Jeroen Rietbergen breekt ribben bij ernstig ongeluk: ‘Toestand kritiek’
Connect with us

WOW

Jeroen Rietbergen breekt ribben bij ernstig ongeluk: ‘Toestand kritiek’

De verhalen rondom Jeroen Rietbergen zijn duidelijk vreemd en al helemaal als we kijken naar hoe de situatie met Linda de Mol is. Niet lang geleden werd ‘Vieze Jeroentje’ meerdere keren gezien bij het huis van Linda de Mol. De buren en andere mensen hebben dit bijvoorbeeld al aan andere media laten weten. De auto van Jeroen is ook meerdere keren gezien bij de villa van Linda.

Jeroen Rietbergen is de afgelopen maanden erg vaak in de media geweest en waarschijnlijk weet inmiddels iedereen ook wel waarom. Hij is namelijk ontmaskert tijdens een aflevering van BOOS. Er werd daar bekend gemaakt dat Jeroen al een hele lange tijd verontrustende dingen deed bij vrouwen toen hij bij The Voice of Holland werkte.

Jeroen heeft meerdere aangiftes op zijn naam staan en zal waarschijnlijk ook nooit meer aan de bak kunnen in Nederland. Er zijn namelijk tijdens de aflevering van BOOS ernstige feiten naar boven gekomen rondom de bandleider van The Voice of Holland.

Ongeluk
Het lijkt erop dat het vieze Jeroentje allemaal niet mee zit en dit is volgens meerder bronnen alleen nog maar erger geworden. Jeroen heeft namelijk een ongeluk gehad.

Ongeluk Jeroen Rietbergen
Volgens meerdere bronnen schijnt Jeroen Rietbergen al een tijd bij zijn ouders in huis te wonen omdat hij nergens anders heen kan. Er werd eerst door veel mensen gedacht dat Jeroen gewoon weer vrolijk bij Linda de Mol was ingetrokken, maar ook werd er gemeld dat Linda hem juist op straat had gezet.

Dat laatste stuk is nog steeds niet helemaal duidelijk maar het management van Linda de Mol heeft wel laten weten dat ze absoluut niet terug is bij Jeroen.

Racefiets
Yvonne Coldeweijer heeft laten weten dat Jeroen met zijn racefiets een ongeluk heeft gehad wat vrij heftig zou zijn geweest. Hij heeft namelijk meerdere ribben gebroken en wordt momenteel verzorgd door zijn ouders. Dat is volgens Yvonne Coldeweijer ook waarschijnlijk een van de redenen waarom hij weer bij zijn ouders woont.

Dan blijft het uiteraard nog een vreemd verhaal waarom Linda dit dan niet kon doen. Maar waarschijnlijk is Linda ook geschrokken van alle negativiteit toen bekend werd dat ze Jeroen weer in huis heeft genomen. Dus het lijkt erop dat Jeroen toch even niet meer welkom is bij Linda en ze zelf zijn zorg op dit moment niet op haar wil nemen.

Celeberties

Rachel Hazes laat aan Monique zien ‘hoe je moet werken voor je geld’ (video)

Vooral de afgelopen weken lijkt er weer een vuurtje te zijn aangestoken rondom de familie Hazes. Het vuurtje is de keer door moeder Rachel aangewakkerd want er zijn weer flink wat ruzies.

Rachel had vorige week een interview waarin ze dadelijk maakte dat Monique volgens haar teveel profiteert van ex André. Ze is klaar met Monique en laat dat ook duidelijk merken door dingen over haar te zeggen als “Monique mag in de villa blijven wonen, rijdt in een auto die André betaalt. Ze krijgt naast alimentatie voor kleine Dré elke maand geld voor haarzelf. André betaalt bijvoorbeeld nog alle vakanties en alle huishoudelijke kosten, tot aan de werkster toe.”

Dat was nog niet alles wat ze zegt ook dat Monique voor alles een Tikkie naar André stuurt. Er is echter inmiddels al bewijs dat veel dingen niet kloppen.

Werken voor je geld

Het belangrijkste statement van Rachel in het interview was het volgende: “Monique mankeert niets aan haar handen. Ga eens werken voor je geld, denk ik dan!”

Veel mensen vinden haar uitspraken op zijn zachtst gezegd opmerkelijk omdat veel dingen die ze zegt simpelweg niet kloppen. Rachel is inmiddels weer terug van een aantal weekjes vertoeven in Barcelona en Ibiza en is in Nederland om weer ‘keihard te werken’. Ze heeft namelijk een tentje in Amstelveen geopend er is hier echter wat commotie over ontstaan omdat niemand haar daar ooit ziet staan werken. Veel mensen zeggen dat ze alleen eventjes haar gezicht voor de camera heeft laten zien en dat ze er voor de rest vrijwel nooit is.

Dat voor de camera staat deed ze echter alleen om even naar Monique uit te halen, zeggen velen. Zie hieronder de beelden:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Vrouw doet oproep voor kinderloze vluchten nadat ze drie uur lang vóór huilend en schoppend kind zit

Een Amerikaanse vrouw heeft luchtvaartmaatschappijen opgeroepen om kinderloze vluchten aan te bieden na een vreselijke drie uur durende vlucht.

De vrouw, Morgan Lee, plaatste een clip op TikTok naar aanleiding van haar ervaring met een huilend en schoppend kind.

“Waarom bestaat er niet zoiets als vluchten alleen voor volwassenen? Ik zou daar zoveel geld voor betalen”, schreef ze bij de virale video.

“De vlucht duurde drie uur en ik heb hier de hele tijd naar geluisterd”, voegde de 24-jarige vrouw eraan toe. “Ik heb een noise cancelling koptelefoon, het kind was ruim vijf jaar oud en zat recht achter me terwijl ze tegen mijn stoel schopte terwijl de moeder sliep.”

Lee, die nu in Wenen woont, kreeg uitlopende reacties op haar video. Sommige mensen waren het helemaal met haar eens, andere verweten haar een gebrek aan empathie.

Uit een onderzoek van 2018 van reiswebsite WeFlyCheap onder duizend reizigers blijkt dat een boel mensen er hetzelfde over denken als Lee.

Aan Editie NL liet de website via een woordvoerder weten: “Ruim 40 procent van de vliegtoeristen zonder kinderen wil graag bijbetalen voor een ruimte in het toestel waar geen kinderen rondrennen.”

Sommige internationale luchtvaartmaatschappijen zoals Malaysia Airlines, AirAsia, Scoot Airlines en IndiGo hebben al kindervrije zones ingevoerd.

Wat denk jij?

@mooorganic The flight was 3 hours and I listened to this the entire time #travel ♬ original sound – Mo

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Nachtje op stap gaan in Nederland: meerdere steekpartijen

Gisteravond zijn meerdere personen gewond geraakt bij verschillende steekpartijen, verspreid over meerdere steden. In Breda vonden twee steekincidenten plaats, terwijl ook Rotterdam en Groningen geteisterd zijn door steekgeweld. 

In Breda was het gister zelfs tweemaal raak. Rond 01.50 uur zagen agenten een man met een steekwond op Havermarkt. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. Een paar uur later ging het op de Vismarktstraat wederom mis. Het gewonde slachtoffer was nog aanspreekbaar.

Steekpartijen Rotterdam en Groningen

In de Hobokenstraat, in het centrum van Rotterdam, kwam rond 02.40 uur een melding binnen van een steekpartij. Een man bleek in zijn middel te zijn gestoken, maar hield gelukkig geen ernstige verwondingen aan het incident over.

Ook in het hoge noorden raakte een persoon gewond bij een steekpartij in de Asingastraat in de woonwijk De Hoogte. Volgens hulpdiensten was het slachtoffer er slecht aan toe.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending