Jan Smit recht in zijn hart geraakt
Connect with us

Meest bekeken

Jan Smit recht in zijn hart geraakt

Jan Smit, herstellende van een burn-out, heeft steun uit mooie hoek gekregen. Waar een van zijn bekendste hits Recht Uit Mijn Hart luidt, wordt de zanger nu zelf juist in zijn hart geraakt…

“Sinds een aantal weken volg ik Martin Gijzemijter,” schrijft Jan op Instagram. “Een woordkunstenaar waar ik persoonlijk heel veel aan heb…

Om de zoveel dagen plaatst hij gedichtjes van 4 zinnen. Zéker de moeite om te volgen, ik zou vandaag nog beginnen.”

“Hij raakt mij heel vaak recht in het hart! Misschien heeft iemand van jullie er ook iets aan…” sluit Jan af.

Hij deelt een tekst die slaat op zijn eigen situatie. “Je hoeft niet altijd vol gas om lijnrecht op je doel af te gaan. Als langzaam geen vooruitgang was, hadden slakken nooit bestaan.”

In therapie

Jan worstelt al een half jaar met een burn-out. Onlangs deelde Jan nog een filmpje waarin te zien is welke therapie het beste voor hem werkt.

Bij de video schreef hij: “Muziek maken is voor mij persoonlijk misschien wel de beste therapie!

Het bundelen van ervaringen die ik heb opgedaan én de lessen die ik in de loop der jaren heb geleerd…

Één ding staat vast, vanuit je diepste dalen ontstaan de meest waarheidsgetrouwe en emotionele liedjes.

Geen idee wanneer ze überhaupt uitkomen, maar nieuwe muziek componeren samen met Thomas geeft ook nieuwe energie! Mijn eigen gitaarspel zal voor eerst te horen zijn op één van de nummers…”

Jan kwakkelt al maanden met zijn gezondheid door de burn-out en doet het sindsdien rustig aan om weer beter te worden.

Toch komt hij af en toe buiten de deur om te oefenen voor zijn rol als presentator bij het Eurovisie Songfestival van inmiddels 2021.

Zo gaf hij begin maart nog een update over hoe het met hem gaat: “Voor het eerst ‘echt’ de deur uit! Vandaag mocht ik op de foto met Chantal en Edsilia voor het Songfestival.

Het voelt raar en bijzonder tegelijk!” vertelde Jan op Instagram. “Week na week probeer ik mijn grenzen te verkennen, met nu dus een uitstapje van een uurtje!

Of het goed voor me is? Dat merk ik meestal pas achteraf… Wat ik inmiddels weet, is dat het mentaal wél goed is om heel af en toe iets te hebben om naar uit te kijken!”

Meest bekeken

ZIEN: Gerard Joling deelde het bed met een wel héél bekende politicus

Gerard Joling werd onlangs 60 jaar en wilde dat uiteraard groots vieren. Wegens de coronacrisis kon dat helaas niet doorgaan maar aan tafel bij Jinek voelde hij zich toch een beetje jarig. En hij deed daar een aantal opmerkelijke uitspraken. Na Patty Brard en Gordon komt nu ook Gerard met een eigen boek, zo vertelt hij vrijdagavond.

“Ik geloof niet dat ik heel anders ben privé, als op televisie”, vertelt hij over zijn aanstaande biografie. Toch komt er genoeg in te staan wat we nog niet wisten, zoals wilde verhalen over zijn s*ksleven. “Anders is het ook geen biografie”, lacht hij.

Gerard Joling deed het met een politicus

Zo onthult hij dat hij ooit het bed heeft gedeeld met een bekende Nederlandse politicus. “Meer ga ik niet zeggen, het wordt enig. Het is zeker niet om iemand te kakken te zetten of vervelend te doen, maar ik heb zoveel internationale mensen ontmoet.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Opnieuw heel slecht nieuws over Marco Borsato: Dit is er aan de hand

Marco Borsato blijft het moeilijk hebben. De zanger zag een einde komen aan zijn huwelijk met Leontine.

Het gaat allemaal zeer vlug. De scheiding is intussen al geregeld en ook hun dure villa is in een mum van tijd verkocht.

Heftige tijden

Het zijn heftige tijden geweest voor Marco Borsato. Hij woont nu in een penthouse in Alkmaar.

Marco lijkt nu de tijd te gaan nemen om te treuren om zijn stukgelopen huwelijk. ‘Hij gaat die tijd ruimschoots nemen’, staat er te lezen in Weekend.

Dat heeft ook zo zijn gevolgen. ‘Het zal nog wel even duren voor hij met nieuwe muziek voor de dag komt.’

Bron: Showbizz24.be Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Celeberties

Einde: André Hazes en Monique Westenberg zetten punt achter relatie

Het gonst al weken van de geruchten maar het is nu bevestigd: André Hazes en zijn vriendin Monique zijn uit elkaar.

De 24-jarige Hazes bevestigde zondagavond de geruchten rondom zijn relatie met Monique in Shownieuws. Hij gaf aan dat het “niet zo lekker gaat”. “Dat vinden we allebei heel kut, maar dat is nu eenmaal zo. Ik denk dat er gewoon teveel is gebeurd. We hebben zoveel meegemaakt in korte tijd. En ik ben misschien ook een beetje verdwaald geraakt in deze wereld. Ik vind mijn werkleven gewoon heel erg leuk.” In Shownieuws vertellen de twee ook voor het eerst zélf waarom het niet zo lekker meer gaat.

Druk schema

Volgens Monique is de breuk te wijten aan het ‘drukke schema’ van André. “Hij heeft weinig tijd voor het gezin. De situatie is nu dat André er voor gekozen heeft ergens anders te gaan wonen. Ik denk dat het eigenlijk allemaal een beetje te veel aan het worden is. Zijn agenda is ontzettend volgepropt. Hij heeft nauwelijks tijd voor zichzelf, laat staan voor zijn gezin. Normaal als je die druk hebt, neem je pauze van je werk. Alleen in Andrés geval is het onmogelijk om pauze van zijn werk te nemen en kiest hij er voor pauze van zijn gezin te nemen.”

View this post on Instagram

Het persbericht dat namens André’s management zojuist is uitgebracht is voor mij behoorlijk pijnlijk. Afgelopen weken hebben wij, na een rot zomer, weer een fijne periode gehad en onze zoon was ontzettend blij dat papa weer zo veel om ons heen was en dat maakt een moeder hart heel blij. Afgelopen week hebben wij een goed gesprek gehad waarna wij toch besloten definitief een punt achter onze relatie te zetten. De reden hiervan is omdat er geen afspraken gemaakt kunnen worden op bepaalde eigenschappen die nodig zijn om niet alleen als artiest, maar ook als gezin balans te hebben. De tijd om dit een plekje te geven heb ik nog niet gehad en het meest belangrijke de tijd en de rust om het onze zoon proberen uit te leggen. Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker. Dat er nu stel op sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken. Graag wil ik nu de rust krijgen om dit op een rustige manier proberen uit te leggen aan mijn zoon en dit allemaal te verwerken.

A post shared by ̈ (@moniquenoell) on

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending