James Corden kan zijn tranen niet inhouden als Paul McCartney de ware betekenis van "Let it be" uitlegt.
Connect with us

Meest bekeken

James Corden kan zijn tranen niet inhouden als Paul McCartney de ware betekenis van “Let it be” uitlegt.

James Cordon had net een weeklange uitstap afgerond waarin hij speciale episodes van “The Late, Late Show” inblikte. En uiteraard eindigde hij in stijl. Tijdens het iconische “Carpool Karaoke” onderdeel, kreeg Corden hoog bezoek en wel van niemand minder dan Paul McCartney.

De 76-jarige muzieklegende nam Corden mee voor een ritje door Liverpool waar ze enkele plaatsen uit de jeugd en vroege muzikale loopbaan van McCartney bezochten.

Toen het duo door Penny Lane reed, begon ze het bekende, gelijknamige nummer van de Beatles te zingen. McCartney wees zelfs op enkele gebouwen en straathoeken die in het nummer aan bod komen. Ze stopten ook even bij een lokale kapperszaak. En hij signeerde zelfs de Penny Lane muur!

McCartney bekende dat hij nooit had gedacht dat de muziek van de Beatles langer dan 10 jaar zou meegaan.

De muzieklegende deelde vervolgens een droom die hij in de jaren ’60 had. Zijn overleden moeder kwam in de droom naar hem toe en vertelde hem: “Het komt wel goed. Laat het gewoon gaan (Just let it be).” Haar aanmoedigende boodschap nam niet alleen veel druk van zijn schouders, maar het inspireerde hem ook tot het nummer “Let it be.”

Wat McCartney niet wist, was dat Corden ook een erg persoonlijke verbinding met dat nummer had. Terwijl het nummer in de auto weerklonk, begonnen de tranen in de ogen van Corden op te wellen.

Corden vertrouwde McCartney toe dat hij als jonge jongen samen met zijn vader en opa, die ook muzikant was, samen zat om naar Let it Be van de Beatles te luisteren. Ze zeiden hem dat het het “beste nummer zou zijn dat hij ooit gehoord had.”

“Moest mijn opa hier nu zijn, dan zij hij hier een ongelofelijke kick van krijgen”, zei Corden trots. “Dat is hij”, antwoordde McCartney snel terwijl de tranen over de wangen van de gastheer rolden.

Meest bekeken

Maarten van Rossem snoeihard over André Hazes: ‘Hij moet in een psychiatrische inrichting’

Hoewel André Hazes er alles aan doet om buiten de schijnwerpers te blijven, blijft hij hét onderwerp op juicekanalen. Ook Maarten van Rossem krijgt weleens de nieuwste roddels over André mee, maar begint zich ernstige zorgen te maken. ,,Zou het niet verstandiger zijn om die zoon van André Hazes in een psychiatrische inrichting op te nemen?”

De ‘juice’ over André lijkt maar niet op te houden. Hoewel hij al een tijd lang onder de radar probeert te blijven, wordt er nog altijd veel over de zanger gemeld. Maarten van Rossem vindt alle geruchten over André onzin, zo vertelt hij in zijn podcast.

‘André moet in psychiatrische inrichting’

,,Al die rare mensen waar het over gaat… Zou het niet verstandiger zijn om die zoon van André Hazes in een psychiatrische inrichting op te nemen? Dat lijkt mij van wel. Maar hij speelt in deze wereld een prominente rol”, zegt Maarten.

‘Niet goed snik’

Van Rossem heeft sowieso niets aardigs te zeggen over de juicekanalen. Ook de ‘juice’ over andere artiesten hoeft hij niet te weten. ,,Zal ik je zeggen wat ik ervan vind? Het interesseert me totaal niks. Totaal nul. Iedereen mag van mij vreemdgaan totdat hij er ondersteboven van hangt”, zegt Maarten. ,,Wat kan het ons ook in godsnaam schelen dat Waylon vreemdgaat? Dat ben je toch knetter als je dat interessant vindt? Dan ben je toch niet goed snik?”

Giftig sap

Volgens Maarten is de rol van de media de afgelopen tijd totaal veranderd. ,,RTL Boulevard en Shownieuws bleken dus gewoon nog te netjes te zijn en dit is dan weer helemaal zonder enige vorm van check of dubbelcheck”, vindt hij. ,,Yvonne Coldeweijer is een prominente Nederlandse vrouw geworden. Juice, dat betekent sap. Dat klopt ook, het is onaangenaam sap, giftig sap.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wow, zo ziet Desiree van Lunteren eruit in bikini

Desiree van Lunteren is een Nederlandse voetbalster die sinds 2018 voor de Duitse club SC Freiburg speelt. In de zomer van 2019 keerde ze terug naar Ajax. Van Lunteren maakte haar debuut voor het Nederlands Elftal in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Frankrijk op 15 februari 2012. Ze kwam in de tweede helft als invaller; Frankrijk won met 2-1.

In juli 2017 maakte Van Lunteren deel uit van de Nederlandse selectie voor het EK voetbal in zijn land. Op het moment van deze selectie had ze meer dan veertig interlands gespeeld. Na het WK in Frankrijk 2019 speelde ze 78 interlands. Op 21 november 2019 kondigde ze aan dat ze vanwege gebrek aan motivatie zou stoppen met internationaal concurreren.

Past bij Desiree van Lunteren

Permanente schande voor zo’n talent natuurlijk. Hoewel we er zeker van zijn dat ze ook op veel andere gebieden van haar leven goed zal presteren. Zoals een fitnessmodel bijvoorbeeld!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Opnieuw groot drama familie Froger: ‘Overleden’

De stamhuis Froger moest vertrek verwerken van hen hondje Bobby. Natasja Froger deelt ie droevige televisiejournaal doodop Instagram. Ze postte eentje kiekje van hen vlam hond inclusief eentje verdrietige boodschap.

Bobby leed aan kanker. “Houden van bestaan zowel loslaten, hoewel doe dat zonet schrikaanjagend plus min tal pijn.” De Frogers ontdekten dat ie dier ongezond wasgoed doordat kantkloswerk noch meer wilde eten. Uit research bleek dan dat den tumoren hoewel uitgezaaid waarden onwel alle organen.

Ze wilden hen huisdier noch langdurigere autoriseren lijden, dus lieten kantkloswerk haar inslapen. “Vrolijk wasgoed kantkloswerk totdat den hekkensluiter ogenblik plus zowel bezitten wij nog wandelingen kunnen maken, watten den besluit nog slechter maakt, niettemin ie bestaan huis snee haar.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending