Jan Roos haalt uit: ‘Peter R. de Vries was echt een verschrikkelijke man’
Connect with us

WOW

Jan Roos haalt uit: ‘Peter R. de Vries was echt een verschrikkelijke man’

Terwijl bijna iedereen vol lof sprak over Peter R. de Vries heeft Jan Roos gisteren Peter compleet neergehaald. Volgens Jan Roos was Peter R. de Vries een verschrikkelijke man en wilde Peter hem zelfs voor de rechter slepen wegens een kwestie omtrent Marc van der Linden.

Volgens Jan Roos had Peter R. de Vries tegen iemand verteld dat zijn collega Marc van der Linden met wie hij soms aan de desk bij RTL Boulevard stond altijd onder invloed was van drugs. Die persoon aan wie Peter dit vertelde deelde het weer mee aan Jan Roos. Toen Jan Roos het nieuws openbaarde over het drugsgebruik van Marc van der Linden en zei dat Peter de bron was ontkende Peter in alle toonaarde en dreigde hij Jan voor de rechter te slepen.

Uiteindelijk is dit niet gebeurd en worden de geruchten dat Marc van der Linden een notoire drugsgebruikers is steeds sterker. Marc is zelfs ontslagen bij RTL Boulevard beweert Jan Roos en niet zelf weggegaan zoals in het persbericht naar buiten is gebracht.

Jan Roos zei het volgende over Peter R. de Vries

“Ik had dat toen via een bron gehoord en dat was Peter R. de Vries. Die heeft iemand die ik ken het verhaal verteld en diegene wilde dus ook getuigen toen Peter R. de Vries mij voor de rechter wilde trekken.”

“De volgende dag, zoals het altijd gaat bij al die waardeloze figuren in Hilversum: ‘Ja, ik gun jou de aandacht niet, dus ik trek de aandacht niet.’ Ja, vind je het gek, lul, want ik had je voor het gerecht getrokken.”

“Ja, ik vond het een verschrikkelijke vent. Ik gun echt hem die dood niet, ik gun niemand de dood, maar ik ga niet opeens zeggen dat Peter R. de Vries een heel aardige, leuke man was. Ik vond het een verschrikkelijke gozer. Als hij zijn bek opentrok over iets, dan had ik de scheuren in mijn rug en dan liepen de tranen over mijn billen. Ik vond het verschrikkelijk die man.”

Celeberties

Verontrustende beelden van Marco Borsato gelekt: “Hij ziet er écht slecht uit!”

Marco Borsato staat al langere tijd onder een vergrootglas in de media. Eerder was dit voornamelijk vanwege de talloze geruchten over verschillende affaires die opdoemden. Ook speelde er, en speelt er nu nog steeds, een verhaal over de zanger en Maan. Sinds de spraakmakende BOOS-video over de The Voice-schandalen is het echter een duistere kant ingeslagen. De zanger wordt er nu van verdacht grensoverschrijdende handelingen te hebben gemaakt met minderjarige dames. Een uitspraak is echter nog niet gedaan over deze zaak, maar de zanger en zijn gezin maken wel al een onwijs heftige periode mee.

Er zijn verschillende geruchten waarin de zanger een stuk land en een huis in Italië gekocht zou hebben om naartoe te emigreren. Showbizzwatcher Fawrynotsawry kwam als eerste met dit verhaal, vóór de BOOS-video. Hij zei: “Want wat ik ook heb gehoord is dat hij ergens in Italië een stukje grond heeft gekocht.”

Marco Borsato opgedoken: “Ziet er slecht uit!”

Hij vervolgt: “Stel je voor dat het gaat ontploffen. Dan gaat hij dus emigreren naar Italië of onderduiken.” Inmiddels zijn er meerdere berichten die aangeven dat de zanger zou vertrekken, echter is het daar nog niet van gekomen. De zanger is onlangs zelfs nog in Amsterdam gespot met zijn gezin, weliswaar flink undercover met een dikke sjaal en een petje. Nu zijn er opnieuw beelden gelekt welke op verschillende kanalen te vinden zijn. De zanger is hier opnieuw te zien met een petje op en een koffer met een hoop tassen. Of dit wellicht tijdens de verhuizing van zoonlief (link hieronder) is of niet kunnen we niet stellen. Wel zijn er veel reacties dat de zanger er erg slecht uitziet op de beelden:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig: Peter Gillis uit huis gezet door moordonderzoek

De villa in Neerpelt die Peter Gillis onlangs kocht, was van de doodgeschoten zakenman Marcel van Hout. Maar omdat die moord nog niet is opgelost, kunnen Peter en Nicol nog steeds niet hun intrek nemen in de villa.

Peter Gillis en Nicol mogen hun gekochte villa in Neerpelt nog steeds niet in. Peter kocht de villa van de ex van de doodgeschoten Marcel van Hout. Maar die heeft vermoedelijk iets te maken met de moord…

Peter wist van niets

Voordat Gillis het gigantische kasteel kocht, had hij al de villa in Neerpelt gekocht voor een bedrag van 4,5 miljoen euro. ,,Daar zouden we eigenlijk gaan wonen, maar toen het kasteel kwam, kon ik dat niet laten schieten”, zei Gillis eerder in De Telegraaf. ,,Nu ga ik in dat nieuwe huis in Neerpelt dus maar tijdelijk wonen, om hem straks weer van de hand te doen.”

Het leek een handige oplossing: de huidige villa in Neerpelt kan verkocht worden, en in de tijd dat Peter en Nicol in hun nieuwe luxe villa in Neerpelt wonen, kan het kasteel volledig gerenoveerd worden. Peter zag het helemaal voor zich, totdat er naar buiten kwam dat zijn nieuwe villa van de doodgeschoten Marcel van Hout was.

Verkoper betrokken bij de moord?

,,Ik heb het gekocht van zijn ex, maar er ligt nog beslag op van de overheid. Dat moet eerst loskomen”, vertelt hij in weekblad Weekend. Er ligt beslag op omdat de zakenman zijn testament wijzigde en zijn ex tot enige erfgenaam maakte. Maar die wordt nu verdacht van betrokkenheid bij de moord.

De vermeende moordenaar, haar minnaar, heeft namelijk bekend dat zij de moord had voorbereid en het wapen leverde om het huis in bezit te krijgen.

Een risicovolle aankoop van Peter, zo blijkt achteraf. Het onderzoek is nog in volle gang, en het is de vraag hoe lang het nog gaat duren voordat het stel in hun nieuwe villa kan gaan wonen.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Peter Gillis mag zijn villa niet in vanwege moordonderzoek

Peter Gillis kocht onlangs een villa in het Belgische Neerpelt, die oorspronkelijk van de vermoorde zakenman Marcel van Hout was. De moord is echter nog niet opgelost, dus kunnen Peter en Nicol nog niet verhuizen.

Peter kocht de villa van de ex van Marcel van Hout. Mogelijk heeft die iets te maken met de moord. Ondertussen kocht Peter ook een gigantisch kasteel. Daarover vertelde hij eerder: “Daar zouden we eigenlijk gaan wonen, maar toen het kasteel kwam, kon ik dat niet laten schieten. Nu ga ik in dat nieuwe huis in Neerpelt dus maar tijdelijk wonen, om hem straks weer van de hand te doen.”

In afwachting van de renovatie van zijn kasteel zou Peter dan in de villa gaan wonen, maar dat loopt dus even anders. Later kwam immers aan het licht dat de villa van de om het leven gebrachte Marcel van Hout was.

Verkoper verdacht?

Peter onthult in Weekend: “Ik heb het gekocht van zijn ex, maar er ligt nog beslag op van de overheid. Dat moet eerst loskomen.” Momenteel ligt er beslag op het huis omdat de ondernemer zijn testament wijzigde in het voordeel van zijn ex. Die is nu verdacht van mogelijke betrokkenheid bij de moord.

De moordenaar van de man, haar minnaar, bekende dat zij de moord had voorbereid en het wapen aanreikte. Achteraf beseft Peter dat de aankoop een risico was. Het onderzoek zal wellicht nog lang aanslepen en het is nog maar de vraag of Peter snel zijn intrek kan nemen in de villa.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending