Jeroen Rietbergen betrokken in ernstig verkeersongeluk
Connect with us

Celeberties

Jeroen Rietbergen betrokken in ernstig verkeersongeluk

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen hebben na een lange tijd weer een relatie met elkaar. Of toch niet. Of toch wel. Nee toch niet. Alle verschillende roddelbladen en juicekanalen weten elkaar flink tegen te spreken en het begint een beetje op de wel-of-toch-niet relatie van André en Monique te lijken. Er ontstond zelfs een soort discussie tussen Story en Privé. Story wist zeker dat de twee weer bij elkaar waren: “Linda heeft deze geruchten ook gehoord. Ze heeft Jeroen hiermee geconfronteerd en hij ontkent alles. Niemand weet of het echt gebeurd is, maar Linda gelooft Jeroen die gezegd heeft dat er nooit iets is gebeurd. Ze twijfelt niet aan hem.” Story meldde zelfs dat buren Jeroen regelmatig naar binnen hebben zien gaan Privé gelooft hier weer geen bal van: “‘Loslippige buren’… Nou, die heb je niet in het Gooi.” Echter lijkt Linda nu actie te hebben ondernomen.

Linda de Mol heeft geen zien om Jeroen Rietbergen te verzorgen!
Yvonne Coldeweijer wist onlangs te melden dat de 51-jarige componist weer bij zijn ouders slaapt. Coldeweijer wist de reden echter nog niet: “Werd het toch te heet onder Lin haar voetjes en heeft ze ‘Vieze Jeroentje’, onder druk van buitenaf, weer uit huis gekickt?” Maar de spionnen van Coldeweijer hebben niet stilgezeten en wat blijkt, Lin heeft hem tóch uit huis gezet. Volgens Coldeweijer. Coldeweijer heeft een foto van Linda ontvangen terwijl ze de hond uitlaat.

Daarbij kreeg Coldeweijer nog wat ‘side information’: “Lin was ff lekker de hond aan het uitlaten in haar straat. Inmiddels heb ik vernomen wat ‘Vieze Jeroentje’ bij zijn ouders zit, omdat hij van zijn racefiets is gevallen en zijn ribben heeft gekneusd. Denk dat Lin hem niet wilde verzorgen, dus dan maar naar mammie!” Foto’s hieronder:

Celeberties

Verstappen met helikopter spoed afgevoerd naar het ziekenhuis

De dag die voor Max Verstappen (23) zo goed begon, eindigt in mineur. Terwijl hij op zondag de winst in de Grand Prix van Nederland in de wacht sleept, wordt zijn vader uit voorzorg per helikopter naar het ziekenhuis in Roermond afgevoerd. Dat meldt ‘De Telegraaf’.

“Het komt goed”
Het is een dag die de geschiedenisboeken ingaat: de Formule 1 is voor het eerst sinds decennia terug in Nederland en niemand minder dan Neerlands trots Max Verstappen voert de ranglijst aan. Toch maakt het geluk om de winst van zijn zoon snel plaats voor pijn als Jos met steken in zijn buik naar het ziekenhuis wordt gebracht.

Het is niet zijn galblaas en het zijn ook geen nierstenen. De voormalig coureur laat weten dat hij ontstoken darmen heeft en is met antibiotica naar huis gestuurd. Het gaat inmiddels goed, zo laat hij aan RTL Boulevard weten. “Ik voel me nog niet helemaal top, maar het komt goed want het is niks verontrustends. Ik ga het even rustig aandoen.”

De race van Max is uiteindelijk niet spannend, maar wél overtuigend als hij voor eigen publiek wint. Onze eigen Fatima Moreira de Melo doet verslag tijdens het evenement:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wesley Sneijder is kapot van verdriet: ‘Ernstig ziek door longtumor’

Wesley Sneijder, oud-speler en goede vriend van André Hazes, heeft verschrikkelijk nieuws gekregen.

Zijn moeder werd opgenomen in een Turks ziekenhuis omdat bij haar een longtumor was vastgesteld. Het is niet de eerste keer dat dit de familie overkomt.

Wesley’s vader had ook de ziekte. Gelukkig gaat het nu iets beter, maar voor de moeder van Wesley is de situatie nog onduidelijk. Ze zal eerst terug moeten naar Nederland voor een biopsie van de tumor om een ​​behandelplan op te stellen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Rachel Hazes laat aan Monique zien ‘hoe je moet werken voor je geld’ (video)

Vooral de afgelopen weken lijkt er weer een vuurtje te zijn aangestoken rondom de familie Hazes. Het vuurtje is de keer door moeder Rachel aangewakkerd want er zijn weer flink wat ruzies.

Rachel had vorige week een interview waarin ze dadelijk maakte dat Monique volgens haar teveel profiteert van ex André. Ze is klaar met Monique en laat dat ook duidelijk merken door dingen over haar te zeggen als “Monique mag in de villa blijven wonen, rijdt in een auto die André betaalt. Ze krijgt naast alimentatie voor kleine Dré elke maand geld voor haarzelf. André betaalt bijvoorbeeld nog alle vakanties en alle huishoudelijke kosten, tot aan de werkster toe.”

Dat was nog niet alles wat ze zegt ook dat Monique voor alles een Tikkie naar André stuurt. Er is echter inmiddels al bewijs dat veel dingen niet kloppen.

Werken voor je geld

Het belangrijkste statement van Rachel in het interview was het volgende: “Monique mankeert niets aan haar handen. Ga eens werken voor je geld, denk ik dan!”

Veel mensen vinden haar uitspraken op zijn zachtst gezegd opmerkelijk omdat veel dingen die ze zegt simpelweg niet kloppen. Rachel is inmiddels weer terug van een aantal weekjes vertoeven in Barcelona en Ibiza en is in Nederland om weer ‘keihard te werken’. Ze heeft namelijk een tentje in Amstelveen geopend er is hier echter wat commotie over ontstaan omdat niemand haar daar ooit ziet staan werken. Veel mensen zeggen dat ze alleen eventjes haar gezicht voor de camera heeft laten zien en dat ze er voor de rest vrijwel nooit is.

Dat voor de camera staat deed ze echter alleen om even naar Monique uit te halen, zeggen velen. Zie hieronder de beelden:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending