Johan Derksen keihard: Koningin Máxima is foute golddigger
Connect with us

Meest bekeken

Johan Derksen keihard: Koningin Máxima is foute golddigger

Gisteren haalde Johan Derksen in de talkshow Vandaag Inside keihard uit naar het koningshuis en vooral naar Maxima.

Koning Willem-Alexander heeft namelijk aangegeven dat hij van plan is om Oekraïense vluchtelingen op te vangen in kasteel Het Oude Loo. Johan vindt dit niet gemeend en een hele foute pr-stunt van het koningshuis.

Hij zegt er het volgende over.

“Het is gelul! Die doen alles voor de bühne. Die hebben daar een kasteel over en daar douwen ze dan zes tot acht gezinnen in. De rekening gaat waarschijnlijk naar de staat.”

Wilfred:

“Jij wantrouwt die mensen tot op het bot!”

En daarna haalde Johan Derksen keihard uit naar geldwolf Máxima:

“Met alle respect voor onze koning, maar die was nooit met hem getrouwd als hij niet de koning van Nederland was. Dat is gewoon een hele nette, weloverwogen golddigger!”

In een eerdere aflevering van de talkshow legde Johan nog uit hoe geraffineerd Maxima te werk ging om een rijke vent aan de haak te slaan.

“Ze ging naar een privéschool die ze eigenlijk niet konden betalen, toen moest ze naar New York en toen ging ze naar een huwelijksmarkt in Spanje waar min of meer aantrekkelijke mannen te koop waren. Daardoor is ze bij Prins Pils terechtgekomen.”

“Ze heeft heel bewust haar uiterste best gedaan om in betere kringen te komen en toen er een gozer langsliep die koning werd, zei ze: ‘Hebbes!’ Ze heeft daar natuurlijk wel heel bewust naar toegewerkt. Als diezelfde meneer daar op dat bankje voetbalanalist geweest was, dan had ze hem niet genomen hoor.”

Celeberties

Zieke Eva Jinek krijgt beangstigend nieuws: “Toekomst onzeker!”

Afgelopen vrijdag zat Humberto Tan opnieuw in de stoel van Eva Jinek om haar talkshow over te nemen. De presentatrice kampt met een flinke keelontsteking waardoor ze haar shows niet kan bijwonen. Humberto afgelopen vrijdag: “Eva is nog steeds ziek. Ik wil haar nog steeds van harte beterschap wensen en ik blijf gewoon zitten zolang ze nog ziek is, maar Eva, we denken wel aan je.”

Het is dan ook nog niet bekend wanneer de presentatrice weer gaat aanschuiven aangezien keelontstekingen behoorlijk kunnen aanhouden. Tijdens haar afwezigheid wordt iedere dag steeds pijnlijker duidelijk dat de kijkcijfers wegblijven. Concurrent Arjen Lubach zit op hetzelfde tijdstip met zijn late avondshow en weet met enige regelmaat het dubbele aan cijfers te scoren. Daarbij is het miljoenen salaris van Jinek alom bekend waardoor er nu hevige speculaties ontstaan. Vooral bij de Telegraaf weten ze haar toekomst flink in twijfel te brengen.

Eva Jinek in twijfel getrokken!
Oud SBS- én RTL-directeur Fons van Westerloo heeft zijn zegje in De Telegraaf gedaan betreft de dalende kijkcijfers van Jinek. Westerloo schrijft: “Jinek moet het regelmatig doen met een bescheiden aantal kijkers. Dat wil niet zeggen dat zij een slecht programma maakt, wel dat de kijkers iets anders gewoon aantrekkelijker vinden. Ze beginnen aan hun eigen kunnen of aan dat van hun redactie te twijfelen. Dat is de tragiek waarmee programmamakers altijd te maken krijgen.” Daarbij heeft Jan Uriot ook zijn zegje gedaan in de roddelrubriek van De Telegraaf, Strikt Privé. Uriot zegt: “Eva wordt de laatste tijd een beetje een zure schooljuffrouw. Het is niet meer relativerend, zoals we Eva kennen. Dat moet er wel meer in zitten. Dat is een dure mevrouw voor RTL aan het worden, want die gaat steeds minder werken natuurlijk.” Het zijn waarschijnlijk niet de opbeurende woorden die Jinek nodig heeft tijdens haar afwezigheid. Hier meer:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: “Monique Westenberg wil graag tweede kind met André Hazes”

In 2018 hebben Monique Westenberg en André Hazes een time-out ingelast in hun relatie van een half jaar. André liet destijds het volgende weten: “We gaan even los van elkaar wonen, ook om de goede vrede te houden. We willen wel lief voor elkaar blijven. We hopen dat we misschien over zes maanden weer bij elkaar komen.” Monique heeft destijds aangegeven dat ze niet een half jaar zou gaan wachten op Dré: “De tijd zal het leren.

Dus hij kan wel zeggen: ‘ik stel er een halfjaar voor’, maar kom op, ik ga niet een halfjaar zitten wachten. Ik hoop alleen dat die kleine daar verder niet onder gaat lijden. Het is zo’n vrolijk, puur, lief mannetje. Ik vind het verschrikkelijk.” We zijn inmiddels heel wat jaartjes verder en verschillende roddelkanalen laten weten dat Monique nog steeds op Dré wacht. Echter zijn er opnieuw geruchten over een ultimatum.

Monique Westenberg stelt ultimatum!

Verschillende bronnen laten weten dat Monique graag een tweede kind zou willen. Monique vertelde twee jaar geleden het volgende in LINDA: “Ik kan niet op de natuurlijke manier zwanger worden. André hebben we gekregen via een intensief traject, ICSI. Van de lading waar André uit is gekomen, om het zo maar even te zeggen, waren nog 2 cryo’s over, en die hebben ze toen meteen ingevroren.” De zanger is zelf dus niet nodig om opnieuw zwanger te worden van de zanger. Echter moet er natuurlijk wel een gezamenlijke goedkeuring voor deze zwangerschap zijn. Echter heeft weekblad Story eerder laten weten dat toestemming niet altijd noodzakelijk is: “Uit jurisprudentie blijkt dat ze dan vaak in haar recht staat.” Gezien de leeftijd van Monique is het niet mogelijk om hier nog rustig 10 jaar over na te denken Verschillende bronnen laten weten dat er nu een ultimatum zou zijn neergelegd bij Dré:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Andre Hazes moet van Monique contact met Rachel verbreken

Er lijkt geen einde te komen aan de soap rondom Andre Hazes. Laatst lieten wij nog weten dat Monique de ex van Andre hem een ultimatum had gesteld. Monique wil namelijk graag nog een tweede kindje, maar ze is al 44 jaar en de tijd dringt dus.

Monique heeft altijd gezegd dat ze kinderen wil van dezelfde vader. Dus ook haar tweede kindje moet dan van Andre komen. Monique wil dan ook binnen een maand weten of Andre ook nog een tweede kindje wil met haar. Monique eist overigens niet dat ze eerst weer een relatie met elkaar moeten hebben. Andre is dit keer gewoon een soort donor. Wij denken niet dat Andre hier akkoord mee gaat, maar er zijn wel vreemdere dingen gebeurd dus wie weet.

Maar Monique laat het hier niet bij. Monique heeft namelijk ook aan Andre laten weten dat hij het contact met zijn moeder per direct moet beëindigen. Andre woont nu weer bij Monique in, omdat Klaas Otto de nieuwe vriend van Rachel bij haar is ingetrokken. Andre kon al het geflikflooi niet aanzien en besloot weer bij Monique te gaan wonen. Overigens lijkt het er nog steeds op dat Andre en Monique geen relatie hebben op dit moment. Maar als Andre aan de deur staat heeft Monique eigenlijk niet veel keus en moet ze hem wel binnen laten. De villa waar Monique in woont staat namelijk op zijn naam. En het kwam Monique eigenlijk ook wel goed uit dat Andre weer kwam, omdat ze haar kinderwens nog in vervulling wil laten gaan.

Monique wil dat Andre het contact met zijn moeder verbreekt, omdat ze bang is dat Andre wellicht nog verder de put in wordt getrokken nu Rachel Hazes een relatie heeft met een topcrimineel. Klaas zou een slecht voorbeeld voor Andre zijn. We weten dat Andre zich vaak optrekt aan mannen in zijn leven die een soort vaderfiguur voor hem zijn.

Andre keek ook erg op tegen de stiefvader van zijn ex Sarah van Soelen. Andre ging op een gegeven moment zelfs dezelfde kleding dragen. Je zag Andre dan in luxe pakken verschijnen op afspraken en op de tv. Er werd toen vaak gegrapt dat Andre er als de godfather wilde uitzien. Maar hij kopieerde gewoon de kledingstijl van zijn stiefvader omdat hij tegen hem opkeek. Om Andre nog een beetje op het rechte pad te houden wil Monique dan dat Andre zijn contact met zijn moeder verbreekt zolang ze een relatie heeft met Klaas Otto. Of Andre dat ook echt gaat doen vragen wij ons af.

Doorgaan met lezen

Trending