James Corden kan zijn tranen niet inhouden als Paul McCartney de ware betekenis van "Let it be" uitlegt.
Connect with us

Nieuws

James Corden kan zijn tranen niet inhouden als Paul McCartney de ware betekenis van “Let it be” uitlegt.

James Cordon had net een weeklange uitstap afgerond waarin hij speciale episodes van “The Late, Late Show” inblikte. En uiteraard eindigde hij in stijl. Tijdens het iconische “Carpool Karaoke” onderdeel, kreeg Corden hoog bezoek en wel van niemand minder dan Paul McCartney.


De 76-jarige muzieklegende nam Corden mee voor een ritje door Liverpool waar ze enkele plaatsen uit de jeugd en vroege muzikale loopbaan van McCartney bezochten.

Toen het duo door Penny Lane reed, begon ze het bekende, gelijknamige nummer van de Beatles te zingen. McCartney wees zelfs op enkele gebouwen en straathoeken die in het nummer aan bod komen. Ze stopten ook even bij een lokale kapperszaak. En hij signeerde zelfs de Penny Lane muur!


McCartney bekende dat hij nooit had gedacht dat de muziek van de Beatles langer dan 10 jaar zou meegaan.

De muzieklegende deelde vervolgens een droom die hij in de jaren ’60 had. Zijn overleden moeder kwam in de droom naar hem toe en vertelde hem: “Het komt wel goed. Laat het gewoon gaan (Just let it be).” Haar aanmoedigende boodschap nam niet alleen veel druk van zijn schouders, maar het inspireerde hem ook tot het nummer “Let it be.”

Wat McCartney niet wist, was dat Corden ook een erg persoonlijke verbinding met dat nummer had. Terwijl het nummer in de auto weerklonk, begonnen de tranen in de ogen van Corden op te wellen.

Corden vertrouwde McCartney toe dat hij als jonge jongen samen met zijn vader en opa, die ook muzikant was, samen zat om naar Let it Be van de Beatles te luisteren. Ze zeiden hem dat het het “beste nummer zou zijn dat hij ooit gehoord had.”

“Moest mijn opa hier nu zijn, dan zij hij hier een ongelofelijke kick van krijgen”, zei Corden trots. “Dat is hij”, antwoordde McCartney snel terwijl de tranen over de wangen van de gastheer rolden.


Nieuws

Jongen (13) uit zee gehaald, overleden

De 13-jarige jongen die maandagmiddag vermist raakte in de zee bij Scheveningen en kort daarna in het water werd gevonden, is overleden. Dit bevestigde de politie woensdag aan Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder video


De jongen werd maandag rond 17.15 uur als vermist opgegeven, waarop een grootschalige zoekactie werd gestart. Hulpdiensten kwamen in grote aantallen ter plaatse en er werd ook met een helikopter gezocht. Rond 17.30 uur werd de jongen in het water gevonden.

Hij werd uit het water gehaald en direct gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Lichaam gevonden in gebied waar gezocht werd naar vermiste festivalganger

Bij het dorp Ens in de Noordoostpolder is een lichaam gevonden. Dit is dichtbij het gebied waar wordt gezocht naar een vermiste festivalganger uit Lochem. De 34-jarige man verdween afgelopen weekend van het festival Wildeburg in Kraggenburg.

De politie meldt op sociale media dat het lichaam is ontdekt in het gras langs de Zwartemeerweg bij Ens, vlakbij Kraggenburg. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de persoon.


De man werd voor het laatst gezien in de nacht van zaterdag op zondag op het festivalterrein. Hij maakte toen een verwarde indruk. Kort daarna zou hij nog bij zijn auto zijn geweest, die in de buurt geparkeerd stond.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Video: Meisje in Leusden van achteren aangevallen door wolf

De leiding van de buitenschoolse opvang, verantwoordelijk voor het kind dat afgelopen dinsdag door een wolf werd aangevallen, bevestigt dat er fysiek contact was tussen de wolf en het kind. Het meisje werd in haar zij gebeten door het dier. Eerder werd gesproken over een ‘kort incident’ met een wolf.

Tekst gaat verder onder video

Volgens Vrijland Amersfoort, de opvang verantwoordelijk voor het meisje, gaat het goed met alle betrokkenen. Ze melden dat iedereen geschrokken is van de gebeurtenissen. De verwondingen van het meisje zijn beperkt: ze heeft slechts lichte verwondingen opgelopen en maakt het naar omstandigheden goed.

Het bijtincident is bevestigd door experts: het betrof inderdaad een wolf. Een medewerker die naast het meisje stond verklaarde dat de wolf haar in haar zij beet maar snel weer losliet. Het meisje, dat de wolf niet zag aankomen, viel direct na de beet. Het dier vluchtte terug het bos in.


Na het incident hebben het wolvenexpertteam en de politie een grondig onderzoek uitgevoerd. Het gezin van het meisje is verhoord en haar kleding is voor sporenonderzoek meegenomen. Vrijland Amersfoort heeft alle ouders geïnformeerd en zal deze zomer enkel natuurspeeltuinen en -gebieden bezoeken waar geen wolven zijn gesignaleerd.

Het advies van de provincie om het natuurgebied nabij Leusden te mijden, blijft gelden. De politie onderzoekt samen met wolvendeskundigen nog wat er precies is gebeurd.

Wolvendeskundige Maurice La Haye is geschrokken van het gedrag van de wolf. “De wolf behoort tot de wilde dieren, die in principe schuw zijn en bang voor de mens.”

Hij hoopt dat dit gedrag niet vaker voorkomt. “We willen duurzaam samenleven met de wolf, maar op deze manier gaat dat niet,” aldus La Haye.

Dit is niet de eerste keer. Anderhalve week geleden werd in een natuurgebied in Leusden een hond waarschijnlijk door een wolf doodgebeten en is nog vermist.

Eerder die week was de Amersfoortse Maartje bij Den Treek aan het paardrijden toen haar paard op hol sloeg na een wolf te hebben gezien. Maartje vertelde: “Er zijn meer incidenten geweest. Het lijkt een kwestie van tijd voordat een kind wordt gepakt.”

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Trending