Jean-Marie Pfaff maakt zich erge grote zorgen om z’n vrouw Carmen: “Ze moet verschrikkelijk oppassen”
Connect with us

Celeberties

Jean-Marie Pfaff maakt zich erge grote zorgen om z’n vrouw Carmen: “Ze moet verschrikkelijk oppassen”

Jean-Marie Pfaff maakt zich grote zorgen om zijn vrouw Carmen. De gewezen doelman is er dan ook niet helemaal gerust in.

Jean-Marie Pfaff zijn vrouw Carmen heeft zware osteoporose. Ze heeft drie wervels gebroken en is voor 66% gehandicapt.

Twee jaar lang bracht ze door in een hospitaalbed in de living. Nu loopt ze intussen weer rond.

“Maar ze moet verschrikkelijk oppassen en heeft veel pijn”, legt Jean-Marie uit in Dag Allemaal.

Hun drie dochters zijn mantelzorgers. Ze doen alles om het hun moeder zo aangenaam mogelijk te maken. “Maar toch, ik hou mijn hart vast”, besluit Jean-Marie.

Celeberties

Dionne Stax had het behoorlijk koud op de set van Jan Magazine!

Dionne Stax heeft vorige maand voor Jan Magazine een geweldig mooie shoot gehouden. Alle foto’s werden geheel in Peaky Blinders-thema gemaakt. Zo werd de kleding en haardracht toegepast maar ook de setting van de foto’s waren typisch voor de Netflix serie.

Maar dat betekent dus ook dat de kleding niet altijd helemaal past bij de temperaturen van de maand december in Nederland. De presentatrice heeft zelf al aardig wat foto’s geplaatst op haar persoonlijke social media. Ook Jan Magazine heeft natuurlijk aardig wat kiekjes geplaatst. Maar er is meer.

Dionne Stax had het koud op de set!

Natuurlijk zijn er ook “backstage” foto’s op de set gemaakt en foto’s die het niet gered hebben. En op deze foto’s is toch goed te zien dat de temperaturen behoorlijk laag lagen die dag:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Gaby Blaaser is samen met vriendinnetje haar ondergoed vergeten aan te trekken

Hoewel het nog echt geen typisch winterweer is, zijn de temperaturen in ons landje aardig laag. En volgende week lijkt het zomaar nog een tikkie kouder te gaan worden. Voor Gaby Blaaser is dat gelukkig geen enkel probleem.

De voormalig Bachelorette weet namelijk haar fans te verblijden met een schaars gekleed kiekje bij haar thuis. Want hoewel ze wel een trui en sokken en schoenen heeft aangetrokken is ze per ongeluk vergeten om haar ondergoed en een broek aan te trekken. Haha gekkie!

Gaby Blaaser is ondergoed vergeten

Naast Gaby zien we ene Olijn zitten. Volgens haar Instagram-profiel is ze half French en half Dutch en is ze ook ‘inked’. Very leuk allemaal maar wacht maar tot je een jaar of 60 bent en dat getatoeëerde gezicht op je bil ergens tot op je knieën hangt.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wauw! Bridget Maasland gaat ditmaal wél helemaal uit de kleren op pikante foto

De onlangs 46-jaar geworden Bridget Maasland is niet bepaald iemand die zich schaamt voor haar eigen lichaam. Op haar Instagram-account deelt ze een foto waarop ze volledig uit de kleren is gegaan. Op de foto in haar Instagramstory’s staat ‘Spraytan’ en ‘ My sister from another mister’, met een paar lach smiley’s.

Wie wil zien dat ze geen ondergoed aan heeft, moet wel eventjes goed kijken. Het lijkt er immers op alsof ze die wél draagt maar wat we zien is de afdruk van haar ondergoed die ze aanhad tijdens de spraytan.

Bridget Maasland deelt alwéér pikante foto

Twee weken geleden deelde Bridget ook al een pikant kiekje van zichzelf. Weliswaar een foto uit vervlogen tijden maar zeker het bekijken waard. (zie foto helemaal onderaan dit bericht). Destijds roeptoeterde de roddelpers dat dit een sneer naar André Hazes zou zijn die juist op die dag had aangekondigd te willen trouwen met Monique Westenberg…

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending