Connect with us

Funny

“Jan Smit heeft keihard gelogen over zijn gezondheidstoestand!”

Het schijnt nog steeds niet erg lekker te gaan met Jan Smit en zijn gezondheid. Zoals we inmiddels weten heeft hij álle optredens en activiteiten tot de jaarwisseling had stilgelegd om uit te zieken en bij te komen. Hij schreef destijds: “Lieve allemaal! Ik heb -nadat ik afgelopen week acute laryngitis opliep-, besloten mijn agenda tot het einde van het jaar vrij te maken. Ik ondervind momenteel teveel hinder van lichamelijke klachten.

Het is daarom op dit moment gewoon tijd om voor mijzelf en mijn gezondheid te kiezen, hoezeer me dat ook spijt naar al mijn trouwe fans toe… Alle geplande optredens en/of activiteiten komen daardoor helaas te vervallen. Uiteraard wordt er gekeken naar vervangende data. Ik wil de rest van dit jaar heel graag gebruiken om mezelf weer helemaal op te laden voor 2020, zodat ik in het voorjaar weer kan knallen met mijn nieuwe album!”

Jan Smit niet zomaar ziek
Gerard Joling denkt dat er veel meer aan de hand is met de zanger. Hij geeft aan dat het nooit een keelontsteking is die zolang aanhoudt, daar ben je binnen een paar weken wel vanaf. Joling geeft aan dat de Volendammer weleens zou kunnen kampen met een burn-out.

Funny

Ai: Optreden van Gerard Joling gaat compleet mis!

Gerard Joling is een Nederlands zanger en televisiepresentator. Hij brak in de jaren tachtig door na zijn deelname aan de Soundmixshow en werd vooral in Azië een zeer populair artiest. In 1988 was hij de Nederlandse deelnemer aan het Eurovisiesongfestival.

Hij blies aan het begin van de 21e eeuw zijn carrière nieuw leven in door zich aan te sluiten bij De Toppers en mee te werken aan televisieprogramma’s als Joling & Gordon over de vloer. Daarna presenteerde hij onder meer diverse grote tv-shows, behaalde muzikale hits als Maak me gek en zette zich met Gordon in als ambassadeur van het Nationaal Ouderenfonds. Maar wist je dat hij zélf wanneer hij aan het hoesten is nog prachtig kan zingen?

Gerard Joling heeft een kriebeltje
Hij was namelijk te gast bij koffietijd om even een nummertje te zingen. Maar iets zegt ons dat dit niet live was maar dat hij aan het playbacken was. En ander is het best knap om zo mooi te blijven zingen tijdens het hoesten!

Doorgaan met lezen

Funny

Wilfred Genee: ‘Bridget Maasland, stop met zeiken!’

Wilfred Genee vindt dat Bridget Maasland gruwelijk veel zeikt over de media-aandacht voor haar relatie met haar toyboy André Hazes jr. Dat heeft de presentator gezegd op Radio Veronica. Maasland is nota bene presentatrice van RTL Boulevard, maar vindt dat niemand zich met haar privéleven mag bemoeien. “Wat loop je nou te zeiken? Je bent een bekende Nederlander, weet je wel. Dan weet je dat er reacties gaan komen. Doe nou niet zo moeilijk. Alsjeblieft, weet je wel“, aldus Genee.

Zijn sidekick Celine Huijsmans begrijpt wel waarom Bridget en André zoveel ellende over zich heen krijgen. “Wat het overschaduwt is het verdriet van Monique natuurlijk en dat die ineens dat persbericht voor haar voeten geworpen kreeg.”

Bridget en André wrijven hun geluk er te veel in bij Monique Westenberg en dat is niet erg chic, zei Story-baas Guido den Aantrekker gisteren in Shownieuws.

Daar kan Huijsmans zich wel in vinden: “ Waarom mensen er zo op reageren en er zo mee bezig waren, dat is niet per se omdat het Bridget is, misschien een beetje, maar meer om de manier waarop het gegaan is. Als André nou al jaren vrijgezel was en hij krijgt een relatie met Bridget, dan denk ik dat mensen veel minder heftig hadden gereageerd.”
Wilfred Genee: “Zij wekte de indruk dat ze dacht dat het nog goed zou komen en dat maakt het helemaal een beetje pijnlijk allemaal. Ach, laat het maar gaan.”

Doorgaan met lezen

Funny

Huis op Funda met lelijkste zwembad ooit, als je géén Feyenoord fan bent!

Speur jij Funda dagelijks af naar verborgen pareltjes? Nou, hier ga je wél of juist helemaal géén fan van zijn! Sfeervolle rietgedekte villa op een mooie locatie. De Nico Staalstraat is in 2006 aangelegd voor de bouw van zeven vrijstaande riet gedekte villa’s.

Nummer twee onderscheidt zich van de andere woningen door een prachtig overdekt terras aan de achterzijde en het enorme zwembad in de achtertuin. Het huis is uitstekend onderhouden en is binnen strak en modern afgewerkt. Een mooi en comfortabel huis met veel privacy. De prachtige Brabantse Biesbosch en recreatiepark de Kurenpolder op loopafstand.

Feyenoord zwembad
Wanneer je dit huis zou willen kopen dan moet je 100% fan zijn van Feyenoord en van geen enkele andere club. Verkooptechnisch misschien niet heel handig voor de verkoper omdat hij nu een hoop minder potentiële klanten heeft:

Doorgaan met lezen

Trending