kinderen zijn erg nieuwsgierig, ze willen weglopen en ontdekken. Voor onze gemoedsrust maken we gebruik van leibanden. Zo kunnen we zonder stress het huis verlaten en samen leuke dingen doen.”

Het koppel had eerder een kinderwagen met zes zitplaatsen, maar die was “te lomp en belachelijk om overal mee te nemen”. Met de leiband kunnen de kinderen lopen, maar houden de ouders altijd een oogje in het zeil. “Ze vinden het geweldig.”

Wat denk jij?

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending