Jada Borsato in spannend doorzichtig outfit zingt sterren van de hemel!
Connect with us

Celeberties

Jada Borsato in spannend doorzichtig outfit zingt sterren van de hemel!

Een opvallende post van Jada Borsato gisteren. De bloedmooie dochter van Leontine en Marco kan namelijk naast acteren ook nog een behoorlijk staaltje zingen. Daarnaast weet ze met deze video niet alleen je oren te prikkelen. Menig jonge vent heeft er hierbij een nieuwe onbereikbare liefde bij. Jada plaatst namelijk een nummer dat ze op de bank heeft opgenomen.

Ze zingt hier samen met Benson Boone. Dat is een jongeman en een uit de Verenigde Staten afkomstige singer-songwriter. Hij nam deel aan de auditie van American Idol in 2021. De twee zingen ‘Ghost Town’ i duet en dit klinkt behoorlijk lekker. Zó lekker zelfs dat moederlief Leontine even pauze neemt van haar mediapauze en een stuk op haar eigen Story heeft geplaatst met de tekst “Proud“. Verschillende media veronderstellen dat haar mediapauze er bij deze op zit. Vermoedelijk heeft de trotse moeder alleen hier gewoonweg even de ruimte voor gemaakt.

Jada Borsato op de bank met Benson Boone!

Veel volgers zijn uitermate blij dat ze dit jonge multi talent weer eens een keertje horen zingen. Met alle heisa van de afgelopen maanden rondom haar vader zal het vast ook geen makkelijke tijd zijn geweest. Verschillende reacties zijn te lezen: “Ahhh zo fijn om je weer te horen zingen, lief.” en “Wauw jada lieverd, wat een mooi nummer!“. Waar de samenwerking tussen deze twee vandaan komt durven we nog niet te melden. Op het Instagram-kanaal van Benson zijn al meerdere reacties van Jada te lezen onder zijn post in de vorm van hartjes. Hieronder het nummer en de prettige en opvallende verschijning van Jada:

Celeberties

Koning Willem-Alexander is niet blij: Donderwolken staan op uitbarsten!

Tot op de dag van vandaag heeft vrijwel de hele wereld te maken met de maatregelen die gelden, zo ook in ons kikkerlandje. Winkels die sluiten, het advies om thuis te werken, een masker voor de snoet en ook het reizen wordt afgeraden. In ons land gelden de maatregelen voor ons allemaal, echter lijkt het er regelmatig op dat het koningshuis of leden van de koninklijke familie danken dat het niet voor hen geldt.

De afgelopen jaren zijn onze koning en koningin regelmatig negatief in het nieuws gekomen. Uit diverse uitgelekte foto’s konden we allemaal wel concluderen dat het koninklijk stel het niet zo heel nauw nam met de maatregelen. Uiteraard zorgde dit voor veel ophef in ons landje want er zouden toch geen uitzonderingen mogen zijn. Meerdere malen kwam het dan ook voor dat de koning en zijn vrouw hun excuses aanboden.

Ophef verjaardagsfeestje

Onlangs was er nog behoorlijk wat ophef ontstaan over het aantal aanwezigen op het verjaardagsfeestje van prinses Amalia. Haar feestje ter gelegenheid van haar achttiende verjaardag werd gegeven in de tuin van het paleis. Volgens De Telegraaf waren er honderd aanwezigen maar Rutte zei dat er 21 mensen waren “die niet allemaal gekomen zijn”.

Nu is er weer een blunder naar buiten gekomen en wederom uit de koninklijke familie. Niet alleen het koningspaar maar ook andere leden van de koninklijke familie nemen het allemaal niet zo serieus. Weekblad Story schrijft namelijk dat broer Constantijn samen met zijn gezin aan het genieten is van een geheime skivakantie. Volgens Story zou deze actie wel eens reden kunnen zijn voor bonje.

Op de cover van de uitgave valt te lezen: “Laurentien & Constantijn met gezin op stiekeme skivakantie. Vrees voor bloedbonje met koning om zoveelste co ro na-blunder!” Het heeft er dus alle schijn van dat Willem-Alexander niet op de hoogte was van deze gezinsvakantie. De overheid heeft voor vele diverse skigebieden namelijk het advies gegeven om er niet naar toe te gaan.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Net binnen: André Hazes jr. terug naar zijn Monique Westenberg

André Hazes jr. heeft zijn relatie met Anne Rose na een maand alweer beëindigd. Hazes zou op het punt staan terug te keren bij Monique West3nberg, de moeder van zijn 5 jaar oud zoontje Dre.

Dat meldt Hazes-deskundige Yvonne Coldeweijer op haar Instagtram Life of Yvonne. Volgens Coldeweijer heeft Hazes zijn relatie met Anne Rose Zonneveld na ongeveer een maand alweer verbroken. Coldeweijer zegt dat het voor 99% zeker: HET IS ALWEER UIT MET ANDRÉ HAZES EN ANNE ROSE.”

Ze weet ook waarom Anne Rose niet langer de vriendin is van Hazes. In Rome is hij er afgelopen weekend achtergekomen dat het voor hem toch niet helemaal gaat werken. Het plan was dus om samen te gaan wonen in Vinkeveen. André heeft de sleutel van zijn nieuwe huurappartement aan de Molenkade al ontvangen, maar hij gaat daar dus NIET meer samenwonen (maar alleen, red.).”

Dan: “Anne Rose heeft vannacht alleen geslapen bij haar ouders thuis en waar André is geweest is nog onbekend… bij zijn moeder in Mijdrecht? Of misschien wel bij Monique (is serieus een optie).”

Ïnmiddels weet Coldeweijer dat haar verhaal klopt. “100% bevestigd. Het is over en uit met André Hazes en Anne Rose.” Ze voorspelt André’s terugkeer in de armen van Monique Westenberg, de moeder van zijn kind. “We gaan als de brandweer, maar ik voel dus aan m’n aqua dat André nu bij Monique is en dat zij weer samen gaan komen. En snel ook. Ja, I know, dit zou echt gestoord zijn. Maar ik denk het dus echt!”

Showbizzkenner Farja Farvardin, ook wel bekend als FawryNotSawry, verbaast zich erover dat Yvonne het als het om Hazes gaat steeds weer bij het rechte eind heeft. “Ik vraag mij of André zelf niet de bron is.

André kent Anne Rose haar uit Vinkeveen en zat samen met haar op de middelbare school. Ze is ook een bekende van de Hazes-familie. Zo doet Anne Rose de administratie van moeder Rachel, maar is ook werkzaam als Sales Manager bij restaurant Mama Kelly, zo is te lezen haar Instagram-profiel. In de maand dat zij hazes en Anne rose samen waren gingen ze twee keer op reis; eerst naar Malaga en recent naar Rome.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Katja Schuurman is dankbaar voor haar meloenen (Foto)

Katja Schuurman is inmiddels bevallen en verwelkomde onlangs haar tweede dochtertje! Op Instagram vertelt ze dankbaar te zijn voor haar eigen lichaam en dan met name haar meloenen. “Geïntrigeerd en vol bewondering kijk ik naar hoe de natuur werkt”, vertelt Katje bij een kwetsbare foto van zichzelf.

“Ollie en Bollie – zoals mijn dochter ze noemt – transformeren momenteel van rondingen waar s*ksuele aantrekkingskracht vanuit gaat naar heel praktische melkfabrieken waar ik mijn meisje straks, als het weer lukt zoals bij Sam, mee mag voeden.”

Het gaat nu goed, maar de afgelopen maanden heeft ze ook haar mindere momenten gehad. “Ik moet zeggen: ik heb ook wel op apegapen gelegen. Ik ben normaal een behoorlijk energiek iemand.

Als ik dat even niet ben dan weet ik mezelf er wel overheen te zetten maar dat was nu echt geen optie”, vertelde ze in de podcast ‘Effe Relativeren’ van Kaj Gorgels.

Doorgaan met lezen

Trending