Jeroen wil telefoon uit rioolput vissen en verdrinkt
Connect with us

WOW

Jeroen wil telefoon uit rioolput vissen en verdrinkt

Jeroen De Smet (48) uit Sint-Maria-Oudenhove is in de nacht van zaterdag op zondag op een gruwelijke wijze overleden. Na een avondje stappen verdronk hij in een rioolput nadat hij zijn mobieltje eruit wilde vissen. Zijn moeder getuigt: “Onze Jeroen was heel voorzichtig. Hij reed zelfs niet met de auto omdat er al te veel jonge mensen stierven in het verkeer.”

Zijn ouders, Christine De Cooman en Marc De Smet, kunnen zijn overlijden niet bevatten. “Tijdens kermis Oudenhove waren we weggeweest naar café ’N haze’”, vertelt partner Ilse. Een vriend bood hem nog een lift aan, maar Jeroen wilde niet wachten en wandelde naar huis. “Volgens de politie moet zijn smartphone in het riool in de Oudenhovestraat, niet zo ver van de Processieweg, gevallen zijn.”

Jeroen opende het riooldeksel om zijn telefoon op te vissen. “Blijkbaar zijn daarbij gassen vrijgekomen uit het riool, waardoor hij flauwgevallen is. Daardoor zakte hij verder in het riool. Op die manier is Jeroen verdronken. Tussen 23.45 en 0.36 uur heeft hij mij enkele berichten gestuurd. Die had ik op dat moment niet gezien. Het geluid van mijn mobiel staat uit als ik ga slapen”, getuigt Ilse.

Getuigen zagen Jeroen die avond nog wandelen. De partner vervolgt: “Hij was toen met zijn mobieltje bezig. Die mensen hebben hun auto geparkeerd en toen ze wat later terugkeerden, zagen ze dat Jeroen vastzat in de rioolput. Zij hebben nog tevergeefs geprobeerd om hem eruit te trekken. Toen ze merkten dat dit niet lukte, belden ze bij buurtbewoners aan om hulp te vragen, maar alle hulp kwam te laat.”

Celeberties

Situatie Patricia Paay in ziekenhuis verslechterd: “Dit is heel ernstig!”

Twee weken geleden was daar ineens het heftige nieuws van Patricia Paay. Ze liet aan haar volgers weten: “Lieve volgers, het was even een beetje stil. Afgelopen weekend ben ik helaas onverwachts in het ziekenhuis beland. Er was een complicatie met mijn heup. Ik had veel pijn. De artsen hebben direct actie ondernomen en ben inmiddels al geopereerd. Gelukkig gaat het nu goed met mij. Mijn man komt elke dag langs. Ik moet nog even revalideren maar ik wordt goed verzorgd en hoop dat ik snel naar huis mag. Veel liefs px” De 72-jarige Rotterdamse ligt momenteel nog steeds in het ziekenhuis. Het lijkt er wel op date de blondine nog goed gemutst is en graag iedereen van updates blijft voorzien.

Patricia Paay nog steeds in het ziekenhuis
Afgelopen weekend liet Patricia het volgende weten. Het leek de goede kant op te gaan: “Even een kleine update van mij. Nog wel in het ziekenhuis maar wel stappen gemaakt naar herstel. Ik hoef jullie natuurlijk niet te vertellen dat het voor mij gevoel veel te langzaam gaat maar ik moet geduld hebben. Vandaag zijn alle hechtingen en nietjes verwijdert. Dat was een zeer pijnlijke bedoeling maar eenmaal klaar een zucht van verlichting. Hopelijk mag ook het infuus er vandaag af, ben blij met wat meer bewegingsvrijheid de komende tijd. Voor nu nog overleg of ik komende week naar een andere locatie kan om wat meer te revalideren, dus dat is heel positief. Elke dag ietsje beter en ik blijf positief! Voor nu wens ik jullie een heel fijn weekend!”

Terug bij af, opnieuw onder het mes..

Maar toen kwam het akelige nieuws dat Patricia Paay weer terug bij af lijkt te zijn. Toch blijft ze goed gemutst: “Even een update vanuit het ziekenhuis. Een vrolijke foto met mijn steun en toeverlaat Robbert. Helaas minder goed nieuws. Ik moet wederom deze week geopereerd worden omdat er complicaties zijn die niet verholpen kunnen worden. Inmiddels ook weer aan het infuus. Geen leuk nieuws want dat betekend dat we weer van voor af beginnen en ik opnieuw een traject in moet. Blijf positief en hoop met deze laatste operatie weer volledig te kunnen herstellen. Ik ben blij met het dagelijks bezoek van Robbert want met opnieuw zoveel corona besmettingen is in het ziekenhuis ook weer alles aan banden gelegd. Ik ben een bikkel en een doorzetter en hier ga ik ook weer over heen komen. Wens jullie allemaal een fijne week!” Hieronder de foto’s op volgorde met haar verhaal:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Oma en kleinzoon laten met hilarische foto’s zien dat plezier maken geen leeftijdsgrens kent

Grootouders komen in alle maten en vormen. Sommigen zijn heel actief en anderen genieten liever rustig van een kopje thee (of doen het allebei graag). Deze oma en haar kleinzoon hebben echter een wel hele bijzondere activiteit!

Ross Smith (30) en zijn oma Pauline Kana (96) vinden het geweldig om bepaalde personages te imiteren of kostuums te dragen bij speciale gelegenheden. Omdat ze altijd foto’s en video’s ervan maken, kunnen wij nu meegenieten!

Het begon allemaal in 2013, toen Ross filmpjes postte op Vine (wat inmiddels niet meer actief is), bericht CNBC. Hij vroeg oma Pauline om een basketbalworp te blokken en sindsdien zijn ze een virale sensatie!

Het duo heeft nu meer dan 15 miljoen volgers op sociale media en hebben er zelfs een carrière van kunnen maken! Niet slecht voor Ross en Pauline, die in het begin geen idee had wat internet was.

We hebben een selectie van de leukste foto’s gemaakt! Bekijk hieronder de hilarische avonturen van Ross en Pauline! Wellicht een inspiratie?

Doorgaan met lezen

Animals

Oudere hond wordt naar asiel gebracht voor spuitje – vindt gouden mandje nadat dierarts haar adopteert

In 2010 werd Netty naar een asiel in Philadelphia gebracht. Slechts drie dagen later werd de lieve hond geadopteerd. Maar vorige maand werd de viervoeter door haar gezin van meer dan 10 jaar teruggebracht naar hetzelfde asiel voor een spuitje.

“Ze was oud en had wat incontinentieproblemen in huis”, vertelde Maddie Bernstein van Pennsylvania SPCA aan de Washington Post. Haar voormalige baasjes waren “niet geïnteresseerd om het over andere opties te hebben, zoals medicijnen.”

Medewerkers van het asiel zagen echter al heel snel dat Netty nog heel veel te bieden had. Met medicijnen verbeterde ze zienersogen. Nu kwam het lastige gedeelte: een baasje voor de oudere hond vinden.

Vastbesloten om een liefdevol thuis voor haar te vinden, wendde Pennsylvania SPCA zich tot sociale media. Op deze manier waren ze al eerder succesvol met het plaatsen van oudere honden. Het duurde niet lang of de opvang werd overspoeld met reacties!

Een van deze reacties was van Amy Kidd (48), een dierenarts uit West Chester. Een maand eerder hadden ze hun 12-jarige hond, Monty, verloren aan kanker. Het gezin was op zoek naar een nieuwe oudere hond om thuis te verwelkomen.

De vrouw zag het lieve kopje van Netty en wist meteen dat ze haar moest adopteren. Al bijna tien jaar hebben Amy en haar man oudere honden in huis. Op dat moment hadden ze zes honden tussen de 12 en 16 jaar.

Hoewel veel van de honden die ze adopteert als “hospice honden” worden beschouwd, met een levensverwachting van slechts een maand of twee, leven sommigen uiteindelijk drie of vier jaar langer.

“We proberen te doen wat het beste voor hen is, zo lang als we kunnen”, legde ze uit. “Ons plan is om alleen oudere huisdieren in ons gezin op te nemen, of dieren die problemen hebben, medicijnen en extra zorg nodig hebben”

Vorige maand reden haar dochter en twee zonen ongeveer 65 kilometer om Netty op te halen. Ze brachten ook twee van hun oudere honden mee zodat ze kennis met elkaar konden maken.

Netty paste zich meteen aan en geniet van alle zorg en liefde! “Ik hoop dat andere mensen geïnspireerd worden door haar verhaal en volwassen honden een kans geven”, liet haar nieuwe gezin weten.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending