Jager die poseerde voor een zeldzame giraf, antwoordt op de verontwaardiging op sociale media
Connect with us

Lifestyle

Jager die poseerde voor een zeldzame giraf, antwoordt op de verontwaardiging op sociale media

Er zijn maar weinig mensen die foto´s maken met dieren die ze net hebben vermoord.

De Amerikaanse trofeejager Tess Thompson Talley ontdekte dit vorige week, toen het internet explodeerde nadat ze een foto hadden gezien van haar, lachend voor een overleden zwarte giraffe in Zuid-Afrika.

Talley is te zien terwijl ze voor het beest hurkt, een jachtgeweer tegen haar schouder gewikkeld en het hoofd van de giraf tegen haar zij.

Het is geen grote verrassing dat het beeld snel viral ging, om de verkeerde redenen. Africa Digest plaatste de foto op Twitter met een tamelijk opruiende titel, terwijl dierenrechtenactivisten over de hele wereld woedend waren.

Zoals al vermeld, reageerde Talley nu op de wijdverspreide kritiek en vertelde de Daily Mail dat ze geen spijt had van haar acties.

Beroemdheden zoals Ricky Gervais en Debra Messing waren kwaad, terwijl duizenden mensen over de hele wereld hun frustraties uitten na het zien van het beeld van Tess Thompson Talley, nadat ze een zwarte giraf had doodgeschoten.

Nochtans, in plaats van te zwijgen tegen een felle oppositie, heeft Talley gereageerd door haar beslissing om te pronken met haar moord te verdedigen.

Ze vertelde de Daily Mail: “Het is iets waar ik in geloof. Dit is meer dan een hobby voor mij, het is een passie.

“Als je iets plaatst waarin je gelooft, of het nu gaat om jagen, religie of politiek, is er altijd iemand om je te haten.

“En ik ben een vrouw, dus ze gaan het erger maken.. ‘

Hoewel het nog steeds wordt geconfronteerd met oproepen voor de afschaffing ervan, blijft jacht op trofeeën in Zuid-Afrika een lucratieve bron van handel voor het land en een belangrijke aantrekkingskracht voor het toerisme.

Talley beweert zelf dat veel mensen hebben geprofiteerd van haar meest recente jacht.

“Andere mensen hebben geprofiteerd,” zei ze. “Het safaribedrijf, het dorp, de lokale bevolking, de economie, daar hebben ze allemaal van geprofiteerd.

“Deze giraffe heeft drie jongere exemplaren gedood die zouden zijn gefokt. Terwijl ik op hem jaagde liep ik over hun botten.

“De kudde floreert nu hij weg is.

“Hij was 18. Hij ging uit. Als je een hond hebt en hij oud of ziek wordt, neem je hem mee en laat je hem inslapen. Dit was hetzelfde. ”

Sterker nog, Talley, 37, zegt dat ze niet van plan is om te stoppen met het haar jachten en onderschrijft de mogelijkheid om in de toekomst terug te keren naar Zuid-Afrika.

“Dat is wat alle jagers doen,” zei ze. “We poseren allemaal met onze trofeeën.

“Het is alsof je op vakantie gaat naar een monument en er voor poseert. Op die manier heb je de herinnering. ”

Talley is er misschien van overtuigd dat haar acties gerechtvaardigd zijn, maar we weten het niet zo zeker. Wie zou graag erop uit gaan met de intentie om een ​​fantastisch wezen dood te schieten, louter voor de lol?

Als je, net als wij, tegen de jacht bent en denkt dat er wetten moeten zijn om deze wezens te beschermen, DEEL dit verhaal dan om ons te helpen het woord te verspreiden!
[fblike]

Celeberties

Pijnlijk: Rachel Hazes haalt hiermee keihard uit naar dochter Roxeanne Hazes

André Hazes senior krijgt zijn eigen wassenbeeld. Een mooi moment voor de familie Hazes waarmee ze hun overleden vader kunnen herdenken. Maar niet iedereen wordt betrokken in dit mooie familiemoment: Rachel zegt dat ze het wassenbeeld gedaan heeft voor hun ‘kleine jongen’, maar hoe zit het met hun kleine meid?

Geen contact

Een pijnlijk moment voor Roxeanne Hazes. Zij en haar moeder Rachel hebben al een lange tijd geen contact met elkaar, maar toch voel je het als je zo gepasseerd wordt.

Rachel schrijft een emotioneel eerbetoon aan haar overleden man op haar Instagram en laat Roxeanne expres buiten beschouwing:

,,Lieve schat, ik weet dat je het nooit hebt gewild en zal waarschijnlijk mijn poten breken als ik boven kom… maar ik heb het gedaan voor onze kleine jongen en weet stiekem dat je er toch wel trots op zult zijn…❤️

❤️❤️ ”

Rachel’s volgers vragen zich ook af waarom Rachel haar dochter Roxeanne niet noemt: ,,Vergeet je Rox niet?” en ,,Prachtig mooi😍mooi voor jullie kleine jongen, maar ook voor zijn kleine meissie waar hij zo zuinig op was neem ik aan” luidden de reacties…

Zij aan zij
Extra pijnlijk is dat André Hazes senior een bekende buurman krijgt in het Madame Tussauds. Papa Hazes zal naast zijn zoon Dré junior komen te staan, die ook een wassenbeeld krijgt in het museum. Een eerbetoon aan Hazes die samen met zijn zoon te zien zal zijn, met geen spoor van dochter Roxeanne…

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube, Instagram

Doorgaan met lezen

Celeberties

Goedele Liekens heeft huidkanker: ’Het gaat steeds slechter’

Goedele Liekens heeft huidkanker. Dat maakte de 57-jarige Vlaamse politica donderdag bekend op Facebook.

„Jullie weten, het ligt niet in mijn aard om zaken te verbloemen. En ik wil het jullie zelf vertellen. Ik heb huidkanker”, begint Goedele haar bericht op het sociale platform. „Het begon enkele maanden geleden met zo’n rare vlek waar dermatologen al jaren voor waarschuwen. Die vlek werd onmiddellijk weggehaald. Toen dat niet voldoende bleek, kwam er een operatie om het ding flink diep uit te snijden.”

Te laat

De operatie bleek achteraf te laat uitgevoerd, want de kankercellen waren inmiddels uitgezaaid naar haar klieren. „Vandaar ligt de weg naar verdere uitzaaiingen natuurlijk open. ’Eens een melanoom binnen zit, maakt die rare sprongen’, zei de oncoloog.”

Hoewel het behandeltraject Goedele zwaar valt, is de kanker gelukkig wel behandelbaar. „Er zijn goede dagen waarop ik vrolijk en energiek leef alsof er niets aan de hand is. Dan forceer ik me om te genieten nu het kan. Er zijn slechte dagen waarop de bijwerkingen van die behandeling me doodmoe, misselijk en ziek maken. Helaas worden de slechte dagen steeds frequenter en ben ik genoodzaakt om gedurende enige tijd mijn activiteiten op een laag pitje te zetten: zowel in het federaal parlement, als in de media.”

Goedele is niet van plan om de handdoek in de ring te gooien. „’Opgeven’ is niet mijn beste eigenschap, dat weet je. Dus hé cancer, you picked the wrong bitch!”

Ze sluit het bericht af met het advies om huidvlekjes te laten testen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Onherkenbaar: ‘Rogier Smit gaat nu plots als vrouw door het leven’

Rogier Smit is al weken lang veelvuldig in het nieuws vanwege een vermeende verslaving. Maar daarop volgde ook nog eens een vermeende breuk tussen hem en Frank Jansen. Er komen wisselende verhalen voorbij of dit nu echt waar is of niet.

Ook is er een verhaal voorbij gekomen dat hij het huis van Rachel Hazes tot een ravage heeft achtergelaten. Hij zou door alle problemen een paar nachtjes bij haar hebben mogen slapen om uit te rusten. Maar volgens ooggetuigen en buren zou hij vervolgens de deur uit getrapt zijn.

Rogier Smit als vrouw verkleed

Maar nu gaat er weer een andere foto rond van de presentator. Eerder zagen we al foto’s van hem waarop hij zónder zijn pruik op staat. Maar nu heeft hij ineens een heel andere pruik. Een dames-pruik welteverstaan. Het lijkt erop dat dit géén verkleedfeestje is, gezien de rest van het gezelschap. Rogier loopt er alleen bij als ‘Marilyn Monroe’ zoals Ditjes & Datjes weet te omschrijven:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending