Je gelooft het niet: Babynieuws voor André Hazes, Sarah van Soelen én Monique Westenberg!
Connect with us

Celeberties

Je gelooft het niet: Babynieuws voor André Hazes, Sarah van Soelen én Monique Westenberg!

Er is een bizar gerucht gaande over André Hazes en zijn ex Monique Westenberg. Maar ook Sarah van Soelen, zijn nieuwe vriendin, komt voor in dit verhaal. Wat er allemaal wel en niet van waar is, dat moet nog blijken. Guido den Aantrekker zegt dat hij dit vandaag via Story zal gaan onthullen.

Verschillende media als Radio Veronica, 100% NL, D&D en andere shownieuws-media zijn al flink aan het speculeren, er wordt namelijk babynieuws verwacht laten verschillende bronnen weten. Sommigen zeggen te denken dat Monique Westenberg zwanger is. Het is bekend dat ze al heel lang een tweede kind wil maar dat zwanger worden maar lastig gaat. Omdat ze al ouder aan het worden is, 43 inmiddels, is zwanger worden steeds moeilijker. Het stel had destijds eitjes laten invriezen en de geruchten zijn dat ze voor hun scheiding wellicht een eitje hebben laten bevruchten.

Wie is zwanger van André Hazes, Monique of Sarah?

Maar aan de andere kant zijn er mensen die denken dat Sarah een kindje van de zanger draagt. Instagram-account Fawry krijgt berichten binnen die de zanger met Sarah in een kliniek in Scheveningen zouden hebben gespot. Komende week zou ze 3 maanden zwanger zijn en het babynieuws met de buitenwereld gaan delen. Maar we moeten natuurlijk beseffen dat dit ook een grote reclamestunt kan zijn voor de bladen. Het is dus goed mogelijk dat er iets minder heftig nieuws komt dan babynieuws. Of ze zijn natuurlijk beide zwanger, je weet het niet meer met de BN’ers tegenwoordig!

Celeberties

André Hazes en Sarah krijgen beveiliging na zware bedreigingen

Toen André Hazes in maart de breuk met Monique aankondigde en zijn prille gevoelens voor Sarah van Soelen toegaf, kreeg het kersverse koppel zware bedreigingen.

Dat vertelt André in Veronica Superguide. De zanger vertelt honderduit over de chaotische tijd na de breuk met zijn verloofde. De meeste mensen kozen partij voor de blondine. Dat leidde tot bedreigingen aan het adres van André en Sarah. Ze kregen zelfs een tijd privébeveiliging.

Goed wijf

De zanger zegt dat Sarah op slag de meest gehate vrouw van Nederland was. Gelukkig kan de influencer goed met de stress om. “Sarah is een heel goed wijf. Heel sterk ook. Ze kan dit echt aan”, klinkt het.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Nederland in shock door verbouwd gezicht van Jaimie Vaes op filmpje: ‘Heel veel sterkte’

Heel Nederland is in shock door hoe de vrouw van Lil Kleine, Jaimie Vaes, er vandaag de dag uitziet. Er een filmpje op Youtube verschenen waar meerdere mensen onder reageren met: ‘Wat is er met haar gebeurd?’.

In het populaire YouTube programma Koen’s Cocktails kreeg Jaimie Vaes vragen over haar leven van Koen Pieter van Dijk. Als je naar de reacties onder het filmpje kijkt zie je dat de mensen mensen met iets heel anders bezig zijn: haar uiterlijk.

Iemand reageert met “Het eerste wat ik letterlijk dacht toen ik haar zag in dit filmpje is dat ze die cateye lift gedaan heeft. Nog voordat ze er zelf over begon….”. Terwijl iemand anders zegt: “Leuke meid alleen ontzettend zonde van alle fillers en botox! Maakt haar veel ouder.”

Zoals je kan zien zijn de reacties redelijk positief over wie zij als persoon is alleen schrikken mensen van de plastische chirurgie die ze is ondergaan:

“Woaahh what the f* is er met haar gezicht gebeurd!!! Is ze door een fillervrachtwagen aangereden! My God!!😱

Op dat moment zat Jaimie gezellig met Lil Kleine in Dubai waar ze met hun zoontje op vakantie zijn. Een tijdje geleden was er nog veel ophef rondom hun vakantie toen Lil Kleine een paar opmerkelijke woorden had over de lockdown in Nederland.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig nieuws: het gaat niet goed met de gezondheid van André Hazes

André Hazes is meerdere keren per week in de media en meestal gaat dat om zijn liefdesleven. Dat hij een aantal vriendinnetjes heeft gehad is nu wel duidelijk maar dat goede leven wat hij heeft eist ook een tol op zijn lichaam.

André was vooral tijdens de lockdown erg met zijn lichaam bezig en dat liet hij ook zien want hij was minimaal twee keer per dag in de sportschool en dronk geen druppel alcohol. Het resultaat mocht er wezen wat hij was goed gespierd.

Aangekomen

Maar nu André weer volop aan het genieten is eist dat een tol op zijn lichaam. Het strakke lichaam wat hij had is er bijna niet meer en hij heeft zelfs een klein buikje gekregen.

Als je op onderstaande foto kijkt zie je duidelijk dat zijn buikspieren verdwenen zijn en ook zijn grote armen hebben afscheid genomen; niets is meer zo straks als dat het was.

Zelf erkent hij ook dit probleem en plaatste een foto met de volgende tekst: “Aanschouw… 3 maanden niet meer op je eten letten…”.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending