Jadey, de affaire van zanger Waylon, is zwanger
Connect with us

BNers

Jadey, de affaire van zanger Waylon, is zwanger

Waylon heeft een bewogen jaar achter de rug. De zanger, die eigenlijk William heette, bleek een leugenaar te zijn.

Het bleek dat William “doktertje speelde” met een andere vrouw. En zijn vriendin Bibi Breman lag zwanger thuis op de bank.
Waylon

Natuurlijk sloegen de media het verhaal dicht en de relatie tussen de twee schommelt al een tijdje. Jadey, de vrouw met wie William een ​​affaire had, werd al jaren gestalkt door de zanger. Een vriend meldde destijds: “Hij heeft net een ander meisje zo achtergelaten. Eerst was hij de hele dag op zoek naar aandacht, en nu blokkeert hij overal.

Waylon

Ik ken het meisje dat hij bedroog. En het komt niet van een onzekere l*l die hij niet hard heeft gemaakt.

Hij stalkt haar al jaren. Ze kwam er echt doorheen, wat een *ikel. Ondertussen lijken William en Bibi weer koek en ei te zijn.

Affaire Waylon in verwachting!

Wat Willem betreft blijft de sappijplijn echter wankel. Yvonne Coldeweijer meldde onlangs het volgende: “Stel dat… ik zou zeggen dat Willem nog steeds vreemdgaat. Zou je het geloven?”

91% van haar volgers zegt het nog steeds te geloven. Coldeweijer had zelfs een bericht: “Zou Bibi willen weten… wat hij in de Wisseloord-studio doet?”

Meer informatie over dit nieuws moet nog naar buiten komen. Maar we wedden dat dit staarten krijgt. Juice channel Reality De FBI heeft zojuist aangekondigd dat Willems geliefde Jadey momenteel zwanger is. We durven niet te zeggen wie, maar veel volgers geloven dat William de vader is:

BNers

Wende: “Mijn vriend verbiedt mij een cappuccino te bestellen na 11 uur”

Toen Wende vijf jaar geleden stage liep in Milaan, had ze niet verwacht tot over haar oren verliefd te worden op een Italiaanse man. “Mauro woonde in het appartement naast mij. Toen ik net verhuisd was, bood hij aan wat kleine klusjes uit te voeren. We hadden een klik en Mauro nam mij mee op sleeptouw. Op zijn scooter reden we door de stad, haalden samen ijsjes, dronken wijn op het terras en konden tot diep in de nacht kletsen. Sinds drie maanden woont Mauro in Nederland. En dat loopt een stuk minder soepel dan verwacht…” 

Liefde hield stand

Na haar stage moet Wende terug naar Nederland en mist ze Mauro enorm. “We woonden daar praktisch samen en zagen elkaar iedere dag. Het liefst was ik bij hem in Milaan gebleven, maar ik moest naar Nederland om mijn studie af te maken. Mauro studeerde ook nog en kon niet zomaar vertrekken. Bijna vijf jaar lang hadden we een langeafstandsrelatie en spraken we elkaar vooral via FaceTime en WhatsApp. Dit zorgde voor flink wat spanningen, maar onze liefde hield stand.”

Mist Italië

Na zijn afstuderen in september, ging Mauro op zoek naar een baan in Nederland. “Hij werkt nu bij een internationaal bedrijf in Amsterdam. Hij vindt het werk leuk, maar aan Nederland moet hij enorm wennen. Alles is hier anders dan in Italië en dat vindt hij moeilijk. Het tempo ligt hier hoger, onze dagen zijn voller en er is minder tijd voor vrienden en familie. Hij mist de Italiaanse levensstijl echt enorm.”

Eetgewoontes

Eén van de dingen waar Wende aan merkt dat Mauro nog niet echt is ingeburgerd, zijn de eetgewoontes. “Ontbijten doet hij met een cappuccino en een croissantje. Daar hoor ik hem niet over. Maar met de lunch op zijn werk heeft hij veel moeite. In Italië is de lunch de belangrijkste maaltijd van de dag en nam hij hier uitgebreid de tijd voor. Zelfs als hij moest studeren of werken zat hij twee tot drie uur aan tafel. Op zijn kantoor in Nederland heeft hij maar een half uur de tijd om iets te eten. Meestal een broodje of kom soep in de kantine. Elke dag komt hij moe en hongerig thuis.”

Zo gezellig

Om Mauro tegemoet te komen en te zorgen dat hij zich thuisvoelt, luncht het stel in het weekend extra uitgebreid. “Dat doe ik voor hem, maar ik vind het zelf ook heerlijk. Elke zondag gaan we met een groep vrienden en familie lunchen. Soms doen we dit bij iemand thuis, maar meestal gaan we naar een Italiaans restaurant. Hier zitten we uren te kletsen, te eten en te drinken. Het is zó gezellig en deze traditie houden we er absoluut in.”

Cappuccino na de lunch

Hoe leuk en gezellig de lunch ook is, ook hier is iets waar Mauro zich niet prettig bij voelt. “Mijn moeder, zus en ik bestellen na het eten vaak een cappuccino. Dat doen we al jaren en dat is hier in Nederland heel gebruikelijk. In Italië is dat anders. Hier drinken ze na 11:00 uur ’s ochtends geen koffie met melk meer en gaan ze voor een espresso na de maaltijd. Als ik in Italië ben haal ik het niet in mijn hoofd om na de lunch een cappuccino te bestellen, maar in Nederland kan dat gewoon. Alleen Mauro is daar zó op tegen, dat hij het mij wil verbieden.”

So embarrassing

Toen Mauro zijn vriendin, schoonmoeder en schoonzus voor het eerst een cappuccino hoorde bestellen na de lunch, viel hij van zijn stoel van verbazing. “Hij was zo verbaasd, dat hij bijna boos werd. ‘Honey, are you crazy? Why are you doing this? It’s so embarrassing!’, zei hij tegen mij. Eenmaal thuis legde ik uit dat het in Nederland helemaal niet ongebruikelijk is en dat dingen hier anders gaan dan in Italië. Hij vond het enorm gênant en zei dat ik dit niet meer in zijn bijzijn mag doen.”

Hij moet zich aanpassen

Hier is Wende het niet mee eens. “Dingen gaan nou eenmaal anders hier. Toen ik stage liep in Italië paste ik me aan. Hier in Nederland zal hij dat ook moeten doen. Natuurlijk doe ik er alles aan om hem zich thuis te laten voelen, maar om echt in Nederland te aarden zal hij moeten accepteren dat het leven hier niet is zoals in Italië. Ik vind het leuk om elke zondag op z’n Italiaans te lunchen, maar als ik zin heb in een cappuccino dan bestel ik die. Punt uit.”

Geschrokken

Elke zondag blijft de cappuccino van Wende onderwerp van gesprek. “Hij is het er echt niet mee eens en zegt dat iedere week. Ik houd voet bij stuk en bestel hem gewoon. Mijn moeder is zo geschrokken van de reactie van Mauro, dat zij niet meer naar een cappuccino durft te vragen. Ze bestelt nu (als Mauro erbij is) een espresso na het eten. Ik weet dat ze dit niet eens lekker vindt en het puur doet om haar schoonzoon te pleasen. Ik vind dat belachelijk en blijf lekker doen wat ik doe. Mauro past zich maar aan.”

Afbeelding: Unsplash

Doorgaan met lezen

BNers

Zien: Grote baas komt eindelijk met duidelijkheid over de diskwalificatie van Joost Klein

Joost Klein is volledig terecht gediskwalificeerd. Dat stelt het internationale bestuur van het Songfestival in gesprek met website Eurovoix. De voorzitter van de groep delegatiehoofden, Bakel Walden, gaat dieper in op de beslissing van de European Broadcast Union (EBU).

Juiste beslissing

Walden zegt er het volgende over: ”De beslissing was de juiste: er was onacceptabel gedrag tegenover iemand van de productie.”
De voorzitter heeft veel respect voor het besluit van de EBU. ”Als er meer dan duizend mensen veilig samen willen werken, dan moeten er niet alleen duidelijke gedragsregels zijn, maar moeten die ook vooral consequent worden toegepast. “En dat is wat de verantwoordelijke leden van de EBU hebben gedaan.”

Cameravrouw

De EBU besloot Joost eruit te smijten nadat de Europapa-Fries een cameravrouw bedreigd zou hebben. Dat is volgens de advocaat van Klein niet aan de orde.
Die stelt dat Klein alleen een camera heeft weggeduwd. Hij zou haar niet bedreigd hebben. Begin juni zal Joost naar Zweden moeten afreizen, waar hij zich moet melden bij de rechtbank om tekst en uitleg te geven over wat er is gebeurd.

‘Huiswerk uit Malmö’

De afgelopen editie van Eurovisie was een bijzondere. Zo beweerde winnaar Nemo dat hij de non-binaire vlag moest meesmokkelen, omdat die geweigerd werd.
In de toespraak die Nemo na de winst gaf, zei de non-binaire deelnemer dat de EBU best een opknapbeurt kan gebruiken.
Walden sluit zich daarbij aan en belooft in gesprek te gaan met de deelnemende landen en met artiesten. Hij spreekt van ‘huiswerk uit Malmö’.

Doorgaan met lezen

BNers

Knallende ruzie tussen Chantal Janzen en de Meilandjes: ‘Ze is echt nóóit meer welkom!’

Chantal Janzen mag niet op bezoek komen bij Martien en Erica Meiland in het programma Chateau Meiland VIPS. Dit bezoek is namelijk tegengehouden door Martien himself. Ook dochter Maxime wil niets meer met Chantal te maken hebben. De reden hiervoor is het gesprek tussen Janzen en Eva Jinek in 2021 toen ze de uitspraken van Erica over de Islam bespraken. De twee blonde presentatrices lieten weten deze uitspraken ronduit schandalig te vinden en dat is niet goed gevallen bij de familie Meiland. Erica vertelt dat het klaar is: “We zijn nog een keer uitgenodigd bij Jinek en Chantal wilde bij ons in het programma Chateau Meiland VIPS langskomen. Ik had het wel interessant gevonden om er nog eens op terug te komen. Maar Martien en Maxime zijn daar heel zwart-wit in, zij waren er helemaal klaar mee!” Maar zo blijkt het helemaal niet te zijn gegaan, meldt Evert Santegoeds.

Chantal Janzen niet meer welkom bij de Meilandjes!
Santegoeds vertelt in Strikt Privé: “De vork zit toch iets anders in de steel, begreep jij, want zij hebben in eerste instantie Chantal gevraagd en die zei: ‘Nou, oké, leuk.’ Het is Chantal Blijft Slapen, maar dan andersom.” Collega Jordi Versteegden meldt: “Ik heb Chantal net gesproken en die zegt: ‘Nou ja, ik ben gewoon uitgenodigd en ik ga graag de confrontatie aan.’” Waarschijnlijk is Chantal dus uitgenodigd door de programmamakers en heeft Martien, Erica of Maxime daar een stokje voor gestoken. We vermoeden echter wel dat dit een behoorlijke opleving kan zijn voor de kijkcijfers, wellicht dat de Meilandjes hier dus nog op terugkomen. Waar de ruzie allemaal is begonnen:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending