Jan Smit openhartig over privéleven tijdens ernstige ziekte
Connect with us

Celeberties

Jan Smit openhartig over privéleven tijdens ernstige ziekte

Drie jaar geleden maakte Jan Smit (36) bekend rust te nemen vanwege een burn-out. Hoewel de zanger in die tijd nog wel wat dingen gedaan heeft, zoals het presenteren van het Eurovisie Songfestival, werkt hij op dit moment nog druk aan zijn herstel. In een gesprek vertelt Jan hier openhartig over.

Zo vertelt Jan aan het Vlaamse weekblad Dag Allemaal dat hij de lat voor zichzelf veel te hoog heeft gelegd. Iets wat een grote impact heeft gehad op zijn gezin.

Nummer één
Zijn carrière had, volgens de zanger zelf, helemaal niet zijn eerste prioriteit moeten zijn. Zo laat hij namelijk weten gezegend te zijn met ‘een pracht vrouw en drie gezonde kinderen’. Aan het weekblad vertelt Jan dan ook dat het voor zijn gezin niets uitmaakt of zijn plaat een succes is of niet. ‘Ik hoor voor hén nummer één te zijn en vooral ook andersom: zij zouden voor mij nummer één moeten zijn.’ Hij vervolgt: ‘Dat is een stukje dat ik nu, en zeker ook door corona, volop aan het ontdekken ben.’

Uitlaatklep
De zanger is voor zijn burn-out in therapie gegaan, iets wat hij overigens nog steeds doet. ‘Het geeft me houvast. Aanvankelijk zag ik dat als een mislukking. Dat iemand mij moest oprapen omdat ik zo zwak was en het niet alleen kon’, vertelt hij eerlijk. Toch kan Jan het aan iedereen aanraden, ook als het preventief is. ‘Met iemand praten over dingen waar je tegenaan loopt in het leven, lucht ontzettend op. En het hoeft niet altijd negatief te zijn, gewoon een uitlaatklep hebben kan voldoende zijn.’

Gezinsleven
Zijn burn-out heeft in het begin dan ook een grote impact op zijn gezin had. ‘Voorheen voelde ik wel dat ik tekortschoot en dat compenseerde ik dan met cadeautjes’, vertelt Jan aan het weekblad. Nu hij in therapie zit en aan het herstellen is, merkt hij een groot verschil. Zo laat de zanger weten dat hij nu meer met zijn kinderen onderneemt. Vaste prik is dan ook op zaterdagochtend mee naar de voetbal van zoontje Senn. ‘Vroeger ging Liza mee of mijn schoonvader en vertelde hij me via FaceTime: ‘Papa, ik heb gescoord!’ Nu zie ik hem die goal met eigen ogen maken’, aldus een trotse Jan.

Extra genieten
Ook onthult de zanger dat hij alleen maar energie van zijn drie kinderen krijgt. ‘Wat ik met hen heb gemist, kan ik nooit meer inhalen. Ik kan alleen maar extra genieten van de tijd die ik nu met hen kan spenderen.’

Celeberties

Zien: Tijl Beckand zoenend gespot in club met onbekende dame

Jan Roos en Dennis Schouten beweren dat Tijl Beckand zijn vriendin bedrogen zo hebben. Tijl zou namelijk in de Holy Moly in Breda hebben staan tongen met een dame van begin twintig. Tijl die zelfs 47 jaar is zou aardig dronken zijn geweest en zou zijn handen niet meer van de vrouwen af hebben kunnen houden in de Holy Moly.

Tijl bedonderde overigens ook zijn eerste vrouw met wie hij getrouwd was en twee kinderen had. Hij had volgens verschillende bronnen namelijk al een tijdje een affaire met zijn huidige vriendin Markell. Die hij leerde kennen op de werkvloer. Markell was toen nog een productie-assistente. Met Markell kreeg Tijl ook nog een zoon.

Het lijkt erop dat Markell niet op de hoogte is van Tijl zijn avontuurtje in de Holy Moly in Breda. Dus dit krijgt vast nog een staartje.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Deze foto’s van onze vrijgezelle Bridget Maasland in bikini wil je gezien hebben vandaag

Het was de laatste tijd en ook nog de komende tijd waarschijnlijk het gesprek van de dag in roddelend Nederland.

De breuk tussen André Hazes en Bridget Maasland en misschien nog wel meer: de liefde tussen André en Monique weer dik aan was en ook weer uit, want André ging naar Sarah. Het moge in in ieder geval duidelijk zijn dat André een echte borstenman is. Zowel Monique als Bridget heeft namelijk een goed bos hout voor de deur liggen.

Bridget Maasland in bikini
De 45-jarige moeder van de 11-jarige Mees is misschien niet helemaal puur natuur meer, maar daar zal André waarschijnlijk wel maling aan hebben.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftige beelden: Jeroen Rietbergen in elkaar geslagen door slachtoffer

Vieze Jeroen Rietbergen is na alle onthullingen over het misbruik schandaal bij The Voice naar het buitenland gevlucht. De laatste keer dat hij ergens gespot werd was in Zuid-Afrika. Had werd daar toen door een Nederlandse toerist lunchend gezien met twee dames bij een wijngaard. Het is nu onbekend waar vieze Jeroentje is. Maar dat betekent niet dat er geen weer nieuwe schokkende onthullingen over hem opduiken.

Laatst nog deed zangeres Do een schokkende onthulling over Jeroen. In een interview met het NRC zei ze namelijk het volgende.

,,Twintig jaar geleden heeft hij dingen bij mij gedaan waarvan ik toen zei: gast, je bent gewoon koekoek, dat doe je toch niet? Maar er was een andere machtsverhouding, want ik huurde hem in en was niet afhankelijk van hem. Wat hij deed was echt niet oké, maar nadat ik hem erop heb aangesproken heeft hij het nooit meer bij mij gedaan. Mijn collega’s wisten ervan en als hij dan weer vieze praatjes had zeiden zij: gast, hou eens je bek joh, doe normaal. Dus ik voelde me gesterkt door mijn omgeving.”

Maar dat bleek niet het hele verhaal te zijn. In de podcast ‘Met z’n allen’ doet Do voor het eerst haar hele verhaal over deze vreselijke gebeurtenis. Het blijkt dat Jeroen veel verder probeerde te gaan en dat Do zelfs geweld moest toepassen om Jeroen tot stoppen de dwingen.

Do zegt er het volgende over:

,,In de situatie met Jeroen Rietbergen, die heeft me echt aangerand. Dat weet hij ook, want ik heb hem vol in zijn gezicht geslagen op het moment dat het is gebeurd Hij heeft toen ook gezegd: ‘Sorry, zal het niet meer doen, ik dacht ik probeer het gewoon.”

,,Hij heeft het dus blijkbaar zijn hele leven lang gewoon voortgezet. Wat ik het moeilijke vond: het blijft toch wel bizar dat iedereen weet dat hij het doet en dat het dus gewoon door kan blijven gaan.”

Ook laat Do weten dat de regisseur van The Voice ook bij haar een grens is overgegaan.

,,Hij is extreem handtastelijk. Ik vond het onprettig om alleen met hem in een ruimte te zijn, omdat ik vind dat hij een grens overgaat.”

Doorgaan met lezen

Trending