Jaimie Vaes onthult details over drama met Lil’ Kleine
Connect with us

Meest bekeken

Jaimie Vaes onthult details over drama met Lil’ Kleine

Jaimie Vaes geeft toe dat het incident met Lil’ Kleine niet te vermijden was. Dat onthult de realityster in een nieuwe aflevering van haar serie Jaimie: In the Vaes Lane.

In de trailer vertelt ze: “Misschien was het dan een andere keer fout gelopen. Misschien was dit sowieso gebeurd. Misschien dan niet die avond, op die plek.”

Relatiepauze

Na dit drama besloten Jaimie en de rapper om hun relatie even in de koelkast te stoppen. Daarmee werd hun geplande huwelijk opnieuw uitgesteld. De brunette besloot zelfs om apart te gaan wonen op Ibiza.

Maar uitstel is zeker geen afstel. Jaimie zegt: “Het uitstel van het huwelijk heeft echt niets te maken met wat hier nu afspeelt. In mijn relatie en in mijn leven op dit moment. Ik zeg ook helemaal niet dat wij nooit meer gaan trouwen. Ik weet alleen op dit moment nog niet hoe het gaat verlopen. Het kan alle kanten op.”

Meest bekeken

Mark Rutte: Deze coronamaatregelen kunnen we de komende tijd verwachten

Rutte heeft weer een nieuwe update gegeven omtrent de coronamaatregelen. Het komt erop neer dat alle horeca om 12 uur dicht moet, thuiswerken als het kan en voorlopig geen festivals. Daarnaast blijven alle basisregels van kracht.

Verder zijn er geen nieuwe maatregelen bijgekomen. Deze regels blijven voor nu nog even gelden. Nu gaat de overheid de cijfers in de gaten houden. Dan wordt er gekeken of er nieuwe regels bijkomen. Ook zal het OMT elke vrijdag een update geven.

“Het OMT heeft het epidemiologisch beeld bekeken en geen aanleiding gevonden om te adviseren tot extra maatregelen”, zei Rutte. “Het pakket blijft dus voorlopig zoals het is. Vrijdag brengt het OMT de situatie opnieuw in kaart.”

De Jonge klinkt positief: “De groei zet niet verder door. Tegelijkertijd is het aantal positieve testuitslagen op het niveau van zo’n 10.000 testen per dag. Dat is te hoog. We moeten echt zorgen dat dat aantal naar beneden gaat.”

Rutte vind het belangrijk dat iedereen zich nu aan de regels houdt. “Dat gaat op veel plekken goed, maar op te veel plekken niet. De regels zijn harde voorwaarden om open te kunnen zijn.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Bizar gerucht over affaire Wendy van Dijk en Thijs Römer opgerakeld

Het gerucht dat Wendy van Dijk en Thijs Römer een affaire met elkaar hebben gehad wordt opgerakeld door Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde. “Iedereen weet dit in medialand.”

Wendy van Dijk en Thijs Römer speelden jarenlang samen in de middelmatige misdaadserie Moordvrouw op RTL 4. Volgens opiniemaker Jan Roos deden de twee echter meer dan met klappertjespistolen rondrennen op de set. En dat terwijl híj toen een relatie had met Katja Schuurman en zíj met haar huidige partner Erland Galjaard.

Geruchten over affaire
Wendy reageerde in 2015 woest op het gerucht dat Jan toen lanceerde. “Dingen die zó ver weg van de waarheid af staan, kan ik gemakkelijk naast me neerleggen. Maar ongelofelijk vind ik het dat zo’n man niet beseft dat er twee gezinnen zijn die door dit soort dingen worden geraakt. Ik vraag me echt af wat zo iemand bezielt”, riep ze kwaad.

Jan hield echter voet bij stuk. “Ik moet eerlijk zeggen: ik heb wel vaker dingen naar buiten gebracht dat mensen zeiden ‘hij wil weer aandacht’, bijvoorbeeld dat Gordon van het feestje van Linda de Mol werd gestuurd omdat hij daar met cocaïne liep te strooien. Dat is uiteindelijk gewoon allemaal bevestigd, hoor. En ooit zal ook dit wel uitkomen.”

Alberta rakelt op
Yvonne Coldeweijer, die als Alberta Verlinde BN’ers becommentarieert, blaast het gerucht nu nieuw leven in. Zij stelt dat Thijs na de opnames van Moordvrouw regelmatig bij Erland en Wendy thuis sliep. “Het schijnt dat Thijs Römer ontzettend vaak in die villa van hen is blijven pitten”, vertelt ze in haar nieuwe video op YouTube.

Ze vervolgt: “Hij heeft zelfs z’n eigen logeerkamer daar gekregen en dat was dan onder het mom van: ja, de opnames lopen best wel vaak uit, dus dan is het wel handig als ik hier blijf slapen.”

Juice
Wat gebeurde er precies in die logeerkamer? “Erland had denk ik een bord voor zijn kop ofzo, geen idee, die heeft dit ook altijd ontkend, maar het gerucht gaat wel extreem – en dat weet echt iedereen in medialand – dat Thijs en Wendy in dat kamertje s*ks hadden en dat Erland daar gewoon boven sliep in de slaapkamer. Oh my god, juice!”

Het is de hoogste vorm van verraad, vindt Yvonne. “Thijs kwam zodanig vaak over de vloer dat hij ook een hele vriendschapsband met Erland had. Dat lijkt me echt… Stel dat je gewoon iemands vrouw doet en dat je dan ’s ochtends een koffietje drinkt met haar man aan de keukentafel. Hahaha. Kapotlijp, joh.”

Fragment
Het fragment waarin Yvonne vertelt over de vermeende affaire (vanaf 13:20):

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zo lief: André verwent Monique met ruiker bloemen

Monique Westenberg klimt stilaan uit het dal na de breuk met André Hazes. Ze heeft nog maar één man in haar leven en dat is zoontje Dré. Blijkt dat de jongen haar verdriet aanvoelt en mama flink in de watten legt.

Monique laat op Instagram weten dat het ventje haar verraste met een bosje bloemen. Dat had hij geplukt tijdens het buitenspelen. De blondine schrijft: “Hij gaat dan naar de buurvrouw om te vragen of hij wat bloemen uit haar tuin mag voor mama. Dat vind ik zo ontzettend lief en attent.”

Gisterenmiddag was het weer raak. Dit moment moest Monique gewoon even delen. Ze laat weten: “Dat wil ik even met jullie delen.”

bloemen van André voor Monique

Doorgaan met lezen

Trending