“Jan Smit keihard betrapt met Maan de Steenwinkel door zijn vrouw, Lisa!”
Connect with us

Meest bekeken

“Jan Smit keihard betrapt met Maan de Steenwinkel door zijn vrouw, Lisa!”

Jan Smit is al een tijdje in het nieuws vanwege een vermeende ruzie met zijn zus. In RTL Boulevard zou volgens hem een hoop geknipt en geplakt zijn waardoor zijn reactie op dit alles erger leek dan het was. Hier heeft hij inmiddels ook al op gereageerd in De Telegraaf: “Ze knippen eruit wat hen het beste uitkomt…

Mensen willen graag iets groter maken dan het is, maar toen dit project kwam heb ik gekozen voor andere mensen, omdat eigenlijk elk karakter tot leven kwam.” Op de vraag of hij nog overhoop ligt met zijn zusje zegt hij: “Absoluut niet. Nee hoor, maar wij werken niet meer samen. That’s it. We kunnen er nog twee uur over blijven lullen, maar meer wordt het niet. Mensen willen heel graag dat je altijd maar je mening ergens over geeft of reageert. Ik weet hoe het zit, Monique weet hoe het zit en that’s it. Het is allemaal niet zo spannend.” Maar er blijkt toch iets anders te spelen volgens een gerucht dat de kop op begint te steken.

Jan Smit en Maan?

Sinds de welbekende juice-kanalen gearriveerd zijn in Nederland blijft geen enkel gerucht onbesproken. Waar Maan de Steenwinkel al eens, en nog steeds, gelinkt wordt aan Marco Borsato is daar nu ook mister Smit bijgekomen. Het juice-kanaal Reality.FBI heeft onderstaande gepost over de ruzie van Jan en zijn vrouw én zijn zus. De oorzaak? Maan! De kanaal schrijft dat Jan destijds betrapt is door zijn vrouw op het vreemdgaan met Maan. Lisa zou hem uit huis gegooid hebben en beide zussen van Jan zouden de kant van Lisa hebben gekozen. Dit zou de bekoelde relatie tussenbeide verklaren. Het kanaal zou dit gerucht uit een ‘geheime betaalgroep’ hebben. Of dit de betaalgroep van Yvonne Coldeweijer is kunnen we niet met zekerheid zeggen. Bericht en video van de twee hieronder:

Meest bekeken

Huidige coronamaatregelen gaan langer duren! “Onwaarschijnlijk dat we er na drie weken van af zijn”

OMT-lid Ernst Kuipers is er niet van overtuigd dat de huidige maatregelen na drie weken gelijk over zijn. De ziekenhuisbezetting is daar namelijk nog veel te hoog voor. Het is ook ‘onwaarschijnlijk dat de extra maatregelen na drie weken worden losgelaten”.

Huidige maatregelen

Het demissionair kabinet heeft aangegeven dat de nieuwe maatregelen maar voor drie weken zouden gelden. Daarna zou er worden gekeken of dit wordt verlengd. Rutte heeft ook aangegeven dat zij hopen dat dit maar drie weken duurt om toch nog ‘een normale kerst’ te vieren. Ernst Kuipers denkt daar anders over en houdt rekening dat de extra maatregelen langer gaan duren.

Daarvoor moeten we eerst een daling zien in het aantal besmettingen en dat ook enige tijd vasthouden, zodat we het ook terugzien in de ziekenhuisopnamen; zodanig dat je die planningen weer kunt maken.” De maatregelen van 12 november hebben wel ‘enig effect’ maar nog steeds onvoldoende voor een daling.

Bekijk de video hier

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Nederland maakt bocht over geldigheid EU coronapas

Nederland maakte plotseling een bocht in de discussie over de houdbaarheidsdatum van de EU coronapas. Om de eenheid te bewaren binnen Europa keert het kabinet nu gevaccineerde reizigers de rug toe.

Vanaf 10 januari wil de EU het Europees coronacertificaat aanpassen door het slechts negen maanden geldig te maken. Dat is dan na de laatste prik. De geldigheid kan worden verlengd met een boosterprik.

Het ministerie van Volksgezondheid verklaarde eerder nog: “De voorgestelde geldigheidsduur van negen maanden voor vaccinatiecertificaten is te kort. Hoewel de bescherming van vaccins iets is verminderd in de afgelopen periode, beschermen ze, ook na twaalf maanden, nog altijd goed tegen ernstige ziekte en sterfte.

Nu schaaft Den Haag haar standpunt bij. “We zien dat de besmettingen in Europa snel oplopen en dat landen inzetten op een kortere geldigheidsduur voor vaccinatiecertificaten. We willen de regels rondom het coronacertificaat zo veel mogelijk gelijk kunnen trekken, wat in het belang is van het vrije verkeer van personen in de EU.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Prinses Amalia heeft in het geheim een vriendinnetje

Het is geen geheim dat onze koninklijke familie goede relaties onderhoudt met de Japanse royals. De families zien elkaar niet zo vaak, maar prinses Amalia heeft een goede vriendschap met prinses Aiko.

De twee prinsessen hebben veel dezelfde passies, maar hun lot is heel anders. Op 7 december blaast Amalia achttien kaarsjes uit en dat is een grote stap richting troonsopvolging. Aiko werd gisteren 20 jaar en daarmee is ze volgens de Japanse wetgeving officieel meerderjarig. De prinses komt niet in aanmerking voor troonsopvolging. Alleen zonen van keizers maken kans op de tronen.

Gepest

Haar ouders houden Aiko bewust uit de aandacht. Als kind had ze zwaar te lijden onder een slechte gezondheid. Ze heeft namelijk longproblemen. Daarbij komt nog dat ze op school gepest zou zijn.

Met Amalia is het heel anders gesteld. Zij houdt een sabbatjaar en verkent de wereld. Willem-Alexander en Máxima beaamden dat de prinses daar ontzettend veel van opsteekt. Ze loopt ergens in het buitenland stage, wellicht in Amerika. Daar is ze het laatst gezien op de luchthaven van Los Angeles.

Volgens het Spaanse ‘Hola!’ kunnen Amalia en Aiko het uitstekend met elkaar vinden. Amalia, Ariane en Alexia gingen in 2019 nog naar Japan voor de inhuldiging van keizer Naruhito. Dat is wellicht de laatste keer dat ze elkaar gezien hebben.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending