Jeroen Pauw: ‘Ik ben blij dat m’n moeder dood is’
Connect with us

Meest bekeken

Jeroen Pauw: ‘Ik ben blij dat m’n moeder dood is’

TV-presentator Jeroen Pauw (57) is blij dat zijn moeder overleden is. “Ik ben blij dat mijn moeder dood is”, zei hij tegen presentator Beau van Erven Dorens, die hem interviewde voor de eerste

In het gesprek blikt Beau terug op een oud interview uit 2003 met Pauw. Toen sprak Jeroen over het verstoorde contact met zijn moeder. Hij vond dat zijn moeder teveel aan zijn hoofd zeurde. Ze vond dat hij het te druk had voor haar.

Vijf jaar later zegt hij: “Ik ben blij dat ik er bij was toen mijn moeder overleed, maar ik ben ook wel blij dat ze dood is.” Hij noemt het een opluchting. “Ik heb het altijd als een steen ervaren; ik moet nog wel even langs mijn moeder. Ik moet. Ik weet dat het heel onaardig klinkt dat ik blij ben dat ze dood is, maar het is mijn eigen moeder, wat kan mij het schelen wat een ander daar van vindt… ”

dan: “Ik kreeg altijd een moeilijk gevoel bij haar. Te weinig aandacht, het was nooit goed. De vrienden die ik had deugden niet, de vriendinnen deugden al helemaal niet.”

Jeroens vader leeft ook niet meer. Hij heeft nog wel 2 zussen. Jeroen zegt ook dat de reden dat hij geen kinderen heeft er alles mee te maken heeft dat hij zelf niet uit een warm nest komt. “Ik ben rond mijn 17e uit ons gezin ontsnapt met de gedachte: dit is wat ik niet wil.”

Meest bekeken

André Hazes doet een hele opmerkelijke uitspraak over Marco Borsato: “Ik roep dat al een paar jaar”

Dinsdagavond krijgen we een erg openhartige André Hazes te zien in ‘Het Huis’. Hij blikt er onder meer terug op de turbulente kindertijd die het succes van zijn vader, André Hazes Sr., met zich meebracht.

“Wij leefden altijd in een bepaalde angst”, André toe. “En dat kwam door die ouwe. Zoals zijn pet stond, zo moesten wij leven.” Omdat zijn jeugd zo hectisch was, heeft André ingezien dat hij dat absoluut niet wil voor Dré, zijn zoontje. “Ik wil de betere versie van mijn ouders zijn. Ze hebben hun vreselijke best gedaan. Maar ik wil het anders voor mijn zoontje.”

De carrière van Hazes Jr. schoot razendsnel naar ongekende hoogten. In enkele jaren tijd groeide hij uit tot hét nieuwe idool van het Nederlandstalige lied. Hij stootte zo die andere Nederlandse ster, Marco Borsato, van de troon. “Ik neem nooit genoegen met de tweede plek. Ik roep dat al een paar jaar. Het leuke is ook dat Marco me niet tegenhoudt. Integendeel.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

‘Tino Martin had relatie met Gerard Joling voor het geld’

De roddel over zijn relatie met Gerard Joling is door Tino Martin zelf de wereld in geholpen. De reden? Tino Martin: ‘Als ik een nieuw concert geef en ik moet een hele berg kaartjes verkopen’. ,

De zanger en Joling voedden de geruchten tijdens hun verblijf op Curaçao, vertelt Martin in Bij Andy in de auto! “Ik heb er wel van genoten en gelukkig mijn meisje ook”, aldus Martin over de roddel die ontstond nadat hij en Joling een nummer hadden opgenomen. “Joling en ik waren vorig jaar december allebei op Curaçao. Toen gingen we juist met zijn tweeën de zee in en foto’s maken. Dat stond de week erop dan weer in zo’n blaadje.”

Volgens Martin is er sprake van een wisselwerking tussen hem en de roddelpers. “Die verhalen verkopen natuurlijk het beste. Tegelijkertijd: als ik een nieuw concert geef en ik moet een hele berg kaartjes verkopen, dan benader ik die bladen ook. Om te vragen of ze er een leuk stukje over willen maken. Als je Ziggo Dome of het Olympisch Stadion doet, dan moet je alles naar buiten klappen.”

In februari bevestigde Martin na zes maanden weer samen te zijn met zijn vriendin Kimberley Kruiter. na de breuk deden er verschillende verhalen de ronde over nieuwe liefdes in het van de zanger. Zo werd beweerd dat hij iets had met Monique Westenberg, op dat moment de ex-vriendin van André Hazes, maar ook met Joling.

Vlak voor de relatiebreuk had Kruiter nog het nieuwe huis waar ze met Martin woonde ingericht. “Ik kon er niet van genieten. Toen was ik echt naar de klote. Toen wist ik één ding: dit moet ik goedmaken. En als dit goed komt, dan laat ik haar nooit meer gaan. En dat gaat nu al een hele tijd goed.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Horecaondernemers zijn er helemaal klaar mee en openen massaal a.s dinsdag

Horecaondernemers zijn het zat en willen hun terrassen openen. De versoepelingen die afgelopen dinsdagavond bekend werden gemaakt tijdens de coronapersconferentie vielen bij veel horecaondernemers niet in goede aarde.

Zij vinden dat een open terras, in de frisse buitenlucht en volgens de coronaregels, prima moet kunnen.

2 maart
Eerder werd door verschillende horeca in Nederland al naar buiten gebracht dat de deuren op 17 januari open zouden gaan.

Dit gebeurde niet, waardoor veel mensen verwachten dat ook de plannen voor 2 maart niet doorgezet worden.

Woordvoerder Johan de Vos is echter zelfverzekerd dat er deze keer wel daad bij het woord gevoegd gaat worden.

“Dat kwam omdat destijds ‘code zwart’ dreigde te ontstaan in de zorg”, vertelde hij aan Omroep Brabant.

Dit keer is het anders: “Er moet iets gebeuren en alle collega’s in Nederland zijn welkom om zich aan te sluiten.”

Geen gevaar
Veel horecaondernemers zijn de wanhoop nabij, aangezien zij hun deuren al maandenlang niet kunnen openen.

Ook wordt er volgens De Vos door het kabinet slecht gecommuniceerd met de horeca in Nederland. “Zeker na het zien van de beelden van afgelopen weekend en de afgelopen dagen.

Amper tot geen handhaving, maar wel volle parken door het hele land”, legt hij uit. “Wij weten zeker dat we veilig en verantwoord onze zaken kunnen openen. Om te beginnen buiten met de terrassen. Uiteraard wel op anderhalve meter.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending