‘Jaimie Vaes en Lil’ Kleine verwachten tweede kindje’
Connect with us

Meest bekeken

‘Jaimie Vaes en Lil’ Kleine verwachten tweede kindje’

Het was nog even de vraag of Lil’ Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes hun relatie verbroken hadden. Het stel verwijdere onlangs alle foto’s van hen samen en leken te hinten op een breuk. Echter plaatste de rapper een foto van het gelukkige gezinnetje, waarbij hij lijkt te hinten op een nieuw familielid…

Lil’ Kleine, wiens echte naam Jorik Scholten is, en zijn verloofde Jaimie Vaes zijn al de trotse ouders van zoontje Lío (1). Het eerste kindje van het stel wordt in mei twee jaar.

Tweede kindje

Een half jaar nadat Lío ter wereld kwam sprak Jorik al over een tweede. Op dat moment stond een aanvulling voor de familie nog niet op de planning.

,,Wij zeggen nu echt vooral tegen elkaar ‘nee, absoluut niet, moet je voorstellen twee kinderen’, maar ik sluit niks uit want je weet niet hoe je over vier jaar denkt”, antwoordde Jorik op de vraag. ,,Ik zeg nu, absoluut niet en dat ga ik niet doen. Maar ik weet dat ik over drie jaar misschien heel anders praat”. Dus: wie zal het zeggen?

Inmiddels zijn deze uitspraken anderhalf jaar geleden. Toen Jaimie zwanger was van Lío bekende zij dat hij ‘een ongelukje’ was. ,,Maar wel heel erg welkom”.

Zwanger

Vlak na de geruchten dat de relatie van Jorik en Jaimie stukgelopen zijn deelt Jorik een betekenisvolle foto op zijn Instagram.

Te zien is hoe het stel met hun zoontje poseert, terwijl de rapper zijn hand op de buik van zijn aanstaande bruid legt. ,,Eén team”, schrijft hij bij de foto.

Hint hij hiermee op een zwangerschap?

 

Beeld: Instagram
Op Jaimie’s Instagram is tot nog toe geen aanwijzing gevonden dat zij zwanger zou zijn. Wel plaatste zij vorige week een foto waarop zij te zien is in een wijde trui, die een eventuele bolle buik goed zou kunnen verbergen. Toen de vriendin van Lil’ Kleine zwanger was van haar eerste kindje plaatste zij nauwelijks foto’s van haar zwangere buik op Instagram.

Celeberties

Linda de Mol laat zich na lange tijd zien: “Ziet er slecht uit!”

Linda de Mol is natuurlijk keihard geraakt door alle gebeurtenissen omtrent de The Voice-schandalen. We zijn inmiddels weer wat schandalen verder met de gebeurtenissen rondom Glennis Grace en Lil Kleine, maar het zit nog vers in ons geheugen. Haar ex-vriend, Jeroen Rietbergen, is één van de hoofdpersonen in de BOOS-aflevering waar het allemaal mee begon.

De man zou zijn grensoverschrijdende gedrag hebben toegegeven en heeft de bons gekregen van De Mol. Even later kwam naar buiten dat de presentatrice al een hele tijd lang van het wangedrag van een ander hoofdpersoon zou afweten, Ali B. Dit zou ze doorgeschoven hebben naar Tim Hofman bij BOOS. Toch is er veel kritiek op de blondine op hoe ze dit heeft aangepakt, ook vanuit bekende Nederlanders. De Mol heeft zich daardoor ontzettend boos uitgesproken en is toen met de noorderzon vertrokken. Maar voor een De Mol gaan de werkzaamheden door. Altijd.

Linda de Mol nog altijd foetsie!

De presentatrice heeft dan wel haar werk naast zich neergelegd, haar werk gaat wel gewoon door. Het blad LINDA moet uiteraard gedrukt worden en al 18 jaar geeft ze hierin haar voorwoord. Dit keer niet. Voor het eerst. De hoofdredacteur neemt het voorwoord over in het blad dat dit keer nota bene over grensoverschrijdend gedrag gaat. Ze zegt: “Niet omdat ik dat zo graag wil – en al helemaal niet onder deze omstandigheden –, maar omdat Linda het simpelweg niet kan. Al die jaren liet ze zich niet uit het veld slaan, hoe ze zich ook voelde, wat ze op dat moment ook meemaakte. Het liefst maak ik zo’n themanummer samen met Linda, wanneer zij weer de powervrouw is die ze altijd is geweest. Maar ja, altijd en overal een sterke vrouw zijn, is niet makkelijk.” Het ziet er naar uit dat het nog verreweg van goed gaat met De Mol.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dit is er te zien op het chantagefilmpje van Jaimie Vaes: ‘Dit gaat heel ver’

De reden waarom dat Jaimie Vaes rapper Lil’ Kleine niet verlaat zou een chantagefilmpje van haar zijn. Nu komt aan het licht wat er precies te zien is.

Juice Channel zegt te weten dat Lil’ Kleine de brunette chanteert met een video waarop dingen te zien zijn die haar moederschap in gevaar brengen.

Heel heftig

Showbizz expert Farja Farvardin onthult: “Het schijnt dus, wat ik van mensen heb gehoord – en dat heb ik eigenlijk al heel lang gehoord, dat hij een filmpje heeft van haar waarop te zien is dat zij drugs aan het nemen is.”

Volgens Farja gaat het om cocaïne. “Dat ze aan het snuiven is, in het bijzijn van hun kind. Ik weet niet of dit klopt en of dit waar is, maar ik heb dit gehoord. Ik heb het filmpje ook niet gezien. Maar hij schijnt het filmpje te hebben en haar hiermee te chanteren. Dat als ze het ooit uitmaakt, dat dit filmpje online komt te staan.” En dat wil Jaimie natuurlijk kost wat kost vermijden. Zo dreigt ze immers haar ouderlijk gezag over haar zoontje kwijt te raken.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Pikant Valentijnscadeau aan Monique Westenberg zegt veel over André Hazes!

Monique Westenberg heeft gisteren een behoorlijk opvallend cadeautje in ontvangst genomen. Het is weer Valentijnsdag geweest maar in BN’er-land leek de liefde is dit jaar niet voor iedereen weggelegd. Een Lil Kleine en een Glennis Grace hebben deze dag bijvoorbeeld niet helemaal kunnen vieren zoals gewoonlijk.

Maar ook veel andere relaties zijn de laatste periode stukgelopen vanwege grensoverschrijdend gedrag. Marc Overmars, Linda de Mol, Ali B en Marco Borsato zullen wellicht ook niet een erg romantische dag hebben gehad. Echter waren de geruchten en verhalen van de afgelopen weken behoorlijk gericht op een verzoening tussen Westenberg en de vader van haar kind, André Hazes. De zanger heeft verschillende relaties verbroken en wordt met enige regelmaat bij de blondine gespot. Natuurlijk zal hij hier ook vaak zijn om bij zijn zoontje te kunnen zijn. Echter heeft Yvonne Coldeweijer laten weten dat er wellicht meer aan de hand is tussen de twee.

Monique Westenberg krijgt een bosje… een heel speciaal bosje!

Of er sprake van een verzoening is weten we natuurlijk nog niet. Daarvoor is natuurlijk een hoop tijd nodig na alles wat er is gebeurd in het afgelopen jaar. Toch is Monique deze Valentijnsdag niet in de kou blijven staan wat cadeautjes betreft. De blondine heeft namelijk een behoorlijke bos bloemen gekregen van haar vriendinnen. Westenberg plaatste een video van de desbetreffende bos in haar verhaal op Instagram. Ze schreef erbij: “Van je vriendinnen moet je het hebben. Stelletje mafketels!” Het gaat hier namelijk niet om een normaal bosje bloemen, maar eentje speciaal voor de vrijgezel. Het lijkt er dus op dat de vriendinnen niet het vertrouwen hebben op een verzoening zoals verschillende kanalen doen vermoeden. Hoe een bosje bloemen er uit ziet wanneer deze voor een vrijgezel is? Swipe onderstaande foto’s maar:

Doorgaan met lezen

Trending