“Jeroen Rietbergen gespot en de bom is volledig gebarsten”
Connect with us

WOW

“Jeroen Rietbergen gespot en de bom is volledig gebarsten”

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen zijn verleden tijd. Veel mensen dachten dat dit allemaal voor de schone schijn zou zijn, onder andere het programma Roddelpraat dacht zelfs dat ze elkaar zelfs weer zouden zien. Echter is Jeroen opnieuw gespot en dat levert flink wat gefronste wenkbrauwen op. Dit is exit Jeroen!

Jeroen Rietbergen gespot

Het leek in eerste instantie dat Linda de Mol en Jeroen Rietbergen voor de media ‘even’ uit elkaar zouden gaan. Het zit echter anders. Linda zou nooit meer samen kunnen zijn met Jeroen volgens vele insiders. Het blijft natuurlijk een gerucht maar nieuwe beelden en verhalen zetten dit kracht bij.

Jeroen is namelijk gespot afgelopen week. De bekende Juicekanalen kregen foto’s van Rietbergen in de DM waar je hem in Amerika op het vliegveld ziet. Veel mensen dachten dat hij onderweg was naar Nederland. Het zit echter anders. Hij heeft namelijk een plekje in Zuid-Afrika gevonden.

Jeroen in Zuid-Afrika

Wat Jeroen doet op deze plek? Wijntjes en Oesters drinken met 2 dames. De roddelspotter zegt er het volgende bij: “Hoi, misschien een leuk weetje. Rietbergen zat vanmiddag lekker wijntjes te drinken en oesters te eten met 2 vrouwen bij Cape Point Vineyards in Zuid Afrika.”

Opmerkelijk beelden en het lijkt ons niet op een afkickkliniek in ieder geval. We zijn heel benieuwd wat Linda hier van vind. Bekijk de foto’s hieronder (swipe om de hele reeks te zien):

WOW

BREAKING! Duitse media: ‘Prinses Amalia is verloofd’

Amalia is helemaal in de wolken. Al ruim een halfjaar is ze samen met Isebrand Kaldewei en de twee hebben grootse plannen. Volgens Duitse media heeft het stel zich in het geheim verloofd!

Amalia was onlangs samen met Isebrand op skivakantie in Canada. Ingewijden melden aan Duitse media dat hij de kroonprinses tijdens die reis de grote vraag heeft gesteld.

Tijdens skivakantie in Canada

Voordat Amalia naar Lech afreisde voor de jaarlijkse skivakantie met de koninklijke familie, was ze met Isebrand aan het skiën in het populaire skigebied Whistler in Canada. Die reis zou Isebrand extra romantisch hebben gemaakt door haar ten huwelijk te vragen, zo meldt de Duitse nieuwssite Schlager.

Amalia en Isebrand zouden momenteel al ruim een halfjaar verliefd op elkaar zijn. Ze zouden elkaar ontmoet hebben op een feestje en toen de twee onlangs werden gespot in Canada werd al duidelijk dat de relatie erg serieus is.

Ook mee naar Lech

De 19-jarige vriend van Amalia mocht ook mee naar het Oostenrijkse Lech, zo blijkt uit foto’s die Bild heeft gepubliceerd. Op één van de foto’s staat Amalia samen met Isebrand, die onherkenbaar gemaakt is.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Sarah van Soelen haalt keihard uit naar Monique: ‘Bloedhekel aan haar’

Dat Monique en Sarah van Soelen elkaar niet mogen weten we al langer. Het zou zelfs bijna tot een handgemeen tussen de twee zijn gekomen op het werk van Sarah. Gelukkig kwam toen een collega tussen beide en werd de schreeuwende en scheldende Monique de deur gewezen. Monique kwam even langs bij Sarah om haar te vertellen dat ze uit de buurt van Andre moest blijven, maar zoals we allemaal weten heeft dat dus niet geholpen.

Op Instagram haalt Sarah na een vraag van een volger keihard uit naar Monique. Een volger laat weten dat zij vindt dat Sarah nu echt overkomt in de media als haarzelf en niet als de ex van Andre Hazes. Sarah reageert hier als volgt op.

Sarah:

“Ik ben blij dat ik eindelijk een beetje van alles los kom. Het is namelijk al een geruime tijd over. We zijn ons eigen weg gegaan. Ik wil gewoon verder als Sarah en niet als ‘ex van’. Sommige mensen maken er nog veel gebruik van. Ik liever niet.”

Let vooral even op de laatste zin van het antwoord van Sarah. Ze zegt namelijk dat sommige mensen en daarmee doelt ze op Monique graag te boek staan als ex van Andre Hazes.

De twee hebben wel echt een bloedhekel aan elkaar terwijl ik denk dat toch meer Andre het echte probleem is maar goed. Sarah liet ook nog weten dat ze soms nog denkt aan het gebruiken van drugs. Ze heeft het er moeilijk mee en het is elke dag een strijd. Beloven dat ze echt nooit meer zou gaan gebruiken kan ze niet zegt ze.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: ‘Monique Westenberg heeft onverwacht besluit genomen over haar ex André Hazes’

Monique Westenberg is gelukkig met haar zoontje Dré. Ze probeert een zo goed mogelijke moeder te zijn.

Monique Westenberg zorgt ook voor kleine Dré nu zijn vader André Hazes een emotionele burn-out heeft. Hij zou er regelmatig langsgaan om kleine Dré te zien.

Monique Westenberg is een van de grootste Nederlandse influencers. Ze heeft een relatie met André Hazes Jr. Samen hebben ze een zoon, Andreas.

Monique stond op het punt om te trouwen met André Hazes. Hij maakte uiteindelijk nog een einde aan hun relatie en het was niet de eerste keer dat hij dit deed.

Zij zou dus alle reden hebben om hem zoveel mogelijk uit haar leven te weren, maar dat doet ze niet in. In ‘Privé’ lezen we zelfs dat mensen uit haar omgeving zeggen dat ze stiekem hoopt dat het nog goed zal komen tussen haar en André.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending