Jeroen Rietbergen gespot met nieuwe vriendin in Zuid-Afrika
Connect with us

Meest bekeken

Jeroen Rietbergen gespot met nieuwe vriendin in Zuid-Afrika

Was Jeroen een aantal dagen geleden nog in Nederland nu is hij alweer gespot in Zuid-Afrika, maar dit keer was hij niet alleen. Jeroen was even in Nederland omdat hij zich waarschijnlijk moest melden op het politiebureau vanwege de aangifte die tegen hem gedaan is.

Blijkbaar was de politie snel klaar met hem, want Jeroen heeft snel het vliegtuig weer gepakt en is naar Zuid-Afrika gevlogen. Hij werd daar door een oplettende Nederlander gespot bij Cape Points Vineyard. Volgens deze Nederlander die toevallig ook aanwezig was op deze wijngaard zat Jeroen de hele middag uitgebreid oesters te eten en wijn te drinken met twee Nederlandse dames.

De spotter had Jeroen ook horen praten over dat ze de volgende ochtend zouden gaan ontbijten met ze drieën. Jeroen komt dus blijkbaar helemaal niets te kort en ook de Nederlandse dames liggen nog steeds aan zijn voeten. Het is allemaal een klap in het gezicht van de slachtoffers die hij gemaakt heeft bij The Voice.

Celeberties

“Goedhartige Peter Gillis verdient miljoenen aan opvang van vluchtelingen!”

Peter Gillis is inmiddels uitgegroeid tot een bekende Nederlander in het bezit van een behoorlijk aantal vakantieparken. De zakenman laat ook maar al te graag zien hoeveel geld hij in bezit heeft en wat zijn parken wel niet waard zouden zijn. De multimiljonair denkt ook in de Quote500 te moeten staan.

Al denkt de Quote daar zelf heel anders over en hij valt tot nu toe genadeloos buiten de boot. Kortom, een man die veel bezig is met het tellen van zijn centen. De parkbeheerder heeft nu aangegeven graag zijn parken open te stellen voor vluchtelingen uit Oekraïne. Er gaan verschillende getallen rond, maar in het park Prinsenmeer zou hij 4000 bedden kunnen realiseren volgens De Telegraaf. Gillis heeft al eerder vluchtelingen opgevangen in park Parelstrand waar hij volgens Quotenet 18 euro per asielzoeker (750 totaal), per nacht voor kreeg aan belastinggeld. Dit kwam neer op zo’n 5 miljoen euro voor Gillis.

Peter Gillis: “Massa is Kassa!“

Dit keer wil Gillis dus 4000 vluchteling onderdak bieden. Verschillende media laten berekeningen zien dat dit zo’n 27.000 euro per vluchteling per jaar zou moeten zijn. Volgens eerdere getallen waarbij Gillis zo’n 600 vluchtelingen zou opvangen, zou dit neerkomen op ongeveer 16 miljoen euro. 4000 = 108 miljoen. “Hatseflats, massa is kassa!” zou meneer Gillis zeggen. Gillis vertelt Brabants Dagblad: “Ik heb een paar jaar geleden een keer een ronde met het COA gemaakt over mijn parken, dus ze weten wat ik kan. Ik kan morgen vierduizend bedden leveren. We kunnen snel handelen.” Echter heeft Gillis aangeklopt bij de verkeerde instantie. COA reageert “Wij gaan over asielzoekers, vluchtelingen uit de Oekraïne zijn een taak voor de overheid.” Hieronder Gillis over het openstellen van zijn park, daaronder kritiek op het vermeende “verdienmodel” van Gillis:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Rachel Hazes schuift alle keiharde kritiek van zich af: “Dat maakt me überhaupt niet uit”

Rachel Hazes heeft de afgelopen week een hele bak stront over zich heen gekregen. Dit komt omdat het nieuwe programma waarin ze te zien is op z’n zachts gezegd ‘matig’ scoort. Wat vindt Rachel hier zelf van: “Dat maakt me überhaupt niet uit.”

Hazes is de Basis

De show waar het natuurlijk over gaat is Hazes is de Basis, wederom een programma waarin BN’ers liedjes van de bekende volkszanger coveren. Gelukkig waren de kijkcijfers genoeg bewijs voor iedereen om te concluderen dat helemaal niemand zit te wachten op nóg een programma waarbij Hazes wordt uitgemolken.

In een artikel wat is verschenen in de Weekend werd Rachel Hazes gevraagd of ze wel eens kijkt naar de kijkcijfers: “Nee, helemaal niet. Ik weet wel dat meteen na de eerste uitzending mijn Instagram en WhatsApp ontploften en hieruit bleek dat veel mensen enthousiast en blij waren. En ik wist gewoon zélf dat we een heel mooi programma hebben gemaakt, dus het maakte me überhaupt niet uit wat het zou scoren, nee.”

Trots op magere kijkcijfers

Sterker nog, Rachel lijkt haar kop helemaal in het zand te steken. Ze is namelijk ontzettend trots op de magere kijkcijfers: “Ik denk dat we met z’n allen heel trots mogen zijn. We hebben een vijfdelige reeks gemaakt en ik kan oprecht zeggen dat we met z’n allen een heel mooi programma hebben gemaakt. We hebben er echt zoveel liefde ingestopt, met alle artiesten, de band en de mensen achter de schermen. Dus ik ben gewoon heel trots.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Erik Mouthaan geeft openheid over zijn liefdesrelatie met Mark Rutte

Mark Rutte zei ooit dat zijn ideale vrouw een combinatie was van Sophie Hilbrand en Sacha de Boer, maar hij werd romantisch gelinkt aan Marieke Elzinga. En dan zijn er nog de verhalen dat de premier van de herenliefde zou zijn. Zo zou hij een romance hebben gehad met RTL Nieuws-correspondent Erik Mouthaan. Die geeft nu zelf openheid van zaken.

‘Dit telefoontje over Rutte heeft vast met dat hardnekkige gerucht te maken?’, is het eerste wat Mouthaan zegt als hij gebeld wordt door Nieuwe Revu. De RTL-correspondent doelt op het verhaal dat hij een liefdesrelatie met premier Mark Rutte zou hebben gekocht.

Erik Mouthaan besluit dan openheid van zaken te geven over het pikante verhaal dat nu al jaren de ronde doet.

Och mijn hemel, even nadenken voor ik iets zeg. Oké: het is niet waar. Er is nooit iets gebeurd tussen Rutte en mij. Het probleem is: iedere keer als het weer wordt aangehaald, krijgt hij er ook weer vragen over. Terwijl het echt onzin is. Ik weet ook niet waar dat gerucht vandaan komt. Ik heb die man nog nooit buiten enige werkomstandigheid gesproken. Zoals ik bij elke Nederlandse politicus doe, blijf ik op kritische afstand van Rutte.’

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending