Jada Borsato trekt grote ogen met spannend onweerstaanbaar kiekje!
Connect with us

Celeberties

Jada Borsato trekt grote ogen met spannend onweerstaanbaar kiekje!

De 19-jarige Jada Borsato zal momenteel vast en zeker een onwijs moeilijke tijd hebben. Desondanks heeft de brunette genoeg om armen om voor een beetje afleiding te zorgen, vermoeden we gezien haar bezigheden. De brunette maakte haar debuut als stemactrice voor de film ‘Happy Feet 2’ waarin ze de stem van Boadicea verzorgde.

Maar sinds kort is de jonge dame ook te zien in Goede Tijden Slechte Tijden. Er is hier en daar wat kritiek op gekomen omdat fans bang zijn dat ze voor een afwijkende en ’trendy’ verhaallijn gaat zorgen. Dit zou het eeuwenoude programma eerder hebben geprobeerd waarbij het volledig is geflopt. Veel trouwe kijkers zijn hierbij afgehaakt. Echter is het natuurlijk niet te zeggen dat een nieuwe frisse verhaallijn met Jada hier ook voor zal zorgen. Maar acteren is niet het enige wat de brunette in zich heeft.

Jada Borsato op de bar!

Net als haar vader is Jada een waar zangtalent. Op haar vaders album ‘Duizend spiegels’ was ze te horen met de single ‘Samen voor altijd’. Hiermee heeft ze in Vlaamse Ultratop 50 even op nummer 1 gestaan. Ook een later nummer kwam in de hitlijsten in zowel Nederland in België. Onlangs zagen we nog een video van Jada en Benson Boone voorbij komen op Instagram. De jongedame wist behoorlijk de aandacht te trekken met deze samenwerking, haar zangkunsten maar niet als minste, haar verschijning. En laatstgenoemde weet ze in haar nieuwste foto´s goed te benadrukken. Ze schrijft bij de foto´s geheel toepasselijk: “Quote of the day: “Twinkle, twinkle, little star, point us to the nearest bar.” Zijn jullie al bij de horeca geweest nu het weer open is?” Swipe de foto voor meer:

Celeberties

Zien: Knappe Emma Heesters trakteert fans op kiekje van shirt vol gaten!

Emma Heesters is een dame die je online wil volgen op verschillende kanalen. Op YouTube is de zangeres misschien nog wel het meest succesvol. Tenminste, wanneer we haar succes meten aan de hand van volgersaantallen. Op het videoplatform YouTube heeft de blondine namelijk een gigantisch aantal volgers van bijna 5 miljoen.

Wanneer we kijken naar een “concurrent” van de zangeres op YouTube dan kijken we naar Davina Michelle, ook een grote naam in de muziekindustrie. Maar Davina zit echter “maar” op een kleine 1,5 miljoen abonnees. Beide natuurlijk gigantische aantallen, maar wel een verschil van 3,5 miljoen abonnees. We weten echter dat artiesten niet alleen goed kunnen zingen, het oog wil schijnbaar ook wat. We kunnen wel stellen dat de artiesten aan de top in Nederland allemaal om door een ringetje te halen zijn. Maar daarvoor kun je weer terecht op Instagram, voor de leukste en mooiste kiekjes van je favoriete artiesten.

Emma Heesters in Sportpaleis!

Ook hier timmert Emma flink aan de weg om bekendheid te vergaren. Op Instagram heeft de blondine al 1 miljoen volgers bij elkaar weten te verzamelen. Echter plaatst de zangeres hier veel minder video’s die met haar zang te maken hebben. Hier plaatst ze voornamelijk foto’s van memorabele momenten. Eén van deze momenten was afgelopen week in het Sportpaleis waar ze tien minuurtjes vandaan woont met haar vriend Wesley Hoedt. Maar voor haar volgers is haar outfit tóch iets wat in de smaak zal vallen. Dit shirt is overigens een trend geworden, Maan en Mikky zagen we hier ook al in poseren. Deze foto staat onder de onderstaande foto van Heesters:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Dit was de partner van Peter R. de Vries

Vanavond treed de partner van Peter R. de Vries met wie hij 6 jaar lang een relatie had uit de anonimiteit en doet ze voor het eerst haar verhaal in de documentaire genaamd ‘Vertrouwelijk’. Maar wij weten al wie het is en nu ze haarzelf vanavond gaat onthullen kunnen wij dit alvast nu vertellen.

Het gaat om de 39-jarige Tahmina Akefi. Ze is een Nederlandse journaliste, schrijfster en publiciste van Afghaanse afkomst. De twee ontmoete elkaar voor het eerst in 2015 tijdens een uitzending van d talkshow Pauw waar ze beide aan tafel zaten.

Op 12-jarige leeftijd vluchtte Tahmina van Afghanistan naar Nederland. Over die vlucht schreef ze haar debuutroman ‘Geen van ons keek om’.

In de documentaire verteld Tahmina over het huwelijksaanzoek wat Peter haar deed en de trouwplannen die ze hadden. Ook laat ze weten dat een week voordat Peter vermoord werd ze heel opvallend werden achtervolgt door een man. Peter heeft dit bij de politie gemeld maar er werd niks meegedaan. Verder verteld Tahmina over dat Peter wel beveiliging wilde en dat hij haar vroeg wat ze daarvan vond.

Hieronder een filmpje van de Tahmina de partner van Peter.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Nóg een vernedering voor Marco Borsato: “Dit is héél pijnlijk!”

Marco Borsato heeft het zwaar te verduren gekregen sinds de spraakmakende aflevering van BOOS over The Voice. De zanger is één van de hoofdpersonen in het verhaal van alle ophef van de laatste weken. Echter gaan de aantijgingen richting Borsato niet over grensoverschrijdend gedrag bij vrouwen, maar over minderjarige meisjes.

Dit zijn natuurlijk verwijten die erg serieus genomen moeten worden en tot de bodem uitgezocht zullen worden. Echter is de carrière van de zanger al tot een abrupt einde gekomen, zijn reputatie lijkt voorgoed naar de maan te zijn. Vanwege de gigantische media-aandacht die deze zaak krijgt maakt het voor zijn carrière eigenlijk niets meer uit of hij schuldig of onschuldig zal worden bevonden. Ook bedrijven stoppen de samenwerking met de zanger en niemand wil meer met hem geassocieerd worden. De vernederingen voor de zanger lijken zich dan ook torenhoog op te stapelen.

Marco Borsato wordt overal weggehaald!

De muziek van de zanger wordt al even niet meer afgespeeld op verschillende radiostations. Dit zijn bijvoorbeeld de publieke omroep, Talpa Network en Qmusic. Steeds meer radiostations hebben aangegeven de muziek, weliswaar met de kennismaking dat dit voorlopig is, niet meer te zullen draaien. Ook zijn twee tegels bij GelreDome met zijn naam weggehaald. Een woordvoerder liet kort en bondig weten waarom dit was: “Dat lijkt me duidelijk“. Daarnaast is zijn wassenbeeld ook al even weggehaald uit Madame Tussauds. Dit vanwege de maatschappelijke impact laat het bedrijf weten. Deze week is ook een enorme foto van de zanger weggehaald uit een winkelcentrum in Alkmaar. Het duurde even voordat het weggehaald werd, niemand had het in de gaten. Een fotograaf die het wel opviel: “Het was me nooit opgevallen. Volgens mij hebben andere bezoekers het ook niet in de gaten. Ze kijken nooit omhoog.” Hieronder meer:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending