Jaimie Vaes spreekt over vechtpartij met Lil’ Kleine: ‘Het was een drama’
Connect with us

Meest bekeken

Jaimie Vaes spreekt over vechtpartij met Lil’ Kleine: ‘Het was een drama’

Het incident waarbij Jaimie Vaes op Ibiza gewond zou zijn geraakt, komt aan bod in het nieuwe seizoen van de realitysoap Jaimie: In The Vaes Lane. In de tweede reeks wordt met de verloofde van Lil Kleine teruggeblikt op de bewogen periode die zij vanaf eind mei meemaakte, maakte Discovery+ maandag bekend.

Ook is te zien hoe Jaimie samen met haar zoontje Lío de zomer doorbrengt vanaf haar tijdelijke nieuwe woning op Ibiza. Aanvankelijk zou de nieuwe reeks toewerken naar het huwelijk van Jaimie en Lil Kleine. Zij zouden elkaar op Ibiza eeuwige trouw beloven. ‘Had ik verwacht dat het zo zou omslaan? Nee. Het is ook echt het laatste wat ik had gewild. Alleen dit is wel het leven. Leuk is anders’, zegt Jaimie in de eerste beelden die zijn gedeeld door de zender. ‘Het is reality. Heel Nederland heeft kunnen meegenieten van het drama dus ja, ik kan er nu niet heel veel anders van maken dan dat dit speelt.’

Gewelddadig
Lil Kleine kwam eind mei onder vuur te liggen omdat hij gewelddadig zou zijn geweest tegenover zijn vriendin. Volgens ingewijden verscheen de influencer bebloed en met gescheurde kleren in de lobby van het hotel. De zanger werd opgepakt, maar het Openbaar Ministerie op Ibiza seponeerde de zaak na twee dagen. De verloofden brachten daarna een verklaring naar buiten dat hun relatie wel eens pieken en dalen kende. Concrete antwoorden op de vraag wat er exact op Ibiza was gebeurd, gaven de twee verloofden, hun management en het platenlabel van Lil Kleine niet.

Het tweede seizoen van de realityserie is vanaf 15 juli te zien.

Bron: Story Beeld: Youtube

Celeberties

Cabau Lifestyle is megaflop: Yolanthe gooit alles in de uitverkoop

Yolanthe Cabau richtte recent haar eigen lifestyle-lijn op, maar nu zet ze alles gelijk in de uitverkoop. Dreigt dit opnieuw een flop te worden?

Geen succes

Yolanthe deelt via een Insta Stories dat er koopjes zijn. Overal zit korting op: op de gymtassen, de sokken en de supplementen. En ze heeft de lijn pas gelanceerd!

Cabau Lifestyle dreigt dus hetzelfde lot beschoren als Bananas and Bananas dat het nog geen twee jaar volhield. Ook haar sieradenlijn flopte.

Volhouder Yolanthe

Maar opgeven staat niet in haar woordenboek. Ze lanceerde een nieuw fitnessplatform genaamd Cabau Lifestyle. De site is pas sinds dit jaar online, maar de verkoop lijkt toch weer tegen te vallen. Dreigt een nieuw fiasco?

Doorgaan met lezen

Celeberties

Andre Hazes is er klaar mee en stopt er definitief mee

Eerder lieten wij al weten dat Andre zich al niet echt aan zijn geplande mediastilte hield. Het was vooral zijn vriendin Sarah die foto’s en filmpjes van hem bleef delen.

Nu heeft Andre definitief een punt gezet achter de mediastilte. Op Instagram laat hij namelijk weten dat hij terug is. Dat deed hij onder meer door volop foto’s en filmpjes te delen van zijn eerste grote optreden na de lockdown met de teksten:

“I’m back”

En:

“Dankbaar om terug te mogen zijn op deze manier met de mensen van wie ik houd!”

Andre plaatste ook nog een foto met zijn moeder Rachel. Bij deze foto stond een hartje met de tekst:

“Proud son.”

Het lijkt wel of Andre de paar dagen dat hij niks had gedeeld probeert in te halen met deze overload aan foto’s en filmpjes. Of Andre er echt wat van geleerd heeft en is veranderd door deze 2 dagen van mediastilte is natuurlijk nog maar de vraag.

Het is inmiddels ook duidelijk dat Andre en Sarah niet meer verblijven op hun schuiladres in Spanje en gewoon terug zijn in Nederland.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Nieuwe ernstige grote problemen na darmkanker operatie: Heftige tegenslagen Loretta Schrijver

De glimlach is bij Loretta Schrijver (65) normaal gesproken nooit ver weg, maar dat zal nu even anders zijn. De RTL-ster is door een hel gegaan en zit al langer in de hoek waar de klappen vallen dan menigeen beseft.

Vorig weekend ging er een kleine schok door de tv-wereld toen Loretta Schrijver bekendmaakte te zijn geopereerd aan beginnende darmkanker. ‘Ik ben door een hel gegaan. Ik heb echt verschrikkelijke weken achter de rug,’ liet Loretta aan Shownieuws weten.

Mentale hel
Naast door een fysieke, moet Loretta ook door een mentale hel zijn gegaan. Eerst was er al de stress omdat er ‘een verdacht plekje’ was aangetroffen en een operatie half mei – twee dagen na Loretta’s vijfenzestigste verjaardag – noodzakelijk bleek. En naar nu blijkt, was dat slechts het begin van veel meer ellende. Want terwijl Loretta’s diagnose in eerste instantie al zorgwekkend leek, zorgde nieuw onderzoek voor een ernstiger beeld. En dat zal op dat moment als een mokerslag zijn aangekomen bij de sympathieke Koffietijd-presentatrice.

Grote liefde
Juist in die donkere dagen zal Loretta zich extra gelukkig hebben geprezen met het feit dat ze op haar meest zware momenten haar grote liefde Lou aan haar zijde heeft. En hij zal voorlopig nog even aan het ziekbed van zijn tien jaar jongere geliefde moeten blijven waken. Hoewel de operatie aan haar darmen geslaagd is, kreeg Loretta meteen met nieuwe problemen te maken: ze blijkt ook nog eens een longontsteking te hebben opgelopen en haar suikerwaarden zijn niet in orde! Het zal nog even duren voordat Loretta weer naar huis mag.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending