Jan Roos slacht Eloise (18) af: ‘Net een Poolse kerel’
Connect with us

Meest bekeken

Jan Roos slacht Eloise (18) af: ‘Net een Poolse kerel’

Jan Roos haalt in de populaire showrubriek RoddelPraat keihard uit naar gravin Eloise (18), die carrière aan het maken is als influencer. Hij vindt de dochter van prinses Laurentien op een Poolse kerel lijken.

Gravin Eloise zoekt nu alweer bijna een jaar proactief de media op met haar eigen account op Instagram. Ze heeft heel veel fans, maar ook heel veel haters, die het 18-jarige meisje plagen met haar uiterlijk. Ook Jan Roos voegt zich nu bij dat kamp. De 44-jarige opiniemaker vindt dat de prinsessendochter er niet uitziet.

Gravin door de mangel
Jan Roos haalt gravin Eloise behoorlijk door de mangel in RoddelPraat, dat wekelijks tussen de 200 en 300 duizend kijkers trekt. “Daar wil ik wel wat over zeggen. Naast dat ik heel weinig met het koningshuis heb en zeker met dat héle lelijke meisje die de hele dag in de media zit…”, begint hij.

Vervolgens grijpt Dennis Schouten in door op de rode buzzknop te drukken. Dat houdt in dat Jan beter even zijn mond kan houden. “Van het Koninklijk Huis is dat…”, zegt Dennis.

Lelijk meisje
Die boodschap komt niet aan bij Jan: “Ja, maar dat is echt een heel lelijk meisje.”

Dennis: “Dat is een koninklijk meisje, is niet lelijk.”

Jan: “Jawel, die is wel lelijk joh. Vergeleken met haar moeder valt ze wel mee, maar het is niet best. Als deze op een gegeven moment bij Wouters Witgoed droogmolens zit te repareren, had ik het ook begrepen. Het is net een Poolse kerel.”

Zeiken
Eloise is bovendien aandachtsbelust, zegt Jan. “Dat meisje zit de hele dag met haar kop op social media en die loopt dan wel te zeiken: ‘Er is zo veel druk op mij door de buitenwereld!!!’ Ga dan niet op social media zitten, g*dverd*mme niet de hele tijd in de media lopen rondhangen, ga gewoon lekker in dat door ons betaalde paleisje lopen klootviolen en stel je niet aan!”

“Het is net als Matthijs van Nieuwkerk. Die zit tien jaar met zijn smoel prime time op televisie en dan zegt-ie: ‘Ik vind het zo vervelend dat ik herkend word op straat.’ Dan had je postbode moeten worden, paardenl*l!”

RoddelPraat
Jan Roos doet zijn schokkende uitspraken in RoddelPraat. Het bewuste fragment ziet u onderstaand vanaf 14:55.

Meest bekeken

Monique Westenberg erg emotioneel na verlies: “Wat mis ik je in m’n leven”

Monique Westenberg moest op 26 november 2019 afscheid nemen van haar steun en toeverlaat. Haar oma Corrie overleed op 88-jarige leeftijd.

Monique Westenberg maakte er op sociale media geen geheim van dat ze haar oma op handen droeg. Haar overlijden in 2019 kwam dan ook bijzonder hard aan.

Vorige maand herdacht Monique haar grootmoeder nog op wat haar 90ste verjaardag had moeten zijn. Vandaag staat ze stil bij haar overlijden.

“Al twee jaar aan de andere kant en tegelijkertijd ben je nu altijd zo dichtbij. Dat weet ik, dat voel ik!”, schrijft Monique op Instagram Stories.

“Je stuurt me en begeleid me en daar haal ik zóveel kracht uit, maar God wat mis ik je in m’n leven. Zo onbeschrijfelijk veel. Mijn alles, mijn koningin”, aldus Monique Westenberg.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Chantal Janzen plaatst pijnlijke boodschap gericht aan ex-liefje Johnny de Mol!

Chantal Janzen is al jaren lang gelukkig met haar man en ze heeft inmiddels ook al twee kinderen op de wereld gezet. Maar heel wat jaartjes geleden heeft de blondine een relatie gehad met Johnny de Mol. Iets wat eigenlijk half bekend en vrouwelijk Nederland wel kan zeggen als we de geruchten mogen geloven.

Wanneer je even goed op Google gaat zoeken kun je zelfs hele lijsten met vrouwelijke BN’ers vinden waar Johnny wat mee gehad heeft. We vermoeden dat het aanzien en de centjes van zijn pa daar wel een klein beetje mee te maken hebben. Aanpappen met Johnny betekent natuurlijk de dag erop je eigen show. Maar aan deze relaties hebben niet alle vrouwen even goede herinneringen weten we uit verschillende verhalen. We zullen deze verhalen hier niet gaan bespreken, maar wel dat Chantal blij is dat dit verleden tijd is.

Chantal Janzen plaatst iets over Johnny de Mol!

Johnny heeft tegenwoordig namelijk zijn eigen show HLF8 waar hij met enige regelmaat in de roddelkranten terecht komt. Zijn interview met, ook al een ex-liefje, Bridget Maasland ging bijvoorbeeld het internet over. In dit interview ging het namelijk over de bed-prestaties van Hazes jr. en die van hemzelf. Er gaan verhalen dat Johnny tijdens zijn relatie met Chantal behoorlijk naast de pot gepiest heeft. Ook zou Chantal helemaal geen contact meer hebben met de zoon van de grote baas: “Ze zei toen ook al helemaal geen contact meer met hem te hebben, maar dat als hij in de goot ligt en niemand hem wil helpen dat hij Chantal dan mag bellen en ze erover na zou denken of ze hem dan komt helpen“. Tijdens een uitzending van HLF8 met Johnny kwam op het Instagram-verhaal van Chantal plots deze tekst tevoorschijn. We kunnen wel bedenken over wie dit gaat:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Gerard Joling maakt zich grote zorgen om zijn moeder (92)

Ze verloor haar grote liefde, brak haar borstbeen en viel twee keer van de fiets. Het is geen wonder dat Gerard Joling zich zorgen maakt om zijn hoogbejaarde moeder Janny. ‘En dan voelt ze zich ook nog eenzaam.’

Wie de verschillende kanalen op internet waar Gerard Joling (61) zich roert een beetje volgt, ziet met grote regelmaat ook zijn moeder Janny voorbijkomen. Er gaat geen week voorbij zonder dat haar zingende zoon haar een bloemetje brengt. ‘Natuurlijk. Maar ik moet je zeggen dat er sowieso heel goed voor haar wordt gezorgd,’ vertelt Gerard aan Story. ‘Zeker niet alleen door mij. Ook door mijn broer, zus, zwager en de kleinkinderen. En door de kinderen van haar overleden vriend Cor. En daar ben ik ongelooflijk dankbaar voor. Ze woont nog steeds op zichzelf en dan denk ik weleens: jeetje, wat een sterke vrouw.

Ze heeft vorig jaar haar borstbeen gebroken, is twee keer van de fiets gevallen. En natuurlijk is Cor ook nog overleden, wat een ellende voor zo’n oud mens. Soms voelt ze zich ook best een beetje eenzaam. Dat zegt ze dan meteen tegen me. Zo van: Jemig Geer, dan ben ik dan en dan weer alleen. Ze maakt ook echt tijdsblokken. Tussen twee en drie komt die, dan die, en kom jij dan daarna? vraagt ze dan. Maar goed, op de een of andere manier rolt ze er toch doorheen. Ik ben enorm trots op haar.’

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending